Şimdi Ara

honda cıvıc 2000 1.4 is

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aracıma lpg taktırıcam size danışmadan taktırmak istemedim hangi markayı taktırıyım stepne yerinemi taktırıyım birde üsküdarda oturuyorum buralarda bildiginiz iyi bir lpg servisi varmı bu işi yapan şimdiden teşekkürlerr

• aynı aracımda 50.000 km den fazladır atiker var sorunsuz kullanıyorum eğer istanbul daysan kesinlikle şafak otogaz ı öneririm benim stepne yerinde takılı zaten stepne lastiğide ince olan cinsten Allah a şükür 3 senedir bir sorun çıkmadı
  • peki arkadaşım stepneye takılan tüp kaç litre gaz alıyo acaba
  • benim tüp en fazla 36-37 litre civarında doluyor
  • Smt tank ıyı olur lpg markası dıyorsan tabıkı BRC...
  • benim araç 1.4 is otomatik. otomatik araçta lpg problem çıkarıyo diyolar varmı öyle bişey
  • otomatik şanzuman ile lpg nin hiçbir alakası yok sadece aracınızda sorun varsa araç lpg de daha da hassaslaşır örnegin benzinli kullanımda hissedemeyeceginiz bi vuruntu lpg de daha çok belli olur
    lpg kiti konusuna gelince de siz önce iyi bir usta bulun marka sonra gelir size tavsiyem servis agı güçlü bir marka seçmenizdir tekrar ediyorum önemli olan usta bol şans
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda Civic 1.5 EX
    6 yıl önce açıldı
    honda accord 1.8 ls
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler arkadaşım
  • birde bu ramses markası hakkında bilgisi olan varmı atikermi ramsesmi diyim eniyisi arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf_HKN

aynı aracımda 50.000 km den fazladır atiker var sorunsuz kullanıyorum eğer istanbul daysan kesinlikle şafak otogaz ı öneririm benim stepne yerinde takılı zaten stepne lastiğide ince olan cinsten Allah a şükür 3 senedir bir sorun çıkmadı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.