Bildirim
Honda City Spor Hava Fitresi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
zannedersem civic ile uyumlu olanlar sanada olur elif tuninge bir sor derim 100-150 civarı bişey tutar k&n yada aem olabilir -
Honda civic farklı bir araç ama aynısı olurmu bilmiyorum?? -
iyi biyerde yapmak kaydı ile intake kit seklinde yaptırabilirisn biraz maliyet artar yannız
buarada hava filtresi egsoz ile birlikte kullanıldıgında gayet güzel sonuclar veriyor hızlanmada özellikle -
quote:
Orjinalden alıntı: hadjimurat
iyi biyerde yapmak kaydı ile intake kit seklinde yaptırabilirisn biraz maliyet artar yannız
buarada hava filtresi egsoz ile birlikte kullanıldıgında gayet güzel sonuclar veriyor hızlanmada özellikle
Ses olarak pek performans alamazsın dediler. Spor hava filtresi kullanan arkadaşların tavsiyesi nedir.Benzin yakışında çok artış olurmu??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celik_34 -- 12 Aralık 2007; 20:24:39 > -
-
cevap yokmu??? -
Sana tavsiyem Simota Carbon Charger Honda Civic VTEC 96/00 Intake Hava Filtre Kiti' bu ürünü kullanman.www.sankibedava.com sitesinde arana yerine honda yazarsan gelir. Bu site benim ve bu forumdaki arkadaslara %5 indirimim var site uzerinde ki fiyalardan.. bana ozelde mesaj atın burdan yalnız -
Açık hava filtresinin normal kullanımda yakıt tüketimine etkisi yok hatta daha az yaktığını söyleyenler bile var.Yalnız hava filtresinden istediğiniz sesi alabilmek için yüksek devirlerde kullanıyorsunuz ve buda daha fazla yakıt demek.Ne kadar fazla ses o kadar fazla benzin yani. -
herkesin yeni yılı kutlu olsun...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X