Şimdi Ara

Honda Civic almak istiyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arayıp tarayıp inceledikten sonra eşim için bir Honda Civic almaya karar verdim. Ancak Honda Civic ailesine hakim değilim. Yani hangi yıl ve hangi modelleinde ABS var? klima var? vs vs. Bütçe 15.000 ile 18.000 arası. Mümkün olduğunca az yol yapmış olan ve ABS ile kliması olan bir model arıyorum. Tabiki hasarsız olması tercih sebebi.
    Burada aracını satmak isteyenlerin yazıları ile kirlilik yaratmamak için şahsıma mesaj yazmanızı tercih ederim. Ama Honda konusunda tecrübeli arkadaşlar bana ve meraklılarına 1995 ile 2006 arası Honda Civic modellerinin özelliklerini tanıtırsa çok memnun olurum. Bu benim Honda ile ilk tanışmam olacak. Teşekkürlerim ile.

• honda motor konusunda bence dünyanın en iyisi.

2. el araba alırken kaportasında herhangi bi sorun var mı önce ona bir bak. bazı arkadaşlar kaportaları zayıf diyor civic için ama bende de var hiç böyle bişi düşünmüyorum. sonra serviste kontrolleri tam ve zamanında yapılmış mı ona bir bak. iç döşemesine de dikkat etsen iyi olur.

lastik gürültüsü japonlarda avrupalı rakiplerine göre oldukça fazla ancak bunun üstesinden izolasyonla bir nebze gelebilirsin veya müziği açarsın

abs ve klima birçok donanımında var diye biliyorum zaten yenilerinin hepsinde standart
  • 2002 VE SONRASI YENİ KASA 2006 YA KADAR YANİ 2000MODEL ALIRSAN ESKİNİN ESKİ KASASINI ALMIŞ OLURSUN OYÜZDEN ÜÇ BEŞ DAHA KOYABİLİRSEN Bİ ÖNCEKİ YENİ KASAYI AL DERİM 2002 MODELİNİ 20 YE BULABİLİRSİN Bİ ÖNCEKİ YENİ KASADA BU
    http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4241286

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riazor Blues -- 12 Temmuz 2007; 21:50:35 >
  • hangi kasayı alırsanız alın eğer çok hor kullanılmamışsa sizi memnun edeceğiinden eminim 10 yıldır civic kullanıcısıyım ve çok memnunum
  • almayi dusundugun arabanin bakimlarinin hangi tarihlerde nerede yapildigini ogren, kayitlardan arabanin hangi km'de bakima gittigini ogren; dolayisiyla km saati ile oynanip oynanmadigini anlayabilirsin.
  • Sevgili Dostlar, gelen öneriler doğrultusunda hatırı sayılır miktarda Honda Civic bakındım. Sahibinden olanlarda ve bazı galerilerde 13.000 ile 16.000 arasında ve Honda Plazalarda ise 18.000 ile 22.000 arasında araçlar buldum. Ancak bir türlü içime sinenine rastlamadım. Sonunda anladım ki benim araç kullandığım gibi 2. el arıyorum. Yani hiç kaporta problemi olmayan, motorun tüm bakımları yapılmış ve sorunsuz çalışan, içi tertemiz, sigara içilmemiş filan. Çünkü benim arabalarım hep böyledir. Bu tip araç sayısının çok az olması ve bunun da bana denk gelmesinin çok zayıf bir ihtimal olduğuna kanaat getirince, bütçeyi iyice zorlayıp hayatımın ilk Honda denemesini bir sıfır ve full donanım City ile yapmaya karar verdim. Siparişini de verdim. Hepinize ilginiz için teşekkür ederim.
  • çok iyi seçim.arkadaşımda eşine aldı ve çok memnun.bende sizin gibi 2. el araç aradım ve sizin bahsettiğiniz nedenlerden dolayı 0 km almıştım.kazasız belasız kullanın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    qashqai almak istiyorum.
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: hgursac

Sevgili Dostlar, gelen öneriler doğrultusunda hatırı sayılır miktarda Honda Civic bakındım. Sahibinden olanlarda ve bazı galerilerde 13.000 ile 16.000 arasında ve Honda Plazalarda ise 18.000 ile 22.000 arasında araçlar buldum. Ancak bir türlü içime sinenine rastlamadım. Sonunda anladım ki benim araç kullandığım gibi 2. el arıyorum. Yani hiç kaporta problemi olmayan, motorun tüm bakımları yapılmış ve sorunsuz çalışan, içi tertemiz, sigara içilmemiş filan. Çünkü benim arabalarım hep böyledir. Bu tip araç sayısının çok az olması ve bunun da bana denk gelmesinin çok zayıf bir ihtimal olduğuna kanaat getirince, bütçeyi iyice zorlayıp hayatımın ilk Honda denemesini bir sıfır ve full donanım City ile yapmaya karar verdim. Siparişini de verdim. Hepinize ilginiz için teşekkür ederim.

tam tarif ettiğin gibi bir aracım vardı, civic 1,6 ies 2000 model ilk sahibiydim ve malesef mart ayında sattım. kısmet meselesi, belki de sen alırdın

• Meke kardeş, işte insan bunları duyunca daha bir ifrit oluyor. Ne zaman böyle bir şey olsa ya 1 gün önce satılmış oluyor yani kaçırıyorum yada ben alıyorum bir iki gün sonra aradığımı bulup gene kaçırmış oluyorum .
    Ancak her işte hayır vardır. Bu sayede hanıma sıfır araba almış oldum. Dün arabayı inceledim. Donanım olarak gayet başarılı. B segment için daha üstün özellikler beklemiyordum zaten. Bu fiyat ve segment için beklentilerimi tamamen karşıladığını söyleyebilirim. Biraz daha ses yalıtımı iyi olabilirdi. Hepsi o kadar.
    Cümlemize kazasız ve belasız günler diliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hgursac

Meke kardeş, işte insan bunları duyunca daha bir ifrit oluyor. Ne zaman böyle bir şey olsa ya 1 gün önce satılmış oluyor yani kaçırıyorum yada ben alıyorum bir iki gün sonra aradığımı bulup gene kaçırmış oluyorum .
    Ancak her işte hayır vardır. Bu sayede hanıma sıfır araba almış oldum. Dün arabayı inceledim. Donanım olarak gayet başarılı. B segment için daha üstün özellikler beklemiyordum zaten. Bu fiyat ve segment için beklentilerimi tamamen karşıladığını söyleyebilirim. Biraz daha ses yalıtımı iyi olabilirdi. Hepsi o kadar.
    Cümlemize kazasız ve belasız günler diliyorum.

Eşinizin aracı hayırlı uğurlu olsun,Honda City B segmentinde en sevdiğim ve kaliteli bulduğum araçtır,servis zorluğu olmasa ve kabul etseydi annemede City alacaktım.

Güle güle kullanın.

• Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
  • hayırlı olsun güle güle kullan. dediğin özelliklerde 2. el araç bulmak çok zor.

yalıtım konusunda ise özellikle lastik sesini çok duyacaksınız sonuçta HONDA bir japon ve lastik güreltüsü olmassa olmaz
  • hayırlı olsun, kazasız belasız günlerde inşallah, city çok doğru seçim
  • bende cıvıc kullanıcısım mükemmel araba honda en doğru seçimi yapmıssın güle güle kullanın inşaallah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.