Şimdi Ara

honda civic eco premium otomatik fabrikasyon lpg

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar araç alacağım ama kafam çok karışık yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Arkadaşlar 55 000tl - 60 000tl bütçem var honda civic eco premium otomatik fabrikasyon lpgli araçlardan düşünüyorum.

Sizce bu şekildeki kazasız boyasız düşük kilometreli bir aracın ederi nedir?

Bu aracı tavsiye eder misiniz?

Bu fiyatlara bu araçtan daha iyi başka araç alınabilir mi tavsiyeniz nedi?

• Otomatik şartsa en iyi tercihlerden birisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet otomatik olaması gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: osman-19

evet otomatik olaması gerekiyor

Keyifle araç kullanmak istiyorsan honda otomatik lpg
  • taneresin T kullanıcısına yanıt
    Peki kardeş bu şekildeki temiz düşük kilometreli premium ve elegans araçların ederi kaç liradır. En fazla kaç tl verilir bu araçlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: osman-19

Peki kardeş bu şekildeki temiz düşük kilometreli premium ve elegans araçların ederi kaç liradır. En fazla kaç tl verilir bu araçlara

Elegant otomatik lpg 30000 km kadar 2012 2013 model 55000 tl ye kadar temiz boya olmayan uygundur. bende 2012 kasım cıkışlı lpg elagant 27000 km var mecbur kalırsam 55000 tl den aşagı satmam onun için böyle söyledim.
  • geçen hondanın sitesinden bu aracın teknik özelliklerine baktım yakıt tipinde benzin/lpg yazıyor beygir gücü olarak 125 hp
    yazıyor acaba bu araç tüpteyken beygir gücü düşmüyormu yine benzin gibi 125 hp mi oluyor.
    bide kullananlara bi sorum var bu araç yüklüyken uzun yolda lpg de bayılmıyormu motor gücü lpg de nasıl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 60 62 arası bulursanız alın
  • eğer şanslıysanız elegansa 62 tlye kadar premiuma da 60a kadar verilebilir bence
    tabi araçlar tam dediğiniz gibi olursa
    bir de eğer uygun fiyata bulursanız boyayı çok dert etmeyin derim
  • İlk defa lpgde giden bir aracın benzindeymiş gibi gittiğini bu araçta gördüm :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.