Şimdi Ara

Honda Civic 1.5 EX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba motorumu sattım. Arabaya geçmeyi düşünüyorum çocukluktan beri tipoya karşı bir ilgim vardı fakat civic 1.5 ex karşıma çıktı.

Civic 1.5 ex (1992-1994) hakkındaki bilgilerinizi paylaşabilirmisiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bende hatchback otomatigini düşünüyorum up!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Coldplay3517 kullanıcısına yanıt
    eski araba otomatik sorunlu olmazmı

• Çok yakın arkadaşımda 93 model karbüratörlü 1,5 91 bg sedan kasa olanı var. Araç güzel de yaşından dolayı çok bakım istiyor.Arkadaşım parça fiyatlarından şikayetçiydi en son. Kesinlikle apaçilik yapmaz. Araç da sayılı stok halde kalan Civic'lerden diyebilirim. Bana göre en büyük dezavantajı çok alçak. Aile için hele de yaşlılar için araca binmeleri zor oluyor. Parça fiyatlarını bir araştırın, bütçenize uygunsa Tipo'dan daha sağlam ve yakışıklı bir aracınız olur.
  • zed Z kullanıcısına yanıt
    Görüşün için teşekkür ederim. Alçak olması benim için problem değil zaten hatchback 3 kapı alacağım yani ailemle kullanmayacağız.

• DeckardShaw D kullanıcısına yanıt
    Hocam tam otomatik şanzıman sonuçta baktirirsin sağlam bir ustaya yağ değişmesi gerekirse değiştirirsin bakımını yaptirirsin mis gibi kullanirsin

• Tam bi go kart tadını çıkar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    honda accord 1.8 ls
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 94 ot. civic el sahibiyim. Aracı 2011 yılında 182 binde aldım, şu anda 350 bin oldu. Conta tamamen benim acemiliğim sonucu yandı ve değişti. Otomatik şanzıman henüz işlem görmedi. Karbüratör iki defa temizlendi. 8. senede araç 25 yaşına gelince distribütör dağıldı ve yenilendi. Bunlar haricinde rutin bakımları ile sorunsuz çalışan bir makine.

Parçaları elbette ufak şehirlerdeki Japoncularda bulunmaz, ama bir telefonla Ankara veya İstanbul'dan her parçasını bulursun, fiyatları da makuldür. Küçük kaporta parçaları için ise yine büyük şehirlerdeki çıkmacılara gitmek gerekir.

Böyle tipoymuş, kuş serisiymiş bunlarla mukayese edilemeyecek kadar sağlam bir araçtır. Bakımlarını aksatmazsanız sizi üzmez.
    ne yaptın hocam aldınmı

• DeckardShaw D kullanıcısına yanıt
    Yok hocam nasip olmadi daha.

• münzevii M kullanıcısına yanıt
    Hocam 3 kapı mi aracınız? Vitesi nasıl rahat kaldırıyor mu aracı?

Hayır beş kapı sedan. Orjinali 90 bg olan bir aile sedanı sonuçta ama yine de kick down yapınca 160'a kadar fena değil. Benzinde ise çok daha canlı, ama işte benzin fiyatı da malum.
  • münzevii M kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkürler

• +

• Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
  • +

• şuan uygun rakamlara alabilceğiniz en iyi civic 1.5EX dir otomatiği gayet sağlam ve üzmez yeterki apaçilik yapılmasın o şanzıman 600 700 bin km lere kadar sorunsuz kullanılır.performans olarak zayıflar 90 hp sonuçta ama kasaya yeterli oluyor ve sakin kullanımlarda 8.5 9 litre benzin tüketimi var aracın.kliması ve 4 cam otomatiği olan aynaları elektrikli olan 100 bin bandında başka araç yok bu piyasada zaten var olanlar sanayi gülü başınız dertten kurtulmaz o araçlarla.bu araçlar mekanik sensör vs pek yok.Distributoru orjinal kullanın kolay kolay arıza yapmaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.