Şimdi Ara

Honda civic 2007 için LPG montajı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi çalışmalar bir başlık altına yazdığım mesajı kopyalayarak yenibaşlık altında tekrar sormak istedim cevaplar için teşekkürler

"Selamun aleyküm Sönmez usta 2007 Honda civic dream otm arabama lpg takmak istiyorum. 1-Marka olarak kitmtmm okuduğum yorumlardan dolayı dikkatimi çekti sizin başlığınızda adı geçtiği için sormak istedim servis ağı çok zayıf buna rağmen tercih etmelimiyim ve siz hangi ildesiniz bilmiyorum izmirde bayisi yok distribütör sitesinde görünmüyor. kitmtm yi izmirde taktırabileceğim güvenilir bayi veya usta tavsiyeniz varmı.
    2- bir kaç alternatifim var ilki zavolli servis ağı geniş kaliteli usta bulmak zor olmayacaktır bunda obd li mi tercih etmeliyim.
    Ikincisi ilk arabama taktığım ve satana kadar 20000 km sorunsuz kullandığım landirenzoo bununda servis ve usta sıkıntısı yoktur herhalde.
    Üçüncüsü fiyatından dolayı sona koyduğum prinss.
    Şimdi hangi teknolojili veya sistemli marka/model arabama daha uygundur sizce ve aynı mükemmel işçilik elinden çıktığını düşünürsek bu dört markadan hangisini tavsiye edersiniz (fiyat 2000 civarları)
    Sizin veya başka forum üyelerinin cevap ve tavsiyeleri için şimdiden teşekkürederim"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Honda kullanıcısı olarak brc, sonrasında lovato veya prins derim.

Prins i bütçenizi düşündüğüm için en sona bıraktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogukan21 -- 20 Nisan 2014; 2:58:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.