Şimdi Ara

honda civic ex nasıl bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar almayı düşünüyorum çok hoşuma gidiyor arabanın görüntüsü 95 model var herhalde en son bilen varsa biraz fikir verebilir mi 95-100 hp sanırım ağırlığıda çok yok hızlı gibi duruyor crx le karşılaştırılmaz tabii hız olarak fikirlerinizi bekliyorum uzun yol deneyimi felan olan varsa bahsetsin çok sevinirim

• 94 modelini kullandım bi kere o kasaların ama ex miydi si mıydı tam bilmiyorum gidişi konforu falan güzel arabanın ayrıca yerli üretim değiller direkt ithal geliyorlar kasa sacları şu anda sıfır satılan civic'lerden daha kalın ve daha güvenli bir araç diyebilirim...

modifiye düşünüyorsan parçaları halen kolaylıkla ve ucuza bulunabiliyor bi angel eye farları 300 ytl civarında ayrıca kaskoları ucuz ve tam spor araç diyebilirim mod'landıktan sonra milletin gözü sürekli seni izliyor müthiş bi duygu oluyor...

ancak şunu belirteyim orjinal yayları ile yol tutuşu o kadar iyi değil 350 ytl ye bi eibach spor yay takman ve biraz alçaltman şart o aracı...

bence az yürümüş bakımlı bi ex bulursan kaçırma derim yakıtları biraz fazladır ancak çok iyi giderler...
  • kardeş sağol yorumların için alırsam ya modiifyelisini alıcam ya da kendim yapıcam amortisör fren en başta değiştiricem motoru sonra modifiye etmeye başlarım çok vaktim yok o yüzden beğenirsem hazır yapılmış da alabilirim trafikte çok dikkat çektiğini biliyorum öyle güzeldi ki yapılmış hali ben ilk gördüğümde arbadan inip adamı tebrik edesim gelmişti
  • kardeş bir de şu linkteki arabaya bir bakabilir misin dün gece honda ex i araştırırken buldum hiç görmedim daha önce civic delsol diye bir araç.1.6 165 beygir diyor modifiye veya turbo olmadan bu hacimden bu gücü almak mümkün mü anlamadım gitti

http://www.araba.com/ilan/honda/crx/116706.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: eradnan

94 modelini kullandım bi kere o kasaların ama ex miydi si mıydı tam bilmiyorum gidişi konforu falan güzel arabanın ayrıca yerli üretim değiller direkt ithal geliyorlar kasa sacları şu anda sıfır satılan civic'lerden daha kalın ve daha güvenli bir araç diyebilirim...

Saç kalınlıgının güvenlikle hiçbir alakası yok. Artık yazmayın şöyle Türk mantıgıyla kaportaya tık tık vurmakla arabanın guvenligi belli olmaz. Kaza anında kaporta falan korumaz zaten
  • nsx katilmiyorum sana olayin turk mantigiyla da bir alakasi yok 90 km hizla düz bir duvara çarptigimizi varsayalim izledigim bir goruntude motor adamin kucagina kadar geliyordu ön taraf kagit gibi yirtilinca testteki manken motorun altinda kaldi kagit gibi yirtilan sac olduktan sonra emniyet kemerinin de bir önemi kalmiyor daha kalin saçlar en azindan arabanin ortaya kadar yirtilmasini önleyebilir 10cm korusa bile hayati önem tasir hemen bir örnek vereyim geçen ablam tipoyla bi 92 model mercedese vurdu bizim ön taraf motora kadar girdi o kadar yavas vurdugu halde mercedeste ise gerçekten çok az bir hasar vardi gozumle gordukten sonra laf bos...
  • çok güzel araç bir zamanlar benim favorimdi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2012 C180 Coupe Nasıl Bilirsiniz?
    12 yıl önce açıldı
    Peugeot 307 nasıl bilirsiniz
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güzel arabadır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gone_With_The_Sin

nsx katilmiyorum sana olayin turk mantigiyla da bir alakasi yok 90 km hizla düz bir duvara çarptigimizi varsayalim izledigim bir goruntude motor adamin kucagina kadar geliyordu ön taraf kagit gibi yirtilinca testteki manken motorun altinda kaldi kagit gibi yirtilan sac olduktan sonra emniyet kemerinin de bir önemi kalmiyor daha kalin saçlar en azindan arabanin ortaya kadar yirtilmasini önleyebilir 10cm korusa bile hayati önem tasir hemen bir örnek vereyim geçen ablam tipoyla bi 92 model mercedese vurdu bizim ön taraf motora kadar girdi o kadar yavas vurdugu halde mercedeste ise gerçekten çok az bir hasar vardi gozumle gordukten sonra laf bos...

Saç korumaz arkadaşım korumaz. Eger korusa yeni model araçlarda daha kalın yaparlar, aksine inceltiyorlar hatta plastikten uretiyorlar kimi zaman zaten. Darbeyi şase ve on tampon emer, saçın kazalarda koruyuculuğu yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nsx -- 30 Ağustos 2005, 20:04:10 >

• hala sac kalınlığına bakanlar var ya, bişi demiyorum.
    ex çok yakmaz arkadaşım, gayet makuldür. hele hele uzun yolda çok iyidir.
  • abi söylicegimi söyledim yorum yok artik cok merak ettim otomotivde okuyan bi arkadasim var gidip özellikle sorucam aciklicam burda nas1l olmaz yüzde 1 bile korumaz mi ya fizik kurallar1na aykiri neyse konu baska yerlere dagildi yorumlariniz icin tesekkürler faydali oldular
  • quote:

Orjinalden alıntı: eradnan

94 modelini kullandım bi kere o kasaların ama ex miydi si mıydı tam bilmiyorum gidişi konforu falan güzel arabanın ayrıca yerli üretim değiller direkt ithal geliyorlar kasa sacları şu anda sıfır satılan civic'lerden daha kalın ve daha güvenli bir araç diyebilirim...

modifiye düşünüyorsan parçaları halen kolaylıkla ve ucuza bulunabiliyor bi angel eye farları 300 ytl civarında ayrıca kaskoları ucuz ve tam spor araç diyebilirim mod'landıktan sonra milletin gözü sürekli seni izliyor müthiş bi duygu oluyor...

ancak şunu belirteyim orjinal yayları ile yol tutuşu o kadar iyi değil 350 ytl ye bi eibach spor yay takman ve biraz alçaltman şart o aracı...

bence az yürümüş bakımlı bi ex bulursan kaçırma derim yakıtları biraz fazladır ancak çok iyi giderler...

dostum 1.6 136hp olan si dı galiba

• quote:

Orjinalden alıntı: Gone_With_The_Sin

kardeş bir de şu linkteki arabaya bir bakabilir misin dün gece honda ex i araştırırken buldum hiç görmedim daha önce civic delsol diye bir araç.1.6 165 beygir diyor modifiye veya turbo olmadan bu hacimden bu gücü almak mümkün mü anlamadım gitti

http://www.araba.com/ilan/honda/crx/116706.html

bu arabanın modeli ya crx vtec ya crx vti di ama şimdi tam hatırlayamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.