Şimdi Ara

PEUGEOT 1.2 Mİ YOKSA 0.9 TCE SYMBOL MÜ ALINMALI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1.2 puretech 301 veya 0.9 tce symbol arasında kaldık,ikiside 2019 model aynı fiyatlarda...

Sizce her yönden hangisi mantıklı olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 301 daha iyi bir araba fakat, 1.2 atmosferik motoru o kasa için yetersiz, 301 alınacaksa mutlaka dizel alınmalı.

Symbol'ün motoru ise turbolu ve 90 beygir olduğu için kasayı rahat kaldırıyor, performansı da gayet iyi bu yüzden Symbol tercih edilir derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

301 daha iyi bir araba fakat, 1.2 atmosferik motoru o kasa için yetersiz, 301 alınacaksa mutlaka dizel alınmalı.

Symbol'ün motoru ise turbolu ve 90 beygir olduğu için kasayı rahat kaldırıyor, performansı da gayet iyi bu yüzden Symbol tercih edilir derim.

Dizeller çok yüksek yazıyorlar, birde mtv avantajı sebebiyle düşük motor almak istiyorum az yakarsa problem yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özbekli35 -- 16 Temmuz 2021; 18:31:3 >
  • Bütçen ne kadar? Beklentin ne?

• İki aracında dizelini şirket aracı olarak kullandım. 301 dizel haala var. Çok net 301 diyorum.

Ancak fransız araç alacaksan dizel al. Yalnız 301 e istenen fiyatlara baktım 120 130 feln yazılmış. Bir önceki b suv juke ta aynı fiyat civarı. Tartışmasız juke alırım eğer böyleyse. İnsanlar harbiden grammm arabadan anlamıyor bu ülkede.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 301 bence de daha iyi ama dizel şartı ile. Bende baktım bunlara clio sport tourer aldım 2017 çok memnunum düşünebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

Bütçen ne kadar? Beklentin ne?

Biraz karışık aslında hyundaiciyim şu an doblo var, üste para vermeden binek araca geçmek istiyorum ama 140 bine kadar temiz hyundai bulamıyorum bu yüzden bu araçları düşünüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACCENT ERA 1.4 MÜ YOKSA 1.6 MI ??
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ben sero

İki aracında dizelini şirket aracı olarak kullandım. 301 dizel haala var. Çok net 301 diyorum.

Ancak fransız araç alacaksan dizel al. Yalnız 301 e istenen fiyatlara baktım 120 130 feln yazılmış. Bir önceki b suv juke ta aynı fiyat civarı. Tartışmasız juke alırım eğer böyleyse. İnsanlar harbiden grammm arabadan anlamıyor bu ülkede.

Ama o jukeninde km yüksektir yıpranıktır

• quote:

Orijinalden alıntı: özbekli35

Ama o jukeninde km yüksektir yıpranıktır

Alıntıları Göster
    Hocam siz ilan atın hem juke hem 301 yorumlayayım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: özbekli35

Biraz karışık aslında hyundaiciyim şu an doblo var, üste para vermeden binek araca geçmek istiyorum ama 140 bine kadar temiz hyundai bulamıyorum bu yüzden bu araçları düşünüyorum

Alıntıları Göster

Accent blue bulabilirsin. Yada model düşürüp elantra da olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

Accent blue bulabilirsin. Yada model düşürüp elantra da olabilir

Alıntıları Göster

Turşusu çıkmış blueların benzinlisi bile bu fiyatlara yok

• accent era bile alsaniz symbolden iyi bence

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bagaj lazım değilse Clio 4 Hb, lazımsa sport tourer.

Her 2 araçtan da iyidir

• 0.9'u bilmem ama psa grubunun 1.2. Motorunu hiç tavsiye etmiyorum ziya yağlı triger sistemi var uzun kullanımda motoru bitirir.

• Size 1.6 hdi 2013 2015 civari çok düşük km allure paket 301 tavsiye ederim. Yok ben bunu beğenmem dersen de 0.9 tce iyi motor. Symbolde değil ama clioda kullandim. Symbole hiç binmedim lakin 301 i severim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_atr

accent era bile alsaniz symbolden iyi bence

Eski bir eracı olarak era almak isterim ama 2009 2010 era 120 bin lira vermek çok garip olacak

• Bütçe 140 ise sarı sitede 1.0 turbo fabrikasyon lpg symboller var sıfır km. 120ye 2019 model yerine tercih edilir.

1.2 atmosferik corsa kullandım, benzer bir motor 301 ile. Şehiriçi hiç eksikliği yoktu, uzun yolda ise gaz ister, bağırır, haliyle şehiriçi gibi yakar. Uzun yol ve rampa kullanımı yoğun ise sorun, değilse sorun yok. Symbol de 90 hp zaten, fark edeceği sollamalarda az daha serilik. Viraja yakın tir sollamaya ikisi de çıkmaz mesela. Corsada uzun düzlük gelene kadar öndekini takip ettim hep.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FE2F1DE54

Bütçe 140 ise sarı sitede 1.0 turbo fabrikasyon lpg symboller var sıfır km. 120ye 2019 model yerine tercih edilir.

1.2 atmosferik corsa kullandım, benzer bir motor 301 ile. Şehiriçi hiç eksikliği yoktu, uzun yolda ise gaz ister, bağırır, haliyle şehiriçi gibi yakar. Uzun yol ve rampa kullanımı yoğun ise sorun, değilse sorun yok. Symbol de 90 hp zaten, fark edeceği sollamalarda az daha serilik. Viraja yakın tir sollamaya ikisi de çıkmaz mesela. Corsada uzun düzlük gelene kadar öndekini takip ettim hep.

Tce motorların performansını herkes beğeniyor ama tabi ben binmedim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.