Şimdi Ara

Honda civic fc5 kasadan sonra hangi araç tercih edilmeli? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
3.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ghostiki

Bende otomatik fb7 sonrası model yükseltme düşüncesindeyim 120 bine kadar,

seçenekler FK7 kasa Civic ve Opel Insignia makyajli kasa. .
    SUV olarak yeni kasa Sportage ,
    Birde bonus Subaru levorglar seçenekler arasında

Bakalım kısmet ama Civic fk7 ağır basıyor, 182 beygir en hızlı ve güçlü ve muhtemelen en sorunsuz model, biraz müziği yüksek sesle açınca en ufak gürültü tıkırtı sorunu da kalmaz 😀merak ediyorum bu kadar sese hassas olan arkadaşlar, araçta hiç müzik falan dinlemiyor mu?

Oturup yol motor ve trim sesine mi kulak kabartıyor?
    Yakıt derdiniz yoksa Subaru Levorg teknik olarak diğer ikisinden çok daha üstün bir araç. Hanımı ikna edebilsem bende Levorg almak istemiştim ama kısmet olmadı. Tek dezavantajı yeni kasasının gelmeyecek olması. Bayraktar neden Levorg getirir de İmpreza'yı getirmez hayret ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam sesin kaynağına odaklanın halletmeye çalışın.
    Trim dediğiniz sesler rs6 avant araçta bile varmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

Leon 1.2 TSI DSG.

• Birde 1.5 benzinli t3 S60 olabilir ..

• Hondadan neye geçersen geç mutlu olursun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arnavut kaldırımı sadece örnekti. Mucurlu yolda da yapıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hafta servise bakım için gittiğimde emniyet kemerinin oradan gelen sesi söyledim bir saat sürer dediler. İşime gelmedi açıkçası bu durum. Boş bir zamanımda kendim bakacağım artık.

Ayrıca ikinci el sitelerine devamlı bakıyorum hep bir sıkıntı var araçlarda en iyisi Kasım Aralık ayını bekleyip sıfır araç almak.

• quote:

Orijinalden alıntı: KaTiP_SoSe

Bu hafta servise bakım için gittiğimde emniyet kemerinin oradan gelen sesi söyledim bir saat sürer dediler. İşime gelmedi açıkçası bu durum. Boş bir zamanımda kendim bakacağım artık.

Ayrıca ikinci el sitelerine devamlı bakıyorum hep bir sıkıntı var araçlarda en iyisi Kasım Aralık ayını bekleyip sıfır araç almak.
    Hocam butceyi 20-30 arttırıp passat düşünün bence

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

https://passatturkiye.com/soru-ve-sorunlar/18573-2017-passat-trim-sesi.html
    trim çıkmasin istiyorsa e serisi-s90-a5 vs. almalı

• Aynen hocam trim sesi sıfır olsun filan, öyle bir Dünya yok.

• Maalesef. S90ı bilmem ama E serisi de çıtırdıyor sağdan soldan. F10 5 serisi de zırıldıyor, hele ki F01 730d'ye binmiştim zamanında trimler halay çekiyordu.

A5'de potansiyel var bu konuda, arkadaşımda A5 1.4 tsi sportback var, epey tok makina. Audi'ler takdirimi topluyor bu konuda. VW'ler de iyidir.

Çoğu güncel otomobilde eskisi gibi vidalı montaj yok, her otomobil yıllardır geçmeli trim zaten ve montaj toleranslarına önem veriyor markalar. Hal böyle olunca her parça birbiri ile temas halinde. İş imalat kalitesine kalıyor, yeri geliyor 2008 model Hyundai İ10'dan tık ses almıyorsun, 2015 model E sınıfı araba zangır zungur gidiyor. Araç pahası ile pek alakası yok durumun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcohol06

Maalesef. S90ı bilmem ama E serisi de çıtırdıyor sağdan soldan. F10 5 serisi de zırıldıyor, hele ki F01 730d'ye binmiştim zamanında trimler halay çekiyordu.

A5'de potansiyel var bu konuda, arkadaşımda A5 1.4 tsi sportback var, epey tok makina. Audi'ler takdirimi topluyor bu konuda. VW'ler de iyidir.

Çoğu güncel otomobilde eskisi gibi vidalı montaj yok, her otomobil yıllardır geçmeli trim zaten ve montaj toleranslarına önem veriyor markalar. Hal böyle olunca her parça birbiri ile temas halinde. İş imalat kalitesine kalıyor, yeri geliyor 2008 model Hyundai İ10'dan tık ses almıyorsun, 2015 model E sınıfı araba zangır zungur gidiyor. Araç pahası ile pek alakası yok durumun.
    Aynen katiliyorum hocam. Bu seslerin bir etkenide araç kullanım tarzı olabilir diye düşünüyorum hocam. Çukura ve kasise hızlı girilen stabilize köy yollarında hız yapılan araçlar bu tarz seslere daha meyillidir diye düşünüyorum.

• Bugün Mercedes x 250 d kullandım onda daha beter ses vardı :) anlaşılan müziğin sesini açıp, kulakları keskinleştirmeden mevcut arabayla devam :)

• KaTiP_SoSe kullanıcısına yanıt
    Trim sesi olmayan araba yok zaten hocam. Esasında Civic'ler trim sesleri konusunda iyidir. Serviste ses gelen yeri söyleyin çözerler. Bir iki kronik nokta var zaten oralardaki sesi kestinizmi bir daha pek ses yapmıyor.

Yaz ve kış geçişlerinde genleşme, büzüşme nedeniyle gelen sesleri de duymazdan geliverin. Zaten hava tamamen ısınınca ya da tamamen soğuyunca kendiliğinden kayboluyor.

• Acil Stop kullanıcısına yanıt
    Hocam siz çok yardımcı oldunuz bana ayrıca teşekkür ederim size. Dediğiniz gibi yapacağım. Aracı satsam bir ay beklesem sattığım miktara aynı arabayı alamam. 2017 Ekim ayında 93 bin tl ye aldığım araç olmuş 115-120 bin tl. Sene sonu indirimlerini beklemek daha hayırlısı olacak benim için sanki :)

• KaTiP_SoSe kullanıcısına yanıt
    Rica ederim inşallah yararlı olmuştur. Aynen söylediğiniz gibi şu anda araba satıp yenisini almak otomatik olarak bir alt seviyeye düşmeye neden oluyor. Bu devirde elimizdekilere iyi sahip çıkmalıyız.

• Ben geçenlerde audi a4 ile dolaştım biraz, araç 28 bin km idi, trim sesi onda da geliyordu. Birçok marka araçta o ses oluyor malesef
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.