Şimdi Ara

Honda City ler nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimdeki poloyu satıp üstüne ekleyip alabileceğim araç araştırırken city denk geldi. Polodan sonra bu araçlar bana nasıl gelir? Sorunsuzluk konusunda nasıldır? Trigeri kayışmıdır? Zincirlimidir? Kronik sorunu varmıdır? Son olarak bu rakamlara alınırmı son sahibi olunurmu? Saygılar.

Örnek İlan:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-1.sahibinden-acil-orjinal%2Ctemiz%2Cbakimli-ful-plusful-lpg-ve-muayeneli-185144218/detay

• Polodan sonra farkı hissedeceğiniz araç arayın kriterleri iyi değerlendirin polo da size ne eksik geliyorsa tespit edin polo dan sonra city benim tercih ediceğim araç olmazdı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bildiğim kadarıyla triger zincirli.

Bu model yanına bir de Mitsubishi Lancer bakılabilir o da bu ayarlarda bir araçtır.

Ama bana 2006 city alana kadar 2004-2005 civic almak daha mantıklı olacaktır gibi geliyor(Piyasası uçmuş biliyorum).

Diğer bakılabilecek modeller:

KİA Cerato

Kia Rio
  • Şu anki aracımı yıllar önce gördüğümde ne bu böyle nasıl bi araba demiştim sonra aramızda bir aşk doğdu. Sonunda aldım.
  • Bunlarin piyasasi yok. Artik yeniside yok. Ayrica cirkin bi arac. Vtec2 kasa tavsiye edebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar için teşekkür ederim. Yalnız benim polo öle son model değil 98 model yazmayı unutmuşum. Sürekli orası burası bozuluyor. Aslına yürümesine engel teşvik edecek şeyler değil ama ben takıntılı adamım kafama takılıyor. İstiyorumki arabam ile gurur duyayım. O istemesin servise ben götüreyim. Ama benim polo sanayi ile anlaşma yapmış.
  • Hocam örnel bir ilan gönderebilirmisiniz? Birde bana çirkin gelmiyor hiçmi satılmaz rover muamelesimi görür?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biz 27ye aldık 2008de 2013ün başındada 4 günde 25e sattık güzel araçtı sorunsuz triger zincirli

• Yapacağınız en mantıklı hareketlerden biri olur, polodan sonra city sizi fazlasıyla memnun eder. Son sahibi olur musunuz bilmem ama satmak istemeyeceğinize eminim. Şuan iki tanıdığımda var ikisi de gayet memnunlar. Hatta ikinci city alan arkadaşım için ilk city alan arkadaşımdan aracına talip var diye istediğimde satmamıştı. Sadece sık sık araba değiştiren biri için uygun değil.

• Tasarım olarak beğenilmez ancak ben beğeniyorum

Arka koltuğunda 50 km yol yapma şansım oldu öncelikle trim sesi neredeyse yok kaç yıllık araba 250 binde iç mekanda yıpranma en onemlisi bakım hariç servise girmemiş az yakıyor sahibi lpg ye ihtiyaç duymadığı söyledi

Konfor vs. Iyi ancak Japonların hastalığı yol sesini fazlaca alıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: speedystop

Hocam örnel bir ilan gönderebilirmisiniz? Birde bana çirkin gelmiyor hiçmi satılmaz rover muamelesimi görür?

Yok canim okadarda degil. Begeniyorsaniz on numara alinir. Yeni kasalarada bi gozatmanizi oneririm. Veya vtec olabilir. Yoksa bi sorununu duymadim ben. Yemek yicez birazdan ilan eklerim sora

• 98 model araç yaşı gereği sorunlar çıkarması normal olarak karşılanır

bakmış olduğunuz city piyasada tutulmayan seri city ye bakıcaksanız 2009 es serisine bakmanızı tavsiye ederim sanırım o da bütcenizi 5 lira kadar aşıyor
  • 2010 sonrası yeni kasasına bakın bunların.. i vtec motorlu 100 beygir gücünde olanlarına.. görünüşü ve donanımı iyi.. cok da ekonomik..
  • 2011 mmodel yeni kasasını kullanıyorum yakıt ve sorunsuzluk konusunda oldukça iyi. bi tanıdığım sizin baktığınız kasadan kullanıyodu o da çok memnundu. polo dan sonra sizin için en tatmin edici özelliği aracın genişliği olacaktır
  • Aynı modelini 2 sene önce yakın bir arkadaşıma aldırdım. Her konuştuğumuzda, araçtan ve özelliklede yakıtından çok memnun olduğunu söylüyor. Biraz çirkin ama sorunsuz bir araçtır benim gözümde

• Yeni kasasi gayet guzel. Birkac defa binmistim ve ic hacim olarak C segmenti araclarin bazilarindan daha fazla diz mesafesi var.

Eski kasasi da sorunsuz bir arac. Elite versiyonu almaya bakin. Tipini sevdiyseniz, o fiyata guzel aractir.

• Hıonda city tutulmadı, çevremde alanlar da bir an önce sattılar. Bu açıdan ben de aklımdan City modelini sildim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.