Şimdi Ara

Honda City Spor Hava Fitresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Honda Citye Spor Hava Fitresi taktırmak istiyorum ama bir türlü bulamadım. nerden alabilirim acaba... Marka olarak ne önerirsiniz

• zannedersem civic ile uyumlu olanlar sanada olur elif tuninge bir sor derim 100-150 civarı bişey tutar k&n yada aem olabilir
  • Honda civic farklı bir araç ama aynısı olurmu bilmiyorum??
  • iyi biyerde yapmak kaydı ile intake kit seklinde yaptırabilirisn biraz maliyet artar yannız
    buarada hava filtresi egsoz ile birlikte kullanıldıgında gayet güzel sonuclar veriyor hızlanmada özellikle
  • quote:

Orjinalden alıntı: hadjimurat

iyi biyerde yapmak kaydı ile intake kit seklinde yaptırabilirisn biraz maliyet artar yannız
    buarada hava filtresi egsoz ile birlikte kullanıldıgında gayet güzel sonuclar veriyor hızlanmada özellikle

Ses olarak pek performans alamazsın dediler. Spor hava filtresi kullanan arkadaşların tavsiyesi nedir.Benzin yakışında çok artış olurmu??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celik_34 -- 12 Aralık 2007; 20:24:39 >
  • cevap yokmu???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW CC 19 JANT LASTİK ÖNERİSİ
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sana tavsiyem Simota Carbon Charger Honda Civic VTEC 96/00 Intake Hava Filtre Kiti' bu ürünü kullanman.www.sankibedava.com sitesinde arana yerine honda yazarsan gelir. Bu site benim ve bu forumdaki arkadaslara %5 indirimim var site uzerinde ki fiyalardan.. bana ozelde mesaj atın burdan yalnız
  • Açık hava filtresinin normal kullanımda yakıt tüketimine etkisi yok hatta daha az yaktığını söyleyenler bile var.Yalnız hava filtresinden istediğiniz sesi alabilmek için yüksek devirlerde kullanıyorsunuz ve buda daha fazla yakıt demek.Ne kadar fazla ses o kadar fazla benzin yani.
  • herkesin yeni yılı kutlu olsun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.