Şimdi Ara

honda city mi symbol 1.2 mi acil yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
9.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: leon_312

quote:

Orijinalden alıntı: Extenza

symbol daha alçak bir araba bunu herkes kabul etsin symbolleri tarlada sürüyorlar.ben buna şahit oldum.

quote:

Orijinalden alıntı: canozpinar

Symbol mü Honda'nın yanında araba muamelesi yapmam ben Symbol'e.

ben cityi hiç bir yerde göremediğimden normaldir symbolü tarlada ,dagda bayırda görmen.

senin arabada 4 teker bir direksiyon yok mu. dogru senin araba boeing 787 bunu söylemen normal. degil renault ferrariyi bile araba muamelesi yapamzsın...

köydemi yaşıyosun?

• quote:

köydemi yaşıyosun?

evet köyde yaşıyorum. bizim köyde araba niyetine boeing 787 kullanıyorlar dogal olarak 4 teker bir direksiyonu araba yerine koymuyorlar.
    bende bizim köylüsün diye ,tanıdıksın diye yazayım dedim. şimdi insanlar senin yaptıgın yorumuna şaşırmasın. bu kişi ne kullanıyor acep demesinler diyee 787 kullandıgını belirttim.

yoksa sen 797 mi kullanıyorsun 787yi küçümsedin sanki....
  • quote:

quote:

köydemi yaşıyosun?

evet köyde yaşıyorum. bizim köyde araba niyetine boeing 787 kullanıyorlar dogal olarak 4 teker bir direksiyonu araba yerine koymuyorlar.
    bende bizim köylüsün diye ,tanıdıksın diye yazayım dedim. şimdi insanlar senin yaptıgın yorumuna şaşırmasın. bu kişi ne kullanıyor acep demesinler diyee 787 kullandıgını belirttim.

yoksa sen 797 mi kullanıyorsun 787yi küçümsedin sanki....

tamam symbol kullanıyosun anladım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DasAutoVW

2006-2007 model "VW Jetta"ya da bakmanızı öneririm.

adam yüksek model araba bakıyor.Ama senden mantıklı şeyler çıkabiliyormuş arada tebrik ederim:)
    City alın,her yönden symbolden daha iyidir.(tabi yeni kasası)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 28 Nisan 2012; 14:29:58 >
  • Hiçbiri.City tasarıma önem vermeseniz bile iğrenç bir tasarım.Honda bayisindekiler bile söylüyor hondanın yüz karası diye.
    Symbol de çok uyduruk.Temiz ikinci el daha iyi arabalar bakın derim.Örneğin opel astra veya vw golf.Tabi temizse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kagan12312

Hiçbiri.City tasarıma önem vermeseniz bile iğrenç bir tasarım.Honda bayisindekiler bile söylüyor hondanın yüz karası diye.
    Symbol de çok uyduruk.Temiz ikinci el daha iyi arabalar bakın derim.Örneğin opel astra veya vw golf.Tabi temizse.

hocam kullandıgınız 2012 model civc tasarımısanki taktire şayanmış gibi konusuyorsunuz yha kullandıgınız arabadan belli oluyor,
    tasarımı 5 para etmeyen ama donanımıyla süslenen bir araba oldugunuda kalbul etcekseniz symbole istediğiniz lafı söyleye bilirsiniz..

city ile yeni civc arasında ben fark göremiyorum. en azından ctiynin konsoluna bakıla biliyordu, arkasına bakılmıyordu. civicde hem arkasına hemde konsoluna bakılmıyor... koltukları zaten ap ayrı bir sorun...
  • hergün iş yerinde 2008 clio kullanıyorum tam bir işkence kesinlikle city derim
  • quote:

quote:

symbol daha alçak bir araba bunu herkes kabul etsin symbolleri tarlada sürüyorlar.ben buna şahit oldum.

quote:

Orijinalden alıntı: canozpinar

Symbol mü Honda'nın yanında araba muamelesi yapmam ben Symbol'e.

ben cityi hiç bir yerde göremediğimden normaldir symbolü tarlada ,dagda bayırda görmen.

senin arabada 4 teker bir direksiyon yok mu. dogru senin araba boeing 787 bunu söylemen normal. degil renault ferrariyi bile araba muamelesi yapamzsın...

Katıksız fanatiksiniz daha fazla mesaja gerek yok belli etmeniz için :)

Ben her türlü city diyorum alacak arkadaşa.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emreün

Katıksız fanatiksiniz daha fazla mesaja gerek yok belli etmeniz için :)

Ben her türlü city diyorum alacak arkadaşa.

keske fanatik olsaydımda ilk yorumumda bulundugum yazıları yazmasaydım.. dikkatli okursan nedemek istediğimi anlarsın.
    ben burda herkeze şarşılık veriyorsam bir bildiğim var. honda civic kullanıcısana bile lafımı esirgemedim...

yollarda olmayan , olsa bile saklı saklı araclarını süren citye karsın symbol diyorum.
    şirket arabası olsun ,ölü olsun symbol olsun.
    2. el piyasası yeter.
  • quote:

quote:

Hiçbiri.City tasarıma önem vermeseniz bile iğrenç bir tasarım.Honda bayisindekiler bile söylüyor hondanın yüz karası diye.

hocam kullandıgınız 2012 model civc tasarımısanki taktire şayanmış gibi konusuyorsunuz yha kullandıgınız arabadan belli oluyor,
    tasarımı 5 para etmeyen ama donanımıyla süslenen bir araba oldugunuda kalbul etcekseniz symbole istediğiniz lafı söyleye bilirsiniz..

city ile yeni civc arasında ben fark göremiyorum. en azından ctiynin konsoluna bakıla biliyordu, arkasına bakılmıyordu. civicde hem arkasına hemde konsoluna bakılmıyor... koltukları zaten ap ayrı bir sorun...

Senin başkalarını çekememe gibi bir sorunun var sanırsam.Ve ileri derecede göz sorunların var.Çünkü hem cityle civici ayırt edemiyorsun hem civicin asaletini görmezden gelip tasarımıma laf atıyorsun hem de honda gibi köklü bir markanın arabalarını allahın dizel uyduruk arabası karşısında eziyorsun.
    Şimdi ben sümbüle dandik dedim.Kendi arabama kötü dediğimde sümbüle dandik dememe izin mi veriyorsun?Buradaki amaç arkadaşa yardımcı olmak hatırlatırım.Yok senin araban şöyle benim arabam böyle falan değil.Fanatikliği bırakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Senin başkalarını çekememe gibi bir sorunun var sanırsam.Ve ileri derecede göz sorunların var.Çünkü hem cityle civici ayırt edemiyorsun hem civicin asaletini görmezden gelip tasarımıma laf atıyorsun hem de honda gibi köklü bir markanın arabalarını allahın dizel uyduruk arabası karşısında eziyorsun.
    Şimdi ben sümbüle dandik dedim.Kendi arabama kötü dediğimde sümbüle dandik dememe izin mi veriyorsun?Buradaki amaç arkadaşa yardımcı olmak hatırlatırım.Yok senin araban şöyle benim arabam böyle falan değil.Fanatikliği bırakalım.

civicin neresi asalet merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: Harun

quote:

quote:

quote:

Asaleti neresindeymiş sana bir ara gösteririm,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2007-2008 model city'ler benim de sahip olduğum Türkiye üretimi araçlar. Az yakıyor,sorunsuz,aile arabası. Symbol'den daha kaliteli her açıdan. Babamda symbol var 2010 model. Bence yine de symbol alın. Yerli üretim,kullanım maliyeti düşük, ikinci eli malum,öyle abartılacak kadar kalitesiz hiç değil, hele de manuel olacağına göre.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Harun

quote:

quote:

quote:

Asaleti neresindeymiş sana bir ara gösteririm,

hadi bakalım

• Arkadaş bir konuda da kavga çıkmasın ya.

Symbol tam Türkiye şartlarına göre araba. Parçası ucuz, her yeri plastik, altı yüksek. Tipik bir Türkiye aracı. Bu yüzden çok hoşuma gidiyor. City ise gerek özellikleri ile gerekse motoru ile çok daha üstün bir araç fakat parçası pahalı. Dış görünüşü ikisininde berbat fakat iç tasarım City önde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Arkadaş bir konuda da kavga çıkmasın ya.

Symbol tam Türkiye şartlarına göre araba. Parçası ucuz, her yeri plastik, altı yüksek. Tipik bir Türkiye aracı. Bu yüzden çok hoşuma gidiyor. City ise gerek özellikleri ile gerekse motoru ile çok daha üstün bir araç fakat parçası pahalı. Dış görünüşü ikisininde berbat fakat iç tasarım City önde.

hocam herseye eyvvalh ama kaporta olarak ön ve arka tampon harici plastk yer göster. yeni symbol icin konusuyorum.....
  • city symbolden'de tipsiz.
  • foruma girememiştim ama kavga çıkmış :)neyse araba bakmaya devam bu gün reno yetkili servise gittiğimde hemen yanında dacia yetkil satıcısı vardı gözüme takıldı bide şuraya bakayım dedim sanderoyu gördün fiyatlaı aşağı yukarı sembol ile aynı 1.2 motor benzinli aracını test ettim hoşuma gitti diyebilirim ama dacia işte insanın içinde şüphe kalıyor arabanın yüksekliği güzel bu arada cityi geçtim:)
  • city i çok beğenen ve SYMBOL'den çok üst seviyede gören arkadaşlar acaba SATÜRN'demi yaşıyor?Kullandığım araç çok iyi bir araç değil ama inanın Hondanın en kötü aracı olan CİTY kadarda iğrenç değil.
    CİTY=ALBEA RUH VE BEDEN İKİZİ....:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: WithinTemptation

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Emreün

Symbol clionunda düşüğü renonun en uyduruk arabasıdır şirketlere çiftçilere satıyor renault bu modeli.Honda markasıyla yan yana görmek küfür gibi geldi hele hele renaultu geçtim üstelik symbolu.

+ tasarıma gelince göz var nizam var yapmayın :)

evet göz var nizam var, bizim honda. civic ic tasarımını tutmuş citye koymuş vay canına...
    bir model her ay ,her yıl segmentinde 1.
    bir modelde türkiyeden kaldırılıyor 2006da cıktı 2010da öldü.

evet bayag symbole küfür oldu haklısın vala....

citynin arka tarafını göstermediğin iyi olmuş , görünce midemiz kaldırmıyordu... bu konuda hem fikriz..

şu City'nin arka tarafında ne varmış çok merak ediyorum.Herkes tutturmuş bir City'nin arkası diye.

bizim insanımız ARKAYA pek meraklıdır. ARKASI düzgün olmayan hiç bir şeye bakmaz.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.