Şimdi Ara

honda city mi symbol 1.2 mi acil yardım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
9.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • iki aracıda kullanmış biri olarak,
    uzun süre kullanmayı düşünüyorsan konfor ve sağlamlık istiyorsan CITY fakat sıkıldığımda hemen elden çıkarayım çok araba değiştiriyorum diyorsan SYMBOL daha uygun..
  • Ayrıca CITY tam bir aile arabası yakıtı da mükemmel özellikle otomatik vitesini tavsiye ederim.
  • Konu baya hort olmuş gibi geldi...
  • Hocam city diyorum. ama symbol genel anlamda daha masrafsızdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence city
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emreün

Symbol clionunda düşüğü renonun en uyduruk arabasıdır şirketlere çiftçilere satıyor renault bu modeli.Honda markasıyla yan yana görmek küfür gibi geldi hele hele renaultu geçtim üstelik symbolu.

+ tasarıma gelince göz var nizam var yapmayın :)

Uyduruk muyduruk satılıyor mu satılıyor, satın alan binen kullanan salak mı da symbol kullanıyor ! Alanında kendine göre bir bildiği var
  • quote:

Orijinalden alıntı: parker48

quote:

Orijinalden alıntı: Emreün

Symbol clionunda düşüğü renonun en uyduruk arabasıdır şirketlere çiftçilere satıyor renault bu modeli.Honda markasıyla yan yana görmek küfür gibi geldi hele hele renaultu geçtim üstelik symbolu.

+ tasarıma gelince göz var nizam var yapmayın :)

Uyduruk muyduruk satılıyor mu satılıyor, satın alan binen kullanan salak mı da symbol kullanıyor ! Alanında kendine göre bir bildiği var

Arkadaş aracını almıştır büyük ihtimalle yada vazgeçmiştir. Neyse konu hortlamış ama güzel kıyaslama. Arabaya yatırım gibi bakılıyorsa symbol alınır, zevkine göre binmek için alıyorsa zaten ikinci el piyasasını düşünmez ve gider city alır çünkü + ları fazla. Bu arada bende 25.000 olsa ben köpekbalığı lancer bakardım. Şahsi fikrim civic e alternatif gösterilen araç varken binmek için alıcaksam 2. el piyasasına pek takılmaz paramın yettiğinin en iyisini alırdım.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.