Şimdi Ara

Honda Civic Fb7 2012 premium otomatik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir arkadaşım 2012 model otomatik premium honda civic almayı düşünüyor. Şehir dışından birisiyle anlaştı araba 80 bin km de. Arabada hata boya değişen yok lpg 10 bin km de iken takılmış dışarda dolayısıyla ondan beridir servise girmemiş arabaya dışarda bakılmış servis bakımlı değil.
    Arabaya sahibi 75 bin lira istiyor. Sizce fiyatı nasıl uygun mu yoksa pahalı mı alternatif olarak ne tavsiye edersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Immortall -- 5 Haziran 2018; 19:32:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2012 model teneke 75000 lira?,biraz daha para ekleyip ust modelind ciksin.

• Sıfır araç konusunda sıfır km otomatik leon 94 bine alındı diyordu...

2012 model 80 binde donanımsız aynı segment araç 75 bin hayatta vermem, bana göre fahiş fiyat

Daha yüksek model astra 1.4 turbo sport falan bakarım

• Hocam bende yaklaşık 2 ay önce 2012 model 60 binde premium civic manueli 65 bin liraya almıştım servis bakımlı ve garantisi hala devam ediyor. Ben de buna dayanarak fiyatının çok yüksek olduğunu söyledim. O da kararsız kaldı fakat sanırım alacak.

• Kendi tercihi, parası fazla gelmiştir harcamak istiyordur...

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Focus 3 1.4t astra kia ceed gibi araçları bende tavsiye ettim fakat civic niyeyse çok hoşuna gitti. Ben bu arabayı aktif olarak kullanıyorum onun kadar sevmedim niyeyse . Cevaplarınız için çok teşekkür ederim fiyatı düşündüğüm gibi oldukça fazla.

• 50bin tl ancak eder o araba, millet kolay kazaniyor herhalde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2016 Toyota Auris Active
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    Hocam 50 bin liraya fd6 kasa civic bile vermiyorlar ama 75 bin çok o konuda haklısınız.

• Pahalı , 2-3 daha koy 2014 makyajlı kasa alır

• Fikir vermesi açısından yazıyorum. 2014 Corolla Advance Cvt 60 bin km (lpg yok) hatasız aracı 74 bin liraya aldık bir arkadaşıma daha 2 hafta oldu. 2014 premium yine hatasız 54 bin km de cvt lpg siz araçta benzer fiyatlara alıcı buluyor. Elegance ve lpg li olunca temizliğine göre 2014-2015 ler 80 e kadar yürür. Ama bana sorarsanız o paralara dizel otomatik design paket opel astra çok daha mantıklı olur (ben öyle yaptım)

• Aynı donanıma sahip 2012 model bu araçtan bende de var. Şuanda 182 bin km de, sıfır aldım, 13 km civarı lpg taktırdım.lpg servis dış takıldığı için araç garanti dışı kaldı, yetkili servis bakımı yapılmadı bu km den sonra. Bi sorunda yaşamadım. Bence sizin baktığınız aracın fiyat aşırı yüksek. Tamam araba temiz olabilir ama etmez o kadar donanım daha yüksek başka marka araçlar bakın bence. Uçmuş millet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam o fiyata corolla alırım. El insaf.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2012 Dizel otomatik I30 Elite en dolusu cam tavan vs. Servis bakımlı 40 bin kmde 74 e alındı. Civic o kadar etmez.
  • Yakın zamanda 100.000km'de 2012 model Cruze 1.6 Design Edition + otomatik + sunroof + LPG aracı 38.500'e aldım.

Civic'in Cruze'a göre bu kadar fiyat farkını hak edecek neyi var anlamış değilim. 75 olmayıp 70 olsa bile gene çok pahalı.
  • zeytinkoy kullanıcısına yanıt
    Kalite, yalıtım, konfor, göreceli de olsa tasarım olarak cruze daha önde, motorlar aynı 1.6 atmosferik 124-125 hp, civic daha hafif olduğu için biraz daha iyi gidiyor o kadar. Lpg uyumu daha iyi bir de sorunsuzluk oranı daha yüksek.

Esasen cruze, fd6 kasanın rakibi ama buna rağmen durum üstte yazdığım gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 6 Haziran 2018; 16:46:5 >
  • Milletteki bu civic hastalığı nedir yahu?bizim göremeyipte onların gördüğü birşey mi var?

• Benim kendi arabamda fb7 kasa premium civic. Ben arabamdan memmunum benim ihtiyaçlarımı karşılıyor fakat aynı arabaya sadece otomatik diye 8 bin lira fazla vermekte mantıklı gelmedi. Honda bile 0 sıfır satarken otomatik için 2-3 bin lira arası bir fark alıyor sadece. Arkadaş arabayı bende görünce niyeyse çok beğendi resmen inada bindirdi aynısından alıcam diye.

Bende söyledim alternatiflere yönel o para benim arabaya verilmez otomatik park yeteneği bile olan corolla ceed focus falan varken benim arabaya o çok fazla dedim fakat dinlemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Immortall -- 6 Haziran 2018; 17:27:0 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğiniz gibi cruze un rakibi fd6 kasa.
    Bana göre de fb7 kasa tasarım anlamında daha iyi fakat dediğiniz gibi arada çok ciddi fiyat farkı var arkadaş inada bindirdi olayı heralde değil 8 bin lira fazla vermek 10 bin lira bile fazla verse alacak gibi duruyor.

• savas_ kullanıcısına yanıt
    Hocam benim zaten aynı arabadan var arkadaşım için açmıştım konuyu. Bence de fazla arkadaş fiyatlar böyle diyor ama ben aynı arabanın manuelini servis bakımlı hala garantisi devam edenini 8 bin lira daha ucuza almıştım tek farkı manueldi. Ben alırken bile 71-72 civarına elegance satıyorlardı.

• parayı bu arabaya verecek kadar kolay kazanıyorsa üstüne kolonya döksün yaksın.Yazık günah Allah sabır versin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.