Şimdi Ara

HONDA CIVIC FİYATINA ALINACAK KONFORLU ARABALAR...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende bir honda civic tercihcisi olarak biraz kafam karışmış vaziyette. Malesef Hondanın fiyat politikası şu anda başka araçlara insaları yönlendirmeye sebep veriyor. Honda Almak isteyen bir arkadaş aşağıdaki araçlarların fiyatlarının honda ile aynı olduğunu ve kararımı gözden geçirmemi tavsiye ediyor. Ne o araçlar hemen görelim...

1- GOLF TSI 1.4 122 PS (içerisindeki aksesuarı ve dizaynı , malzeme kalitesini düşünüyorsunuzdur heralde.)

2- JETTA 1.6 102 PS DSG yada MANUEL

3- PASSAT 1.6 102 PS

4- NEW ASTRA ENJOY

5- MITSUBISHI LANCER ENJOY 1.5 INVITE ( O BİR KÖPEK BALIĞI)

Evet arkadaşlar bu sıralanmış araçlar haricindekileeri de saymıyorum. Fakat aranızda hayır yinede honda diyen arkadaşlara model model kıyas yaparak sormak istiyorum neden ???? Bu fiyatlara bu araçlar.....

• Jetta hakkındaki yorumları bende merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forever79

Jetta hakkındaki yorumları bende merak ediyorum.
    selam. ben honda civic hb 1.4 almak istiyorum, ama 46bin tl'yi hakettiğini düşünmüyorum. ama paralel marka/modeller bu kadar dolu değil
    veya çok yakıyor, veya daha pahalı (dsg+full golf mesela)

jetta, passat, lancer'ı zaten sedan olduğu için eledim ben. şu anda s40 kullanıyorum. biraz genç gösteren bir araba istiyorum.

astra: opel'i nedense sevmiyorum :)

golf: dsg ve full olduğu zaman fiyat çok yükseliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adabeyi

selam. ben honda civic hb 1.4 almak istiyorum, ama 46bin tl'yi hakettiğini düşünmüyorum. ama paralel marka/modeller bu kadar dolu değil
    veya çok yakıyor, veya daha pahalı (dsg+full golf mesela)

jetta, passat, lancer'ı zaten sedan olduğu için eledim ben. şu anda s40 kullanıyorum. biraz genç gösteren bir araba istiyorum.

astra: opel'i nedense sevmiyorum :)

golf: dsg ve full olduğu zaman fiyat çok yükseliyor.

Alıntıları Göster
    evet bende merak ediyorum kullanicilarin goruslerini..

• quote:

Orijinalden alıntı: bakbay

Arkadaşlar bende bir honda civic tercihcisi olarak biraz kafam karışmış vaziyette. Malesef Hondanın fiyat politikası şu anda başka araçlara insaları yönlendirmeye sebep veriyor. Honda Almak isteyen bir arkadaş aşağıdaki araçlarların fiyatlarının honda ile aynı olduğunu ve kararımı gözden geçirmemi tavsiye ediyor. Ne o araçlar hemen görelim...

1- GOLF TSI 1.4 122 PS (içerisindeki aksesuarı ve dizaynı , malzeme kalitesini düşünüyorsunuzdur heralde.)

3- PASSAT 1.6 102 PS

4- NEW ASTRA ENJOY

Evet arkadaşlar bu sıralanmış araçlar haricindekileeri de saymıyorum. Fakat aranızda hayır yinede honda diyen arkadaşlara model model kıyas yaparak sormak istiyorum neden ???? Bu fiyatlara bu araçlar.....

eski aracım civic ti şimdi astra 1.3 cdti kullanıyorum. Konfor düşük tükettitm astra derim ben. Ayrıca skoda YETİ DSG çok güzel bir araba onunda 1.6 tdi motorlusu türkiyeye gelince düşünüyorum( senede 25.000 km yol yapıyorum)

• quote:

Orijinalden alıntı: staff55

quote:

Orijinalden alıntı: bakbay

Arkadaşlar bende bir honda civic tercihcisi olarak biraz kafam karışmış vaziyette. Malesef Hondanın fiyat politikası şu anda başka araçlara insaları yönlendirmeye sebep veriyor. Honda Almak isteyen bir arkadaş aşağıdaki araçlarların fiyatlarının honda ile aynı olduğunu ve kararımı gözden geçirmemi tavsiye ediyor. Ne o araçlar hemen görelim...

3- PASSAT 1.6 102 PS

4- NEW ASTRA ENJOY

eski aracım civic ti şimdi astra 1.3 cdti kullanıyorum. Konfor düşük tükettitm astra derim ben. Ayrıca skoda YETİ DSG çok güzel bir araba onunda 1.6 tdi motorlusu türkiyeye gelince düşünüyorum( senede 25.000 km yol yapıyorum)
    Saydıklarınızın hepsinden daha iyi bir seçimdir civic...

Saedece passat düşündürür oda 1.6 102 bg motoru sayesinde hemen eleniyor!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: webcin

Saydıklarınızın hepsinden daha iyi bir seçimdir civic...

Saedece passat düşündürür oda 1.6 102 bg motoru sayesinde hemen eleniyor!!!

Alıntıları Göster
    passat ve jetta'yı kafadan ele çünkü 1.6 102hp motor tamamen saçmalık civic'in 1.6 125hp motorunun yanında + baz model olacaktır onlar. dolu olanlarının fiyatı uçuyor.

golf fena değildir ama muhtemelen o da baz modeldir. baz model alacağına dolu dolu civic daha iyidir.

lancer'ı da salla...

astra olabilir o tamamen zevk meselesi. astra ile civic arasında düşün derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiesTorN -- 27 Ağustos 2010; 9:33:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN

passat ve jetta'yı kafadan ele çünkü 1.6 102hp motor tamamen saçmalık civic'in 1.6 125hp motorunun yanında + baz model olacaktır onlar. dolu olanlarının fiyatı uçuyor.

golf fena değildir ama muhtemelen o da baz modeldir. baz model alacağına dolu dolu civic daha iyidir.

lancer'ı da salla...

astra olabilir o tamamen zevk meselesi. astra ile civic arasında düşün derim.

Alıntıları Göster
    aslında tamamıyle kişisel tercihlere bağlı bi durum bu.
    Alman arabaları(genelde) :ağırkanlıdır, sessizdir, güvenlidir, konforludur.
    Japon arabaları(genelde) :seridir, mekanik aksam sorunsuzluk abidesidir(birincil amaç bu olduğundan kısmen konfor ve sessizliği açısından ödün vermiştir.
    tercihim yüksek performanslı tsi alman arabaları ideal.

• quote:

Orijinalden alıntı: psyc.hopath

aslında tamamıyle kişisel tercihlere bağlı bi durum bu.
    Alman arabaları(genelde) :ağırkanlıdır, sessizdir, güvenlidir, konforludur.
    Japon arabaları(genelde) :seridir, mekanik aksam sorunsuzluk abidesidir(birincil amaç bu olduğundan kısmen konfor ve sessizliği açısından ödün vermiştir.
    tercihim yüksek performanslı tsi alman arabaları ideal.

Alıntıları Göster
    İlgimi çeken sadece Golf oldu lakin Golf'un iç kısmı Honda'lar kadar ferah ve geniş bir görüş açısı sağlamıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Razer

İlgimi çeken sadece Golf oldu lakin Golf'un iç kısmı Honda'lar kadar ferah ve geniş bir görüş açısı sağlamıyor.

Alıntıları Göster
    Alaman arabaları kaba saba zevksiz oluyor gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

Alaman arabaları kaba saba zevksiz oluyor gibi

Alıntıları Göster
    Kimse bilmem kaç yıl sonra alacağım Audi A5 için kaba ve zevksiz diyemez, didirtmemmmmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: drmoz

Kimse bilmem kaç yıl sonra alacağım Audi A5 için kaba ve zevksiz diyemez, didirtmemmmmm

Alıntıları Göster
    Alman arabalarının taş gibi olduğunu ve trafikteki diğer araçları tehdit edici olduğunu kimse inkar edemez. Fakat Japon arabalarının da keyfi başkadır. Son model Civic'e binince ya da Accord'a, ancak o zaman anlayabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Razer

Alman arabalarının taş gibi olduğunu ve trafikteki diğer araçları tehdit edici olduğunu kimse inkar edemez. Fakat Japon arabalarının da keyfi başkadır. Son model Civic'e binince ya da Accord'a, ancak o zaman anlayabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Merhaba,

ÖNCELİKLE HONDA hayranı ve 7 yıldır Civic kullanıcısı olduğumu belirteyim.
    Son 2 yıldır da Prins-VSI ile dizel ekonomisinde kullanıyorum MAŞALLAH.

Şu günlerde alacağımdan da değil AMA belki 1-2 yıl sonra yeni bir otomobil gündeme gelebilir.
    AİLECE, uzun ve otoyol/bölünmüş yollarda yapılan yolculuklarda, 90km/saat üzerindeki hızlarda yol + motor gürültüsü ve yere (yola) yakınlığı nedeniyle konfor yönünden, AYRICA VSA (ESP) yokluğu, yol tutuşunun zayıflığı nedeniyle sürüş güvenliği yönünden Civic'i YETERSİZ buluyorum.
    Bu nedenle, farklı markaların, bir üst segment ve vergi avantajı yönünden 1.6 motorlu benzinli ve dizel motorlu seçeneklerini inceliyorum.
    Benzinli olursa MUTLAKA LPG dönüşümü de yaptırırım.

1.6 dizel olarak bildiğim sadece Citroen C5 1.6 HDI var. Her ne kadar Focus'lardaki TDCi motorun aynısı olsa da hem Fransızlara hem de otomobillerine hiç sıcak bakmam. SON seçenek olabilir BELKİ.

Üzerinde en çok durduğum 3 tane 1.6 benzinli model:
    1- TOYOTA Avensis Yeni Kasa 1.6 Elegeant Extra: 132BG@6400rpm ve 160Nm@4400rpm, 6-ileri manuel vites: 48.950TL (liste fiyatı)
    2- FORD Mondeo 1.6 Ti-VCT Titanium: 120BG@????rpm ve 160NM@????rpm, 5-ileri manuel vites: 51.500TL (liste fiyatı):
    3- FORD Mondeo 1.6 EcoBoost Titanium veya Select: 160BG@????rpm ve 240Nm@????rpm: Fiyat Bilgisi YOK. Sanırım turbo motorlu bir model, bu nedenle LPG dönüşümü de, en azından bir süre, mümkün olmaz...

Aldıktan sonra iyi markalardan (Prins-VSI, BRC veya Teleflex-GFI) biri ile LPG dönüşümü yapılacağını da düşünerek;
    siz olsanız hangisini alırdınız?
    Yine, yeni, yeniden HONDA Civic 1.6
    (125BG@6500rpm ve 152Nm@4200rpm) Elegance (46.000TL) veya Premium (44.000TL) mu?
    Bir üst segment olan TOYOTA Avensis Yeni Kasa 1.6 Elegeant Extra (132BG@6400rpm ve 160Nm@4400rpm, 6-M/T : 48.950TL) mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: BRAVEHEART11

Merhaba,

ÖNCELİKLE HONDA hayranı ve 7 yıldır Civic kullanıcısı olduğumu belirteyim.
    Son 2 yıldır da Prins-VSI ile dizel ekonomisinde kullanıyorum MAŞALLAH.

Şu günlerde alacağımdan da değil AMA belki 1-2 yıl sonra yeni bir otomobil gündeme gelebilir.
    AİLECE, uzun ve otoyol/bölünmüş yollarda yapılan yolculuklarda, 90km/saat üzerindeki hızlarda yol + motor gürültüsü ve yere (yola) yakınlığı nedeniyle konfor yönünden, AYRICA VSA (ESP) yokluğu, yol tutuşunun zayıflığı nedeniyle sürüş güvenliği yönünden Civic'i YETERSİZ buluyorum.
    Bu nedenle, farklı markaların, bir üst segment ve vergi avantajı yönünden 1.6 motorlu benzinli ve dizel motorlu seçeneklerini inceliyorum.
    Benzinli olursa MUTLAKA LPG dönüşümü de yaptırırım.

1.6 dizel olarak bildiğim sadece Citroen C5 1.6 HDI var. Her ne kadar Focus'lardaki TDCi motorun aynısı olsa da hem Fransızlara hem de otomobillerine hiç sıcak bakmam. SON seçenek olabilir BELKİ.

Üzerinde en çok durduğum 3 tane 1.6 benzinli model:
    1- TOYOTA Avensis Yeni Kasa 1.6 Elegeant Extra: 132BG@6400rpm ve 160Nm@4400rpm, 6-ileri manuel vites: 48.950TL (liste fiyatı)
    2- FORD Mondeo 1.6 Ti-VCT Titanium: 120BG@????rpm ve 160NM@????rpm, 5-ileri manuel vites: 51.500TL (liste fiyatı):
    3- FORD Mondeo 1.6 EcoBoost Titanium veya Select: 160BG@????rpm ve 240Nm@????rpm: Fiyat Bilgisi YOK. Sanırım turbo motorlu bir model, bu nedenle LPG dönüşümü de, en azından bir süre, mümkün olmaz...

Aldıktan sonra iyi markalardan (Prins-VSI, BRC veya Teleflex-GFI) biri ile LPG dönüşümü yapılacağını da düşünerek;
    siz olsanız hangisini alırdınız?
    Yine, yeni, yeniden HONDA Civic 1.6
    (125BG@6500rpm ve 152Nm@4200rpm) Elegance (46.000TL) veya Premium (44.000TL) mu?
    Bir üst segment olan TOYOTA Avensis Yeni Kasa 1.6 Elegeant Extra (132BG@6400rpm ve 160Nm@4400rpm, 6-M/T : 48.950TL) mi?

Alıntıları Göster
    Premium donanımlı bir Civic yerine Elegant Extra donanımlı bir Avensis almamanın hiç bir anlamı yok .. ama o Avensis motoru Valvetronic gibi yeni bir teknolojiyle geliyor... LPG dönüşümü nasıl olur bilmem

• quote:

Orijinalden alıntı: atoprak

Premium donanımlı bir Civic yerine Elegant Extra donanımlı bir Avensis almamanın hiç bir anlamı yok .. ama o Avensis motoru Valvetronic gibi yeni bir teknolojiyle geliyor... LPG dönüşümü nasıl olur bilmem

Alıntıları Göster
    Avensislerde LPG dönüşümü sorunsuz yapılabiliniyor.
  • quote:

..... ama o Avensis motoru Valvetronic gibi yeni bir teknolojiyle geliyor... LPG dönüşümü nasıl olur bilmem

ŞURADA:http://forum.donanimhaber.com/m_40914748/tm.htm yeni kasa, valvetronic motorlu Avensislere yapılabildiği yazılmış...
    AYRICA; bir arkadaşım, sanırım 2011 model olarak yeni aldığı TOYOTA Corolla Verso aracına, birkaç ay önce BRC taktırdı.
    Herhangi bir sorun yaşadığı kulağıma gelmedi şu ana kadar.
    O Corılla Verso valvetronic motorluysa, muhtemelen aynı motora sahip Avensis'e de takılır ve sorun çıkarmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRAVEHEART11 -- 16 Kasım 2010; 19:04:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BRAVEHEART11

quote:

..... ama o Avensis motoru Valvetronic gibi yeni bir teknolojiyle geliyor... LPG dönüşümü nasıl olur bilmem

ŞURADA:http://forum.donanimhaber.com/m_40914748/tm.htm yeni kasa, valvetronic motorlu Avensislere yapılabildiği yazılmış...
    AYRICA; bir arkadaşım, sanırım 2011 model olarak yeni aldığı TOYOTA Corolla Verso aracına, birkaç ay önce BRC taktırdı.
    Herhangi bir sorun yaşadığı kulağıma gelmedi şu ana kadar.
    O Corılla Verso valvetronic motorluysa, muhtemelen aynı motora sahip Avensis'e de takılır ve sorun çıkarmaz...

Alıntıları Göster
    Crollalarda 2 tip motor secenegi oluyor... gerci Verso farklıda olabilir.. biri bildigimiz VVTi olan .. diger Valvetronic .. büyük ihtimal yaptırılır bencede.. Güzel araç.. bende düşünmüyor değilim.. ama kısa sürede olmaz heralde..

• quote:

Crollalarda 2 tip motor secenegi oluyor... gerci Verso farklıda olabilir.. biri bildigimiz VVTi olan .. diger Valvetronic .. büyük ihtimal yaptırılır bencede.. Güzel araç.. bende düşünmüyor değilim.. ama kısa sürede olmaz heralde..

Alıntıları Göster
    Civic fiyatına civic alınır...
  • quote:

Audi hariç gerisi kaba saba
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

quote:

Audi hariç gerisi kaba saba

Alıntıları Göster
    Bende Passat CC ye kaba saba dedirttirmem :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.