Şimdi Ara

Honda CBR250R (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
20.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: _DIESEL_

quote:

Orijinalden alıntı: ozgurs59

Arkadaşlar ben de başlangıç motoru olarak almayı düşünüyorum.Tecrübeli arkadaşlar biraz daha anlatabilirse iyi olur ?

Gönül rahatlığıyla alabilirsin,tecrüben yoksa cbr 125 yeğdir.

Haklısın aslında 125lik ile başlamak mantıklı ama ben sıfır almayı düşünüyorum onun için 250 lik ile başlamak daha doğru geliyor.125 lik alsam bir sene sonra değiştirmek zorunda kalacağım.250 lik alırsam en azından birkaç sene gider değil mi ??
    ,?
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar ben de başlangıç motoru olarak almayı düşünüyorum.Tecrübeli arkadaşlar biraz daha anlatabilirse iyi olur ?

Haklısın aslında 125lik ile başlamak mantıklı ama ben sıfır almayı düşünüyorum onun için 250 lik ile başlamak daha doğru geliyor.125 lik alsam bir sene sonra değiştirmek zorunda kalacağım.250 lik alırsam en azından birkaç sene gider değil mi ??
    ,?

bir kaç sene değil eğer hız merakın yoksa normal kullanımda evladiyelik olacağını düşünüyorum bu cbr250r`ın başlangıç motoru olarak direk alınabilir bence fakat önceden hiç yoktan bisiklet tecrübeniz varsa tavsiye ederim 250cc`lik motorla başlamanızı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: altnkrtl

quote:

quote:

quote:

,?

bir kaç sene değil eğer hız merakın yoksa normal kullanımda evladiyelik olacağını düşünüyorum bu cbr250r`ın başlangıç motoru olarak direk alınabilir bence fakat önceden hiç yoktan bisiklet tecrübeniz varsa tavsiye ederim 250cc`lik motorla başlamanızı :)

Bisiklet tecrübem var tabi ki :-)
    Ama A2 ehliyetim yok.Onu da yakında alıcam umarım :-)

• Önce ehliyet,sonra full ekipmanlar en son motosiklet
    cbr 250 içine siniyorsa önce hondanın güvenli sürüş kurslarına katıl,sakın küçümseme hayatını kurtaracak eğitimi veriyor adamlar.
  • Arkadaşlar Honda CBR severseniz tavsiyem var. Honda CBR Kulübü Sitesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cykilic

Arkadaşlar Honda CBR severseniz tavsiyem var. Honda CBR Kulübü Sitesi

Site guzelde bombos yenimi actınız [:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Site 19 Kasım'da açıldı, yeni anlayacağınız. Ama bomboş da değil. Üye olmadığınız için sanırım paylaşılanları görmediniz. Yazılım Facebook benzeri bir yazılım. Siz forumlara bakıp çıkmışsınızdır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cykilic -- 6 Aralık 2013; 14:02:44 >
  • merhaba. cbr 250nin sıfır fiyatları yılbaşı indirimine ugrar mı acaba? bekliyeyim mi?
  • İndirim bence zor ama artık eskisi gibi her ay zam yapamazlar ninja 250'den dolayı.
  • Esas ninja 250'den ötürü ha bire zam yapabilir. Ne güzel fiyatı var değil mi Ninjanın? Hele hele 300'lik ninjanın fiyatı
  • Konuyu uyandırmak zorunda kaldığım için kusura bakmayın uykunuzu böldüm.

Neyse bu aralar hem biraz borçlanıp yatırım yapmak hemde içimdeki motor sevgisini yaşamak için ciddi bir şekilde almayı düşündüğüm motor CBR250R. Tabi uzun yıllar geçmiş motor piyasaya çıkalı yeni modelleri çıkıyor her sene ve ülkede hemen her yerde gözümüze çarpıyor 125 ve 250 lik. Ben vitesli motor tecrübesi olmayan biriyim. Saha önce uzun süre scooter tarzlarını kullandım Gilera vs...

125 lik düşünüyordum biraz daha borç yapar CBR250R alırım dedim hem borcum bitince elimde nakit olur ya model yükseltirim yada satar başka birşeye yatırım yaparım diye düşündüm.

Tavsiyelerinizi bekliyorum şu an sıfır fiyat 14.700 tl civarında ikinci el fiyatları da temiz istersek 13.000 den aşağısı zor.

1. Sıfır mı ikinci el mi?
    2. Egzoz sesi çok mu kötü? (ben bir kaç kez duydum 4 silindirli vs motorlara göre haliyle cılız sesi var bir süre sonra sinir bozucu oluyor mu? Yani tasarım egzoz lara para harcamak gerekir mi?)
    3. Lastikler konusunda internette rosso vs lastiklerden bahsediliyor olmasa olur mu? (maksat bütçeyi zorlamamak)
    4.uzun yolda çok fazla rahatsızlık veriyor mu? (özellikle de durmadan uzun süre sürüşte motorda sorun çıkma şansı var mı diye kafama takılıyor (cahilliğimi bağışlayın)
    5. Yakıt konusunda sanırım uygun yakıyor onda sıkıntım yok (bakım masrafları çok mu?)

Ilginize şimdiden teşekkürler iyi günler dilerim.

• mimi kullanıcısına yanıt
    Gecen ay 2014 modelinden bir tane aldım. Dolayısıyla yorumlarım tecrübeli kullanıcı niteliğinde değil, "ilk izlenim" niteliğindedir.

1- Genel olarak temiz ikinci elden yanayım. Özellikle sonbaharda daha uygun fiyatlara alabilirsin. Bi ustaya göstermek şart.
    2- Ekzoz sesi fıtı fıtı. Bence egzoza para verme. Para verilecek daha güzel yerler var: Daha iyi kask, ekipman, lastik, çelik fren hortumu vs. Zaten buna hangi egzozu takarsan tak 4 silindirli sesine yaklaşamazsın.
    3- Lastikler kötü. Değişmek lazım. Zaten ikinci el alırsan ve fabrika lastiği varsa illa ki değişecek. (Süreden dolayı) Ben alır almaz bi eski İstanbul yolu falan yaptım. Korktum sonra direk Rosso 2leri taktım. Fark cok. Egzoz parasını bence buraya yatır :)
    4- 90 ustu hızlarda ben özellikle kasktan cok ruzgar yedim. Oturuş pozisyonu rahatsız edici değil. Ben tercih etmem (arabam da var o yüzden) ama yapan yapıyor.
    5- Yakıt 3.5 litrelerde. Henüz bakim yaptırmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kirmik -- 13 Mayıs 2016; 18:49:34 >

• Bu hafif zincirimsi şıkırtı sesi sizde de geliyor mu ? Kimisi devir 5000 den sonra çıkıyor demiş yabancı forumlarda da falan tartışılmış.Bende de geliyor ama rölantide hiçbir ses yok sadece çalıştırıp harekete başlayınca.Daha yeni aldım 12 binde aldığım yere gittim ipone kırmızı zincir yağı sürüldü ses azaldı ama az buçuk geliyor.Şimdi motordan gelse sanırım rölantide de yapar ses ama bu sadece hareket halindeyken geliyor.Oda düşük hızda kasksız giderken duyuyorum.Zaten yüksek hızlarda kasksız kullanmıyorum ki duyulmuyor hiç birşey.

Not : Egzoz işinden bende vazgeçtim sanırım sesede pek faydası yok.Üstünde rosso 2 vardı aldığımda ve cidden anlamayan adama benim gibi acemiye bile hissettiriyor farkı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SercaN__ -- 13 Mayıs 2016; 19:23:55 >
  • kirmik K kullanıcısına yanıt
    cevaplarınız için çok teşekkür ederim. çok fazla bilgi sahibi oldum diyebilirim.

mantıklı olan sizin de dediğiniz gibi 2. el alıp iyi ekipmanlar ile desteklemek , 2. el rosso lastikli olanlardan bulursam daha iyi olur tabi :)

özellikle kaska çok değer verilmesi gerektiğini düşünüyorum hem rüzgar hemde her ihtimale karşı kaza durumunda korunma açısından.

araştırmalarımı yorumlarınız doğrultusunda devam ettireceğim. Tekrar teşekkür ederim. @kirmik
  • SercaN__ kullanıcısına yanıt
    Bende o ses yok. Zaten zincir yağlanınca geçtiyse o ses motordan değil, yağsız zincirden geliyordur diye tahmin ediyorum.
    Genel olarak kasksız sürmemeni tavsiye ediyorum :) Sen yavaş olabilirsin, ama allah korusun sana çarpan araba hızlı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kirmik

Bende o ses yok. Zaten zincir yağlanınca geçtiyse o ses motordan değil, yağsız zincirden geliyordur diye tahmin ediyorum.
    Genel olarak kasksız sürmemeni tavsiye ediyorum :) Sen yavaş olabilirsin, ama allah korusun sana çarpan araba hızlı olabilir.

Yinede hafiften geliyor gibi ama anlamadım.Zaten kasksız derken bu sesi dinlemek için mahalle arası.Yoksa zaten dikkatliyim o konuda motordan önce kaskı aldım.Teşekkürler cevap için.
  • selam arkadaşlar cbr125 sigorası kaç paradır
    kardeşim almış yakın zamanda sigorta yapıran varmı.
    kaça yapıtırdınız yazarsanız sevinirim.
    2011 model 2300tl istemişler. şoktayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pppoe

selam arkadaşlar cbr125 sigorası kaç paradır
    kardeşim almış yakın zamanda sigorta yapıran varmı.
    kaça yapıtırdınız yazarsanız sevinirim.
    2011 model 2300tl istemişler. şoktayız.

Yaş 25
    2013 model 07 plaka Antalya
    600 küsür lira ödedim.
  • SercaN__ kullanıcısına yanıt
    sağol sercan yakın zamandamı yaptırdın 2016 yılındamı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pppoe

sağol sercan yakın zamandamı yaptırdın 2016 yılındamı.

2 haftayı geçti sanırım.Banada 2000 3000 çıkardılar ama tanıdık vardı yardımcı oldu.En iyisi tanıdık düzgün esnaf birisini bulmak bu sigorta işlerinde.Yoksa herkes yolacak kaz arıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.