Şimdi Ara

Honda Civic 2011 85.000 km (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
5.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam o da bi seçenek tabi ama benzinli ve manuel bir araba istiyordum. Ve C4 tip olarak bana makul değil. İç dizayn olarak da. Ama binilecek araçtır tabikide.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dizel istemediğim için hocam. Ama Fluence ile karşılaştırırsam Civic derim kesinlikle.

• Fab. kullanıcısına yanıt
    Her tür kullanıcıya saygım var,civic de fena araç değil.alınmış alınmıştır kazasız belasız bin kardeş,hayrını gör.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • by_bozkurt kullanıcısına yanıt
    "Gaz kesmeden viraja nasıl girilir" dedi.

• bestgr B kullanıcısına yanıt
    Troll değil hocam ama konuyu kirletmesek iyi olur.

• fluminense kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam teşekkür ederim. Yaşım biraz genç ve sürüş zevki olan arabaları seviyorum. Hava maksatlı değil. Şöyle estiği zaman binip gezmeyi seviyorum.

• Hocam 8-9 yılda her yıl 10 bin kilometre yapması zor sağlam bi detaylı expere sokun bulunduğu şehir neresi araç gayet iyi lpgli mi
  • Sağ iki kapı boyalı 1.4 TSI Passat comfortline b7 kasa 2014 model 120 bindeki aracı 82.500 aldık abime .

Söyleyeceklerim bu kadar hakim bey.

• Relavz97 kullanıcısına yanıt
    Hocam araçta BRC LPG kiti takılı. Aracı aldım şuan İzmir de :)

• Hayırlı olsun hocam.

• Fab. kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun motor ses durumu nasıl yağını değiştirin kendiniz yinede ne olur ne olmaz
  • Relavz97 kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam. Tabiki her şeyini hallettik :)

• 8 yıllık araba, Civic, 76K, alıcıya değil de satıcıya hayırlı olmuş :)

• Oncelikle hayirli olsun. Allah kaza bela vermesin. Alinmis alinmistir irdelemene gerek yok.

Yorumum: honda defterini kapattim hocam ben. Arkadas gecen ay 2016 36 binde 1.33 life corolla aldi(75.0000 tl) manuel tuplu. Sirf bu honda cilginligi yuzunden biktik hondadan.

Konuyu acmana gerekte yoktu. Kullanici yorumlarini bosver cunku arabana 3 ay sonra 80-90 verecek cok adam denk gelecek. Bu yuzden kafan rahat olsun. Senin arabana 76k istemisler az bile. 2004 modeli bile 50-60k civarinda geziyor. Neden gezmesin ki?

2018 kasimda arkadaslar sifir honda eco elegance 125k ya aldilar. Yok satti. 131 yaptilar yine yok satti. En son 163 den sattilar yine yok satti....

Yarin 180 diyecekler yine satacaklar, baktilar gidiyor 200, 210,220,230... Ne zaman ki plazalar aglamaya baslayacak(Ornegin 210k bandinda) satis yapamiyoruz diye, pat 200k ya indireceklrr. Millet indirim var diyip yine saldiracak...

Bu senaryo 2 yila kalmaz olur. Senin arabanda 2 yila 100k bandini asar vesselam. Selamlar

• Arkadaş 99 model vtec tüplü 110binde arabasını 50bin ₺ satıyordu geçen,bu gün satmış.

• Anubisin_Ruhu kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam derdim tabiki değerlenmesi vs. değil. Foruma ve kendime bir şeyler katabilmek. Onun dışında ben memnunum kafam rahat. Çok teşekkür ederim.

• Anubisin_Ruhu kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam derdim tabiki değerlenmesi vs. değil. Foruma ve kendime bir şeyler katabilmek. Onun dışında ben memnunum kafam rahat. Çok teşekkür ederim.

• Hayırlı olsun.

2. el alırken beni en uyuz eden kitlenin çoğunluğu ne yazık ki bu Jonda Civic/Jazz kitlesidir.
    Efendi ve bilinçli muhatap bulmanız o kadar zor ki..
    Bir dönem EPS'yi ESP diye keklemeye çalışanlar.. VSA'ya quattro muamelesi yapanlar..
    VTEC'i turbo sananlar.. off off off..

2010 modelini geçen sene arkadaşım pert etti.. sigorta bile 65bintl verdi.. 76bin için üzülmeyin.
    Piyasası iyi bir araba..
    Sürüşü keyifli
    Kokpiti hoş..
    Yaktığına göre gideri de bağırtınca fena değil..

Ama hepsi bu kadar.. daha fazlası değil.
    Bu araca inek muamelesi yapan kitleden de uzak durun derim.
    Keza yıllar sonra kafanızı taşlara vurursunuz, neler kaçırmışım diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoctorEconomy

Bakınız Tipik Civicci kafası.. Senin araç Fitek açıyomu Vutututu pat yapıyo mu ? o dediğin araçları kullanıp halen civic iyi diyorsan sorun yok dostum Senin için civic en gral arabadır :D

Alıntıları Göster
    Civic ile alman arabalarini kiyaslayacak kafada birisi ile ne tartisiyosak. Birisi pratikli, sorunsuzluk ve sportiflik uzerine arac uretmis, digeri konfor ve rahatlik için.

Geliyosun burada ikisini kiyasliyosun komiksin. Ben vw de alirim, skoda da, mercedeste. Ki aldim, alirimda.

• quote:

Orijinalden alıntı: besttrr

Civic ile alman arabalarini kiyaslayacak kafada birisi ile ne tartisiyosak. Birisi pratikli, sorunsuzluk ve sportiflik uzerine arac uretmis, digeri konfor ve rahatlik için.

Geliyosun burada ikisini kiyasliyosun komiksin. Ben vw de alirim, skoda da, mercedeste. Ki aldim, alirimda.

Alıntıları Göster
    Hadi uzatmaya gerek yok :)
    Honda Civic 2011 85.000 km

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoctorEconomy -- 20 Kasım 2019; 23:52:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.