< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Honda City mi Hyundai i20 mi ? (3. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
i20 go kart gibi araba nereye çevirirsen oraya gidiyor viraj içinde bile ki, B sınıfı araçta yapamazsın bunu. Yeterki lastiklerin biraz düzgün olsun.
-
city
-
Kesinlikle oyle katiliyorum ondan dolayi inanilmaz eglenceli gelmisti bana sehir icinde.Mesela ben i20 n i merak ediyorum duz i20 bile o motorla o keyfi veriyorsa n de 1.6 204 hp ile nasildir kimbilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle katılıyorum. Bu forumda anlamsız bir city düşmanlığı var, 1030 a göre alanları memnun edecek bir araç, çok övülecek bir araç da değil ama nefret edilecek bir tarafını da göremiyorum şahsen.
Ben de 1 ay kadar önce aldım, yalıtım ve yol tutuşu bu kadar eleştirilince beklentim de düşüktü ama araç bana gayet sessiz ve düzgün geldi. Evet malzeme kalitesi iyi değil, evet bazı saçma eksikleri var ama sunduğu iç hacim, bagaj hacmi, donanımları, motor ve şanzımanı yetiyor bana. Bu paraya bu kadar oluyor
-
Bahsettiğim videoyu o zaman daha dikkatli izleyin hatta size zahmet olmasın diye ben tek tek dakika dakika yazayım "10:00-13:58-15:37". Helva gibi dalgalanıyor kısmı, aracın süspansiyonları konfor odaklı olduğu için araç salınım yapıyor, ama özellikle 10:00 dakika da belirtiyor hiç bir şekilde çizgisini bırakmıyor yani araç savrulmuyor. NCAP Puanı olmama sebebi, Araç Avrupa da satılmıyor niye satılmıyor? Çünkü Avrupa pazarında B Sedan talebi hiç yok. O yüzden Citroen C-Elyyse, Peugeot 301, Renault Taliant hiç biri yok. Hatta Avrupa pazarında C Sedana bile doğru dürüst talep yok, Sedan olarak D Sedan az miktarda daha çok premium sedan araçlara talep var (Mercedes, BMW, Audi) Avrupa pazarı daha çok SUV, B ve C Hatcback ve Elektrikli araçları talep ediyor. Gelelim GSR2 standartlarını karşılamasına, 7 Temmuzdan itibaren bu standartları karşılayan donanımla ithal edilmeye başlayacak, bakalım o zaman ne kulp bulacaksın??? Bence de arkadaş yanlış tercih yapmış, hayırlı olsun. Bu da benim fikrim.
-
Bir hafta süren çalışmalarınız sonucunda bu cevaba ulaşabildiniz anladığım kadarıyla. Bu kadar heyecanlanmanıza gerek yok. Avrupa pazarı göz önünde tutularak üretilmediği için city i20'den daha özensiz ve kalitesiz bir araba, üzgünüm. Honda sensing gerekli sertifikasyonu sağlar ve ayni fiyattan devam ederse sadece daha alınabilir olacaktır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam sende bir tuhaflık var da ben çözemedim yeminle
"Bir hafta süren çalışmalarınız sonucunda bu cevaba ulaşabildiniz anladığım kadarıyla" 25 haziran da yazdığınız yazıyı, 26 Haziran da cevaplamışım, siz 3 Temmuz da cevap yazıyorsunuz, ve ben mi bir hafta süren çalışma sonucun da cevaplamışım?
Bence bir elinizi yüzünüzü yıkayın, hangi yılda ve hangi tarih de olduğunuzu hatırlamaya çalışın, inanıyorum kendinizi toparlayacaksınız, başarabilirsiniz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X