Arkadaşlar merhaba. Daha önce 1 adet toyota 4 tanede vw kullandım. En son aracım olan golf 5 i 1 ay önce sattım. Şimdi araç arıyorum. Bir tane 2010 model siyah renk 40.000 kmde f1 hata boya çizik ezik olmayan ilk sahibinden bir araç buldum. Açıkcası biraz kredi felan çeksem sorunsuz en az 2 yıl binecegim bir araç almak istiyorum. 2-3 yıl sonrada kayıpsız veya en az kayıpla satma niyetim var. Bahsettigim aracın piyasası hakkında yorum yaparsanız sevinirim. Yakın zamanda alan satan arkadaşlardan bilhassa yorum bekliyorum. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.
Çok memnun kalacağın bir araç. Arkadaşımda var tek sıkıntısının yakıt olduğunu söyledi.Lpg takıyorlar. Şimdi yakıt derdide azaldı. Umarım memnun kalırsın.
quote:
Orijinalden alıntı: okayhan
Arkadaşlar merhaba. Daha önce 1 adet toyota 4 tanede vw kullandım. En son aracım olan golf 5 i 1 ay önce sattım. Şimdi araç arıyorum. Bir tane 2010 model siyah renk 40.000 kmde f1 hata boya çizik ezik olmayan ilk sahibinden bir araç buldum. Açıkcası biraz kredi felan çeksem sorunsuz en az 2 yıl binecegim bir araç almak istiyorum. 2-3 yıl sonrada kayıpsız veya en az kayıpla satma niyetim var. Bahsettigim aracın piyasası hakkında yorum yaparsanız sevinirim. Yakın zamanda alan satan arkadaşlardan bilhassa yorum bekliyorum. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.
Elegance mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Mehmettt06
quote:
Elegance mı?
Evet araç Elegance.
Birde rakamları ne bu 2010 elegance f1 Hondaların arkadaşlar
quote:
Birde rakamları ne bu 2010 elegance f1 Hondaların arkadaşlar
Temiz araçlar 39500-42500 arası gibi gideri var. 3 yıllık garantisi doluyor bu sene 3 yıl daha var lpg yoksa .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme