Bence güzel fiyatlar mevcut piyasa koşullarında. Elegance 1.5 Vtec : 219bin Executive 1.5 Vtec : 229bin Kaynak : motor1.com Honda City'nin Türkiye fiyatları belli oldu! https://tr.motor1.com/news/530423/honda-city-turkiye-lansmani/ |
Honda City Türkiye Fiyatları Belli Oldu
-
-
Daha ucuza egea ve bu bütçelere corolla varken zorunlu aksesuarla satacağını hiç sanmıyorum. -
Benim bu araçtan haberim bile yoktu.
-
En az 10 kağat aksesuar dayatması yine yapar honda merak etmeyin.
-
Çok iyi fiyata gelmiş
Honda bayileri aksesuar dayatması yapmazsa, rağbet çok olur.
Egea gibi düz vites değil, dream Corolla gibi bomboş değil.
Satsın, satmalı da. Executive donanımda neler var acaba ? -
300 bin liralara civic satıldığı bir yerde 219 bin liraya civic niyetine bir model diyebiliriz, civic isteyipte alamayacak çok insan bunu alır, honda akıllılık etmiş getiriyor.
-
Fabrikasyon LPG ile satarlarsa talep yüksek olur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mindolluin
Çok iyi fiyata gelmiş
Honda bayileri aksesuar dayatması yapmazsa, rağbet çok olur.
Egea gibi düz vites değil, dream Corolla gibi bomboş değil.
Satsın, satmalı da. Executive donanımda neler var acaba ?Anahtarsiz giris hiz sabitleme
-
Katalog çekimleri bile çirkin. Eskiden beri çirkindi zaten. Honda bir türlü düzeltemedi şu arabayı.
219 bin çok para. 20 daha ekler golf alırım. Buna niye vereyim?
-
Araçtan çok bir beklentim yok ama fiyatlar gayet rekabetçi. En ucuz otomatik b segment araç hangisi bilmiyorum ama 200binden aşağı değildir herhalde. Hb kasaları iç hacim, bagaj olarak yetersiz bulanlar için güzel alternatif. Bu sınıfta fazla model de yok. Egeada otomatik yok.
İthal civic 400bin olur diyenlere gayet güzel kapak bence. Bakalım yeni civic ve accord böyle rekabetçi fiyatla gelecek mi? Civic de tahminen 260bin ile 400bin arasında olacak(1.5 atmosferik). 1.5 turbo olanı 420bini bulabilir.
-
Civic o kadar pahalı olsa satamaz, şununla civic arasında bir kaç cm dışında fark yok ki.
Zaten bunlar ucuz arabalar, forumda kıymet verdiğim bir üye ağabeyim Honda için; İngiltere’de fakirler ve yaşlılar alıyor demişti.
Kalite hasretinde olanlar zaten civic almaz, kendimden biliyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: daswagen
Civic o kadar pahalı olsa satamaz, şununla civic arasında bir kaç cm dışında fark yok ki.
Zaten bunlar ucuz arabalar, forumda kıymet verdiğim bir üye ağabeyim Honda için; İngiltere’de fakirler ve yaşlılar alıyor demişti.
Kalite hasretinde olanlar zaten civic almaz, kendimden biliyorum.Supersin hocam
-
Ben boş konuşan arkadaşlarımı hayatımdan çıkarıyorum, tavsiye ederim ama yalnız kalabilirsin :)
-
Aynı fiyata corolla megane varken, kim ne yapsın hyundai accent ayarında arabayı. -
Sağolun hocam -
Duyglandım gerçekten. 2006 model olanını 2017 yılına kadar kullanmıştık, bi tuhaf oldum.
-
bence bu fiyat fena değil ancak biraz daha uygun olsa oldukça fazla satabilirdi.
Benzer içerikler
- peugeot 301 1.5 bluehdi yorum
- motoru ruhsata işletmeme cezası
- akü kutup başı sökmenin faydaları
- egzoz emisyon muayeneden kaç gün önce yapılır
- marşpiyel tamiri fiyatı /2024
- phev araçlar
- elektrikli otomobil markaları
- seagull byd
- zes şarj istasyonu fiyat
- yeni 1 serisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X