Bildirim
HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL (52. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
excitee tüm sayfaları az çok bilirim ama yine şöyle göz attım..Konusu çok yerde geçiyor ama tam olarak sadece konuyu açan alper arkadaşın bilgisi olabilir.Bir de belki baktın ama sayfa 47 ye bakıver.Bilgim olsa paylaşırdım ben nasıl aldım öyle kullanıyorum. -
Selamünaleyküm cümleten hayırlı geceler. Acaba bu arabada merkezi kilit denen olay mevcut mu çünkü içeriden hiç ihtiyac duymamıştım düne kadar. Acaba içerden bu arabanın merkezi kiliti nasıl oluyor ya ben beceriksizim ya bozuk yada yok. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler iyi seneler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar herkese selamun aleyküm aynı araçtan bendede var kasım gibi aldım 2006 modeli bi sorum olacak bizim bu arabalar cvt şanzıman mı yoksa normal mi sizne olarak biliyorsunuz ben normal biliyorum ama gösterdiği özellikler tamamen cvt şanzımana çok benziyor yağ değişimi yapacam o yüzden tereddütde kaldım bu konuda -
kapı kolundaki mandala bas şoför tarafından tüm kapılar kitlenir. ayrıca bir düğmesi yok maalesef -
quote:
Orijinalden alıntı: harunzalimow
arkadaşlar herkese selamun aleyküm aynı araçtan bendede var kasım gibi aldım 2006 modeli bi sorum olacak bizim bu arabalar cvt şanzıman mı yoksa normal mi sizne olarak biliyorsunuz ben normal biliyorum ama gösterdiği özellikler tamamen cvt şanzımana çok benziyor yağ değişimi yapacam o yüzden tereddütde kaldım bu konuda
4 ileri tam otomatik tork konvertörlü yani klasik otomatik şanzuman var, CVT değil. Sedan Civic Vtec 2 ile aynı şanzuman. Hangi tip yağ konuyordu hatırlamıyorum bu tip konularda işi güvenilir özel servis ustalarına emanet ediyorum :-)
Konuyu nasıl devredebilirim arkadaşlar güncel katılım yapabilecek gönüllü araç sahibi var mı? Ben foruma fazla girmiyorum da...
dostum bende 2005 vtec2 vardı otomatik onun şanzımanı ile bunun çok farklı geldi bana kullanımı vites geçişleri çok farklı bu arabada aynı cvt gibi devri sabit tutup hızlanmaya devam ediyor en dikkat çeken özellikte bu zaten cvt de bendeki 2006 acaba diyorum belki son seri diye cvt olma ihtimali varmıdır diğer vtec de böyle değildi o yüzden kafam karıştı -
aracımdan memnunum mesajların hepsini tek tek okumaya çalıştım 2 gündür konuyu okuyorum sonuna kadar :) airbagler hakkında bilmediğim şeyi ögrendim yarın ilk işim honda servisini aramak olacak hala devam ediyordur umarım ücretsiz değişim...
bu arada dokunmatik ekranlı teyp kullanamıyorum ben daha onceki megane3 araçta cok sorun yasamıstım teypten soğumustum açıkcası. Bundada bir teyp almayı dusunuyorum ve 4 tane de hoparlör orjinal sistemi bozmadan anfi takmadan sadece ses kalitesini biraz arttırmak amacıyla sonucta sadece aracın içindekiler dinleyecek bu konuda tavsiyesi yada önerisi olan varmıdır?? yada sadece hapörleri değiştir teybi yeterlidir güzel ses verir diyen varmıdır?? karasız kaldım. usb dönüştürücü baktım 250-300 aralığında montajı dahil ama Sony DSX-A200 diye bir teyp var oda 300 lira napayim bilemedim yardımcı olurmusunuz??
düzeltme: direksiyon kumandasını da bozmadan kullanabileceğim teyp önerisi de olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illskylark -- 31 Ocak 2018; 15:38:24 >
-
direksiyon kumandanı bozmadan kullanacağın bir teyp yok maalesef alacağın teybe direksiyon kumanda aparatını ayrıca bağlatman gerekiyor bu şekilde ancak kullanabilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: illskylark
aracımdan memnunum mesajların hepsini tek tek okumaya çalıştım 2 gündür konuyu okuyorum sonuna kadar :) airbagler hakkında bilmediğim şeyi ögrendim yarın ilk işim honda servisini aramak olacak hala devam ediyordur umarım ücretsiz değişim...
bu arada dokunmatik ekranlı teyp kullanamıyorum ben daha onceki megane3 araçta cok sorun yasamıstım teypten soğumustum açıkcası. Bundada bir teyp almayı dusunuyorum ve 4 tane de hoparlör orjinal sistemi bozmadan anfi takmadan sadece ses kalitesini biraz arttırmak amacıyla sonucta sadece aracın içindekiler dinleyecek bu konuda tavsiyesi yada önerisi olan varmıdır?? yada sadece hapörleri değiştir teybi yeterlidir güzel ses verir diyen varmıdır?? karasız kaldım. usb dönüştürücü baktım 250-300 aralığında montajı dahil ama Sony DSX-A200 diye bir teyp var oda 300 lira napayim bilemedim yardımcı olurmusunuz??
düzeltme: direksiyon kumandasını da bozmadan kullanabileceğim teyp önerisi de olur.
birde airbaglar hakkında ne öğrendiniz bizede söylerseniz bizde bilelim.
-
4 senedir severek kullandığım arabamı satma kararı aldım. 525356161 İlan numarası ile ilgilenen olursa iletişim kurabiliriz
quote:
Orijinalden alıntı: Caca915
4 senedir severek kullandığım arabamı satma kararı aldım. 525356161 İlan numarası ile ilgilenen olursa iletişim kurabiliriz
ustam özele baksana mesaj yolladım -
quote:
quote:
ustam özele baksana mesaj yolladım
Hocam göremedim mesajınızı
quote:
quote:
quote:
özel mesaj gitmiyor sanırım aracınız satılıksa üzerindeki double ı bana ayrıca satmayı düşünürmüsünüz dicektim ankaradayım bende elden alabilirim zaten sizde orjinalide varmış -
quote:
quote:
quote:
quote:
özel mesaj gitmiyor sanırım aracınız satılıksa üzerindeki double ı bana ayrıca satmayı düşünürmüsünüz dicektim ankaradayım bende elden alabilirim zaten sizde orjinalide varmış
Hocam şimdi 2 tane cihazın sökümü takımı ile uğraşmaktansa ben yaptırdığım yere yönlendireyim zaten öyle özel bulunan bi ürün degil o boyuttaki her cihaz oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: alperd82
quote:
arkadaşlar herkese selamun aleyküm aynı araçtan bendede var kasım gibi aldım 2006 modeli bi sorum olacak bizim bu arabalar cvt şanzıman mı yoksa normal mi sizne olarak biliyorsunuz ben normal biliyorum ama gösterdiği özellikler tamamen cvt şanzımana çok benziyor yağ değişimi yapacam o yüzden tereddütde kaldım bu konuda
4 ileri tam otomatik tork konvertörlü yani klasik otomatik şanzuman var, CVT değil. Sedan Civic Vtec 2 ile aynı şanzuman. Hangi tip yağ konuyordu hatırlamıyorum bu tip konularda işi güvenilir özel servis ustalarına emanet ediyorum :-)
Hocam sedan vtec2 lerdeki şanzıman ile aynı şanzıman değil. Bunu şanzıman problemi yaşayan ve yeniden şanzıman yaptırmak zorunda kalan biri olarak söylüyorum. Vtec2 leri tam bilmiyorum ancak euro larda çift kademeli diyebilirim.
-
airbag şişiriciler hala değişiyor bugun saat 4te randevu aldım değiştirecekler
düzeltme: sonuç ücretsiz değiştirildi ve çok ilgilendiler servisteki ilgi alakaya notum tam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illskylark -- 15 Şubat 2018; 8:40:19 > -
Merhaba hayirli aksamlar acil cerceve lazim elinizde mevcut mu hala acaba ?
Bana yardimci olabilir misiniz cerceve lazimda
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X