Şimdi Ara

honda city

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşım dün 2 arac arasında kaldı honda city elite 26750 (sıfır) focus yeni kasa (31500) ikisi arasında pazarlık yaptı pzt kararını vercek sizce hangisi

• Farklı segmentler bi kere.

İkisi de benzinli olacak sanırım

Sıfır araç iyidir güzeldir ama Focus'a bütçe uygunsa Focus tercihi birinci olmalı.

Birde aranılan özellikler beklentiler nelerdir.
  • evet ikisi farklı segment te araçlar ben bunlar içinde focus tercih ederdim.birde focus sadece yeni kasa demişsiniz ama focus un hangi paketi
  • merhaba city elite için bu fiyatı nerden aldınız ?
  • focus ta sıfır ama hatchback ve trend modeli arkadaş daha ucuz diye city düşünüodu ama focus aklını çeldi ama sanırım biraz daha ucuz diye city alcak bende fazla karışmak istemiyorum
  • City için bu fiyat gerçekçi değil... Gerçekten var mı bu fiyata... Eğer öyleyse düşünmesin bile... Ama CVT otomatik değil mi? Manuelini sakın almasın, CVT şanzıman çok güzel ve konforlu...
  • dostum city (elite) için bu fiyat gerçek hatta yanında bonusları da var.bonuslarıyla daha ucuza mal oluyor.bizde city aldık ve çok memnunuz.japon teferruat koymamış ama kalite ve sorunsuzluk gerçekten kendini belli ediyor.yakıt ekonomisi ve sorunsuzluk dersen city ama performansa önem veririm dersen focus.city yumuşak kullanımla 4,9 a kadar düşüyor.yani dizel ve lpgye gerek bırakmıyor.hondanın motoru gerçekten kendini kanıtlamış en yeni teknoloji motoru.amerikada 700 bin testini başarıyla geçmiş bir motor.burada kullanım amacınız tercihinizi beliryecektir bence.eğer performansa önem veriyorsanız focus ama sorunsuzluk ve ekonomi diyorsanız honda.ayrıca birde 2.el meselesi var.biz şu ana kadar 2. elde malum sorunları yaşadığımızdan sıfıra yöneldik.sıfırlar içinde bu fiyata bu donanımı veren başka araba bulamadık.
  • Otomatik vites(CVT) bir elite City, geniş bagajı, donanımı ve ekonomisiyle bence ideal bir otomobil... Ama muhakkak CVT otomatik, manuel değil...
  • Bu fiyat otomatik City için mi acaba ?..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cenkog

Bu fiyat otomatik City için mi acaba ?..

hayır manuel için arkadaşım.
  • City'lerin ve Jazz'ların CVT otomatik modelinin şanzımanı bir dünya harikasıdır; bu rahatlığı kaçırmayın derim...
  • cvt olayını bizde inceledik.gerçekten şu ana kadar sorun yaşayan duymadım ayrıca yakıtda da bariz bir fark yok.hatta devirsiz araba kulananlar cvt de daha az yakıt yakabilirler diye düşünüyorum.fakat tercih meselesi babam manuelden başka kulananamam dedi manuel aldık ama benim aklım cvt de kaldı.
  • Eniştemler aldı. elite Mt. onlarda cvt incelemişlerdi ilk başta sonra bunca sene düz araba sürdük cvt iyi diye otomatiğe geçmeyiz dediler. mart ayında almışlardı araçlarını. çok memnunlar. aracın yol bilgisayarına göre şu an şehir içinde 6,5lt/100km tüketimleri var.
  • ARACIN DIŞ GÖRÜNÜŞÜDE BİRAZ KARİZMA SAHİBİ OLSAYDI KEŞKE

DİMİ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.