Şimdi Ara

Honda civic fren sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2009 honda civic 1,6 dream model aracım var bir kaç gündür dikkatimi çekti sert fren yapınca ön sağ frenden ses geliyor ama sesi nasıl tarif etsem böle yolda hızlı gidersin lastik sesi gelir ya öle bir ses fren tutmasında falan bir sorun yok fikirlerinizi bekliyorum servise gideyim mi

• Servise uğrayın, ne diye kafaya takıyorsunuzki.
  • çalışıyorum cumartesileri de tam gün çalışıyorum ondan dolayı servise gitmeden buraya sorayım dedim
  • Sorununuz hondanın kronik fren diski sorunu.

Diski tornalatıp yeni balata takacaksınız.

Yaklaşık 60+60 torna 180 lirada balatalar tutacak.

Eğer diski torna kurtarmaz ise diskleri değiştireceksiniz tanesi 150 civarından 600tl.

Aracınızın garantisi devam ediyorsa yetkili servise gidip kavga çıkarıp garantiden halletmeye çalışacaksınız.

Kesin çözüm budur
  • Benim 2008 Civic premium'da da var 130-150 arası özelliklede yapıyo 170-180'lede basınca kıçı başı oynuyo diski tornalat yumuşak balata tak... Aynı zamanda şehir içi abs'ye alınca abs'sesinın dışında bir arada bir tak tak yapıyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34Brs34

Benim 2008 Civic premium'da da var 130-150 arası özelliklede yapıyo 170-180'lede basınca kıçı başı oynuyo diski tornalat yumuşak balata tak... Aynı zamanda şehir içi abs'ye alınca abs'sesinın dışında bir arada bir tak tak yapıyo.

aracı yeni aldımda abs ye alınca demişsiniz aracı abs ye alma ne demek tam anlamadımda açıklar mısınız
  • araştırmalarıma karşılık şu sonuca vardım sizinde fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar
    diskleri tornalatıp trw ön ve arka balata alıcam onlarıda özel honda servisinde taktırıcam inşallah sorunum düzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: zonta

quote:

Orijinalden alıntı: 34Brs34

Benim 2008 Civic premium'da da var 130-150 arası özelliklede yapıyo 170-180'lede basınca kıçı başı oynuyo diski tornalat yumuşak balata tak... Aynı zamanda şehir içi abs'ye alınca abs'sesinın dışında bir arada bir tak tak yapıyo.

aracı yeni aldımda abs ye alınca demişsiniz aracı abs ye alma ne demek tam anlamadımda açıklar mısınız

Çok ani frenlerde kızaklıyo böyle vuruntu gibi pedalı itiyor tıtıktıtık yapıyor o arada bahsettiğim ses oluyo arada trak diye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.