Bildirim
honda city mi symbol 1.2 mi acil yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2006-2007 model "VW Jetta"ya da bakmanızı öneririm. -
City -
24,000 TL param olsa emin olun symbol bakacağım en son araç olur..
Fiat Linea 1,4 120 HP Emotion
Opel Astra 1,6 115 HP
Seat Cordoba 1,4 TDI 80 HP ya da 1,4 100 HP Stylance
gibi daha kaliteli daha piyasası olan araçlar tercih edebilirsiniz.. -
elin 5,6 yasındaki sorunlu masraflı aracıyla ugraşana kadar temiz sıfır ayarında symbol alırım daha iyi... a marka b marka diye tavsiyede bulunmak yanlıs olur. bir yerden kazanırken bir yerden kaybettirmeyin...
25.000liraya 2006-2005-2004 model honda civic ve toyoda corolla alınır, diger markalar faso fiso, fakat bu aracların yası belli kmsi belli. sundugu konfor ve özellik iyi olabilir ama bir yere kadar sizi götürür. sonu sanayi olcagı kesin... bu yaslardada temiz bakımlı ful orjinal araba bulmak mümkün degil...
sizin sorunuza cevap vermek gerekirse, honda city modeli türkiyede tutulmadı tasarımından dolayı, bukez yeni tasarıma adım attılar yine tutulmadı fakat eski kasasına göre bence cok iyidi... model tutulmadı diye aracı kesinlikle kötüleyemem. honda hem donanımlı,hem konforlu ve performanslı arabalar üretmekte. 3 özelligi barındırdıgı halde kimsenin ilgilenmediği ,bilenlerin aldıgı bir araba... hem ucuz,hem konforlu hem donanımlı hemde perforsmaslı
tasarım olarak bende hiç begenmiyorum, tasarımları karsılastırısam bana göre city symbolün yanından gecemez. lakin konfor,donanım,performans ve saglamlık bakımından symbol citynin yanından bile gecemez...
eger citynin tasarımını begeniyorsanız, 2. eldeki durumunu göz önünde bulunduruyorsanız city almanızı tavsiye ederim...
bunun dısında symbol almanızı öneririm peynir ekmek gibi satılıyor. bu gün ilanı ver yarın notere gidersin....
symbol düsünürseniz kesinlikle expresion donanım almanızı öneririm...
kofor paketliymiş, collection donanımlıymıs tavsiye etmem. cünkü benim sevmediğim bir unsur var. arka camları otomatik ama ne otomatik anlatmam. otomatik dügmelerini elfrenin arkasına koydukları icin dogal olarak arkadaki orta kişinin ayagının oraya den geliyor. arkaya 3 kişi oturdugunda imkansız lasıyor camları acmak. cevirmeli manuel cam acmak bana daha konforlu ve özellikli geliyor şahsen.
bunu atlamamanızı isterim..
-
Önceki Aracım 2009 Symbol 1.2 Exp+Konfor Paket Tavsiye ederim 1.2 motor vardı ama bana fazlası ile yetiyordu aracı 20.000 tlye aldım 22.750 ye 2 --3 gün gibi bir sürede sattım.
1. MASRAF ÇIKARMAZ
2.YAKITI ÇOK İYİDİR
3. YALITIMI İYİDİR ( ÇOK İYİ DEĞİL) İYİ
4. VERGİSİ AZDIR +PERFORMANSI İYİDİR YOKUŞLARI BAYILMADAN ÇIKAR
KONFOR PAKET AVANTAJI DİJİTAL OTOMATİK KLİMA ÇOK RAHHATTIR ARKA CAM OTOMATİĞİNİ GEÇİN :D
5. AŞIRI KONFOR BEKLEME AMA KONFOR VAR.
6.BAGAJI ÇOK GENİŞTİR BÜTÜN GECEYİ ORDA GEÇİREBİLİRSİNİZ.RAHATÇA
KARAR SİZİN... AMA -
Symbol clionunda düşüğü renonun en uyduruk arabasıdır şirketlere çiftçilere satıyor renault bu modeli.Honda markasıyla yan yana görmek küfür gibi geldi hele hele renaultu geçtim üstelik symbolu.
+ tasarıma gelince göz var nizam var yapmayın :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Emreün
Symbol clionunda düşüğü renonun en uyduruk arabasıdır şirketlere çiftçilere satıyor renault bu modeli.Honda markasıyla yan yana görmek küfür gibi geldi hele hele renaultu geçtim üstelik symbolu.
evet göz var nizam var, bizim honda. civic ic tasarımını tutmuş citye koymuş vay canına...
bir model her ay ,her yıl segmentinde 1.
bir modelde türkiyeden kaldırılıyor 2006da cıktı 2010da öldü.
evet bayag symbole küfür oldu haklısın vala....
citynin arka tarafını göstermediğin iyi olmuş , görünce midemiz kaldırmıyordu... bu konuda hem fikriz..
-
City kullanmış birisi olarak iki seçenek arasında City derim ama o bütçe tutarında forumdaki arkadaşların mutlaka çok daha iyi önerileri olacaktır. -
quote:
Orijinalden alıntı: leon_312
quote:
evet göz var nizam var, bizim honda. civic ic tasarımını tutmuş citye koymuş vay canına...
citynin arka tarafını göstermediğin iyi olmuş , görünce midemiz kaldırmıyordu... bu konuda hem fikriz..
Savunacak bişe kalmayınca bu tarz ne söylenmek istendiğini yazan kişinin bile bilmediği mükemmel konuşmalar ortaya çıkıyormuş demekki
Symbolle getz kıyaslayın albea kıyaslayın hondanın at arabası bile olsa symbolle kıyaslanmaz.Renault servisin kendisi çiftçilere satıyoruz genelde diyor modern toros olmuş aracı hondayla kıyaslıyosunuz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: leon_312
quote:
şu City'nin arka tarafında ne varmış çok merak ediyorum.Herkes tutturmuş bir City'nin arkası diye.
-
1.2 SYMBOL -
Ben 2007 Honda City kullandım. İçi öyle değildi?! -
symbol yada city demiyorum ama city nin arkası gerçekten iğrenç -
quote:
Savunacak bişe kalmayınca bu tarz ne söylenmek istendiğini yazan kişinin bile bilmediği mükemmel konuşmalar ortaya çıkıyormuş demekki
Symbolle getz kıyaslayın albea kıyaslayın hondanın at arabası bile olsa symbolle kıyaslanmaz.Renault servisin kendisi çiftçilere satıyoruz genelde diyor modern toros olmuş aracı hondayla kıyaslıyosunuz.
bende onu diyorum bilip bilmeden city savunmanız anlamsız, daha iç konsolun nasıl oldugunu bilmeyen birisinden öneri almak basit ve anlamsız geliyor.. Allah muhafaza nette city die başka araba çıkıp göstermemişsiniz...
renaultu birsekildeciftcilerde alıyormuş city kimse almıyor bundan haberiniz yok sanırım..
B segmenti kücük sınıf sedan araba oldugu sürece her türlü kıyaslanır... hayırdır sen C,D segmentimi sandın cityi....
-
city'nin her an takla takla atacakmış gibi bir yapısı var. açıkcası ben hiçbir şekilde city'ye para vermem. -
renoyla honda neden yanyana yazılmıyormuş? reno dünkü marka sanki -
symbol daha alçak bir araba bunu herkes kabul etsin symbolleri tarlada sürüyorlar.ben buna şahit oldum. -
Symbol mü Honda'nın yanında araba muamelesi yapmam ben Symbol'e. -
quote:
Orijinalden alıntı: Extenza
symbol daha alçak bir araba bunu herkes kabul etsin symbolleri tarlada sürüyorlar.ben buna şahit oldum.
quote:
Orijinalden alıntı: canozpinar
Symbol mü Honda'nın yanında araba muamelesi yapmam ben Symbol'e.
ben cityi hiç bir yerde göremediğimden normaldir symbolü tarlada ,dagda bayırda görmen.
senin arabada 4 teker bir direksiyon yok mu. dogru senin araba boeing 787 bunu söylemen normal. degil renault ferrariyi bile araba muamelesi yapamzsın...
Benzer içerikler
- honda civic benzin/lpg yorumları
- lada samara hangi modeli tutuluyor
- suzuki vitara alınır mı
- araba önerisi
- clio 3 otomatik şanzıman
- renault arkana fiyat
- renault logan
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X