Arkadaşlar merhaba...10 yıldır megane 2 dynamic kullanıcısıyım.2.el otomatik honda civic elegance almak istiyorum.Yalnız bazı çekincelerim var.Ön kolsülden ses geldiği konusunda bazı şikayetler var.Gerçekten ses geliyor mu? genel olarak aracın yalıtımı ve performansı nasıldır? lpg li almak istiyorum,tavsiye edermi siniz?
Benim aracım 51000 km de.Daha ön konsoldan ses gelmedi.Aracı tanımanız için size biraz bahsedeyim yardımcı olur..
Beğenmediğim yönleri:
-Dönüş çapı uzun dar park yerlerinde fazla manevra istiyor.
-Amartisörleri diğer Japonlarda olduğu gibi biraz sesli.
-bagajı rakiplerinden küçük ama bana yetiyor.
-4-5 Kişi binip birde bagajı doldurunca yere çok yaklaşıyor.
-Stabilize yolları pek sevmez renault ford gibi dayanaklı bir yapısı yok kibar arabadır.
-Direksiyon Simidinin deri kaplaması erken yıpranıyor sanki km çok yüksekmiş hissi veriyor.
Yukarıda saydıklarım dışında bence şahane bir araç.
benim araçta aynı km. de ama frisby nin bahsettiği olumsuzlukların hiç birisi yok ses de ne demek tıs yok arabada direksiyon derisi pırıl pırıl ilk günki gibi valla (bu arada araç satlık haberin ossun)
quote:
Orijinalden alıntı: caucass
benim araçta aynı km. de ama frisby nin bahsettiği olumsuzlukların hiç birisi yok ses de ne demek tıs yok arabada direksiyon derisi pırıl pırıl ilk günki gibi valla (bu arada araç satlık haberin ossun)
Kendi aracım dahil 3 tane fd6 bir tanede fb7 kullandım hepsindede diroksiyon derisi erken yıpranmıştı..ekstra fd6 larda direksiyondaki H amblemininde üstündeki nikelajı dökülüyor.İnsan terinin tuzlu olmasındanda kaynaklanabilir ama erken aşındığı bir gerçek..
sen heralde biraz agresifsin, terin asitli bende hiç bir olumsuz etki yok
Evet biraz öyleyim Hatta barut gibiyimdir
işte bu yüzden terin asitli sakin biri olsan hiç bir aksam yıpranmaz relax dostum relax kendi iyiliğin kendi sağlığın için ağresif tipler çok yaşamıyor