Şimdi Ara

Honda cıvıc 1.6 elegance ne kadar eder ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yakın bir aile dostumuzda 2009 model 51.500 km de Honda civic 1.6 elegance tüplü otomatik vites araç var 5 tane hasar kaydı var 4900 250 490 500 gibi toplam 6-6500 tl arası temiz güzel bir araç sıfır rapid bakıyordum veya leon daha ucuza bu aracı almak daha mantıklı geldi daha önce otomatik araç pek kullanmadım araç ne kadar eder yakıtı nasıldır lpg de otomatiği nasıldır uzun zaman babamın toyota corolla sevdası yüzünden corolla kullandık şimdi Honda nasıl gelir fikrilerinizi paylaşırsanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hasar kayıtları kadar, boyanan ve değişen parçalar önemli. İkincisi, fiyat yazmamışsınız ki bu en önemli nokta. Performans beklentiniz yüksek değilse alınır binilir. Otomatik şanzımanı Seat vb'den daha sorunsuzdur. Ama lpg uyumu ve sorunsuz şanzımanı haricinde çok büyük bir esprisi yok.

• 43000 TL verilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam fiyat falan daha konuşmadık ama düşündüm ciddi ciddi araç hoşuma gitti seat veya skoda alırsam manuel alıcam zaten performansı 1.6 yeni kasa corollayla göre nasıldır boyalı ve değişen yerlerini sorcam yarın değişen yok demişti ama sorayım bir daha yakıtı nasıldır istanbul şehir içinde

• dudeykewl D kullanıcısına yanıt
    Bende 40-42 arası düşünmüştüm ne kadar istediğini sorcam laf arasında biraz seviyo arkadaş malını 45 falan der herhalde bakalım aracın tüketimi nasıldır sizce performans yol tutuş donanım vs

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.