Bildirim
Honda civic 1.8 hb
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
alfadan sonra kesmez seni -
quote:
Orijinalden alıntı: ilker0607
Arkadaşlar sıkı bir alfacıyım fkt civic hb 1.8 düşünüyorum fakat sıfır bilgi kullanan varsa yardımcı olur mu
Kazalı arac alsam sorun olur mu neye dikkat etmeliyiz
stabilecegin arac almalisin?? civic hb lerde suan kazasiz bsyi olmayan arac cok az yeni modeller dusunuyosan vardir ama 1.8 hb lerde cok zor.. -
Aldım abi eyvallah -
hayirili olsunquote:
Aldım abi eyvallah -
Yenilpg taktırdım arac ilk 3 viteste kafa aatmaya başladı boğaz kelebeği temizliği sonrası adaptasyon yapılması lzm sanırım eco modu nasıl kapanır bilen var mı -
merhaba arkadaşlar. 2009 Lancer otomatikten sonra ben de civic 1.8 hb almayı düşünüyorum. sanayide uzunca bir süre çalışmış arkadaşım bu aracın otomatik şanzımanın sıkıntılı olduğunu söyledi. otomatikten vazgeçemiyorum. Lancer da 4 vites olduğundan fazla yakıyordu. 4. vites 2000 devirde 80 km hızla gidiliyor. 1.8 civic in değerini söyleyebilecek olan var mı teşekkürlerquote:
Yenilpg taktırdım arac ilk 3 viteste kafa aatmaya başladı boğaz kelebeği temizliği sonrası adaptasyon yapılması lzm sanırım eco modu nasıl kapanır bilen var mı -
Valla aeac kesinlikle az yakıyor. 1.8 olduğu önemsiz az yakıyor klasik 1.6 lara kıyasla -
şanzıman hakkında bilginiz var mıquote:
Valla aeac kesinlikle az yakıyor. 1.8 olduğu önemsiz az yakıyor klasik 1.6 lara kıyasla -
Ben 1 haftadır kullanıyorum milletin dediği gibi değil Ewet 1 ve 2 arası sarsıntılı geçiyor vites ben acemilik yasıyorum su an yazılım attırıcam ama millete bakmayın cok hoş araba yol sesi ve sert süspansiyonlu olması dışında -
quote:
Ben 1 haftadır kullanıyorum milletin dediği gibi değil Ewet 1 ve 2 arası sarsıntılı geçiyor vites ben acemilik yasıyorum su an yazılım attırıcam ama millete bakmayın cok hoş araba yol sesi ve sert süspansiyonlu olması dışında
yol sesini kıyaslayabileceğiniz başka bir araç var mı. yazılım olarak düzeldiğini okudum. ne zaman yazılım yüklenecek tam olarak ne zaman. işlem sonrası bilgileri paylaşırsanız iyi olur -
quote:
Orijinalden alıntı: sdryvz
merhaba arkadaşlar. 2009 Lancer otomatikten sonra ben de civic 1.8 hb almayı düşünüyorum. sanayide uzunca bir süre çalışmış arkadaşım bu aracın otomatik şanzımanın sıkıntılı olduğunu söyledi. otomatikten vazgeçemiyorum. Lancer da 4 vites olduğundan fazla yakıyordu. 4. vites 2000 devirde 80 km hızla gidiliyor. 1.8 civic in değerini söyleyebilecek olan var mı teşekkürler
şanzıman skntıli değil ustanın söylediği gibi.diğer tek kavrama yarı otomatik vitesler neyse bu da o sekilde.yani otomatiklestirilmis manuel vites.alışınca kullanımı gayet eğlenceli.ancak su an kullandığınız aracın tam otomatik vites olmasi sebebiyle ben size civic hbnin tam otomatigini tavsiye ederim.bu arada sorunuza gelirsek i shift te 6.vites 2 bin devir 80 kmh hız yapiyor. -
2000 devirde 130-140 gidiyor benim civicquote:
Orijinalden alıntı: alemdar22quote:
merhaba arkadaşlar. 2009 Lancer otomatikten sonra ben de civic 1.8 hb almayı düşünüyorum. sanayide uzunca bir süre çalışmış arkadaşım bu aracın otomatik şanzımanın sıkıntılı olduğunu söyledi. otomatikten vazgeçemiyorum. Lancer da 4 vites olduğundan fazla yakıyordu. 4. vites 2000 devirde 80 km hızla gidiliyor. 1.8 civic in değerini söyleyebilecek olan var mı teşekkürler
şanzıman skntıli değil ustanın söylediği gibi.diğer tek kavrama yarı otomatik vitesler neyse bu da o sekilde.yani otomatiklestirilmis manuel vites.alışınca kullanımı gayet eğlenceli.ancak su an kullandığınız aracın tam otomatik vites olmasi sebebiyle ben size civic hbnin tam otomatigini tavsiye ederim.bu arada sorunuza gelirsek i shift te 6.vites 2 bin devir 80 kmh hız yapiyor.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: caucass
2000 devirde 130-140 gidiyor benim civic
sizin araç ne ?civic mi ? hb mi ? 1.8 mi ?tam otomatik mi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: alemdar22
quote:
şanzıman skntıli değil ustanın söylediği gibi.diğer tek kavrama yarı otomatik vitesler neyse bu da o sekilde.yani otomatiklestirilmis manuel vites.alışınca kullanımı gayet eğlenceli.ancak su an kullandığınız aracın tam otomatik vites olmasi sebebiyle ben size civic hbnin tam otomatigini tavsiye ederim.bu arada sorunuza gelirsek i shift te 6.vites 2 bin devir 80 kmh hız yapiyor.
6. vites 80 km hız komik bir rakam. tam otomatiklerin de fiyatları fazla ve araştırmama göre 1 1.5 litre fazla yakıyor.
-
quote:
quote:
sizin araç ne ?civic mi ? hb mi ? 1.8 mi ?tam otomatik mi ?
1.6 civic sedan tam otm. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: alemdar22
quote:
6. vites 80 km hız komik bir rakam. tam otomatiklerin de fiyatları fazla ve araştırmama göre 1 1.5 litre fazla yakıyor.
bence aynı yakıyor, hatta bazı durumlarda daha az yakıyor
-
quote:
aracınızı bilmediğimden teyit etmek için yazıyorum bu değerler şaka olsa gerek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sdryvz -- 26 Ağustos 2014; 22:25:30 > -
şaka değil yaquote:
Orijinalden alıntı: sdryvzquote:
aracınızı bilmediğimden teyit etmek için yazıyorum bu değerler şaka olsa gerek
Alıntıları Göster
arabayı otoyolda saldım mı 2000-2500 devir civraı 130-140 akıyor
bulabilirsem fotosunu koyarım az sonra
-
quote:
şaka değil ya
arabayı otoyolda saldım mı 2000-2500 devir civraı 130-140 akıyor
bulabilirsem fotosunu koyarım az sonra
bekliyorum
Benzer içerikler
- araba yavaşlayınca stop ediyor
- honda civic 1.6 ies jant seçimi
- honda civic fd6 hangi motor yağı kullanılır
- araç altı pütür zararları
- 2012 honda civic 1.6 i-vtec eco elegance yorumlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X