Şimdi Ara

HONDA CİVİC 2012 NİÇİN GEÇ TESLİM EDİLİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Ocak ayının ilk haftasında Honda CİVİC almak için kararsızdım. Geçen hafta karar verip almak için niyetlendiğimde, Aradığım bir çok bayii Mart ayına gün verdi. Bulunduğum bayiide ise Şubat ayının en son arabasını ben aldım. Otomobiller firmalarının Stoklarında yeterli sayıda araç olmuyormu ki yılın ilk ayında bile peşin paraya araç bulunamıyor? Ayrıca Şubat ayı için teslim günü verdiler. Süpriz yapıp erken araç teslimi yapılırmı teşekkürler

• Honda az miktarda araç göndererek piyasa nabzını yokladı bence. Bu partiden sonra gelenlere de zam yaparlar gibime geliyor.
    Hayırlı olsun arabanız. Güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atillahan -- 19 Ocak 2012; 15:28:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atillahan

Honda az miktarda araç göndererek piyasa nabzını yokladı bence. Bu partiden sonra gelenlere de zam yaparlar gibime geliyor.

+1923

Ayrıca şu an için alınabilecek en iyi f/p oranına sahip benzinli araç.. İlk gelen parti çok kısa sürede tüketildi, bu dönemdeki satışlara göre firma üretim planı yapacaktır tahminimce..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nrglife

quote:

Orijinalden alıntı: atillahan

Honda az miktarda araç göndererek piyasa nabzını yokladı bence. Bu partiden sonra gelenlere de zam yaparlar gibime geliyor.

+1923

Ayrıca şu an için alınabilecek en iyi f/p oranına sahip benzinli araç.. İlk gelen parti çok kısa sürede tüketildi, bu dönemdeki satışlara göre firma üretim planı yapacaktır tahminimce..

Alıntıları Göster
    teşekkürler, İyi yolculuklar

• quote:

Orijinalden alıntı: sonfilika

teşekkürler, İyi yolculuklar

Alıntıları Göster
    Bana elegance otm. için 18 şubat dendi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kagan12312 -- 19 Ocak 2012; 21:25:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kagan12312

Bana elegance otm. için 18 şubat dendi bekliyorum.

Alıntıları Göster
    geçen seneki depremden dolayıdır diye tahmin ediyorum..arada bir NHK kanalına bakıyorum da hala global japon firmaların etkilendiğinden bahsediyorlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: oprema

geçen seneki depremden dolayıdır diye tahmin ediyorum..arada bir NHK kanalına bakıyorum da hala global japon firmaların etkilendiğinden bahsediyorlar..

Alıntıları Göster
    Bu gün yine servise gittim teslim günü ile ilgili. Şubat ayının ilk haftası araç üretilecek, 2 hafta teslim ederiz dedi. Mart ayı için 51300TL olmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonfilika

Bu gün yine servise gittim teslim günü ile ilgili. Şubat ayının ilk haftası araç üretilecek, 2 hafta teslim ederiz dedi. Mart ayı için 51300TL olmuş

Alıntıları Göster
    Bursa inallarda araç var hemde hemen teslim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sezgintr

Bursa inallarda araç var hemde hemen teslim.

Alıntıları Göster
    geçen hafta çarşamba bayiye gittim.Showroomda bir tane beyaz 2012 premium vardı,düz vites.alıp çıktım perşembe araç trafikteydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: w.antilles

geçen hafta çarşamba bayiye gittim.Showroomda bir tane beyaz 2012 premium vardı,düz vites.alıp çıktım perşembe araç trafikteydi.

Alıntıları Göster
    zatn sınırlı sayıda cok cok uygun fiyata sürüldü piyasaya hayırlı olsun, 2 ay içerisinde baya bir fiyat artısı olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: witchking34

zatn sınırlı sayıda cok cok uygun fiyata sürüldü piyasaya hayırlı olsun, 2 ay içerisinde baya bir fiyat artısı olacaktır

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun, 5 milyar kazandınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun

Hayırlı olsun, 5 milyar kazandınız.

Alıntıları Göster
    Bugünlerde taşınabilir harddisk fiyatlarına bakarken 120-130 TL'ye alınabilecekler 200 küsür olmuş. Sorduğumda tsunamiden dolayı bazı fabrikalardaki üretimin durması ve piyasaya daha az arz olması sebebiyle dendi. Japonlarda otomobillerde de böyle sıkıntılar var.
  • VW gibi bulunmaz hint kumaşı muamelesi yapmaya çalışıyorlardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: diskriminant

Bana bu aracın marttan önce gelmeyeceğini söylemiştiler bikaç bayiyi daha aradım onlarda aynısını söyledi. Piyasada beyaz yeni hondalardan da hiç görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sezgintr

quote:

Orijinalden alıntı: diskriminant

Bana bu aracın marttan önce gelmeyeceğini söylemiştiler bikaç bayiyi daha aradım onlarda aynısını söyledi. Piyasada beyaz yeni hondalardan da hiç görmedim.

Alıntıları Göster
    İlk alanlar iyi kar edicekler gibi geliyor civic'lerden.

• quote:

Orijinalden alıntı: insomnia__

İlk alanlar iyi kar edicekler gibi geliyor civic'lerden.

Alıntıları Göster
    Showroomda ne varsa almak lazım. Alan karda olacak.
  • arkadaşlar araç yok bende araştırdım marta gün veriyolar ve 2000 lira zam ile . Elegance düz vites 49300 lira . Bide o müzik tuşlarının olduğu bölüme komple navigasyon DVD koymuşlar 2500 lira da o ama gerçekten güzel olmuş. fiyatı da 2500 lira .Alacaklara duyurulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyaz002

arkadaşlar araç yok bende araştırdım marta gün veriyolar ve 2000 lira zam ile . Elegance düz vites 49300 lira . Bide o müzik tuşlarının olduğu bölüme komple navigasyon DVD koymuşlar 2500 lira da o ama gerçekten güzel olmuş. fiyatı da 2500 lira .Alacaklara duyurulur.
    Piyasada o kadar görünmüyor. neden böyle yapıyorlar acaba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aheroic

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun. İki aya kalmaz iyi bir zam gelir civiclere
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aheroic

Alıntıları Göster
    vw 6 ay sonraya gün veriyor alanlardan yada alacaklardan tık yok. honda 2 ay sonraya gün veriyor olay oluyor.

sanırım araç beklenen fazla ilgi gördü ve stoklar tükendi.

2. elde altın değeri gördüğünü düşünürsek ilk alanlar güzel kar yapacak gibi duruyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.