< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL (60. sayfa)
-
-
Tam otomatik şanzıman yağını Liqui Moly Atf ile değiştireli yaklaşık 1 sene olacak, sonradan durumu paylaşırım demiştim. Bu süreçte 10 - 12 bin km daha yaptık araç ile. Şanzıman gayet stabil çalışıyor. Geçişlerde sorun yok, vuruntu yok.
Tüm şanzıman yağını (7-8 litrelik bir yağdan bahsediyoruz) değiştirmek, eski yağ ile karışık yeni 3 litre yağ değişiminden çok daha sağlıklı olduğu kanaatindeyim.
Bu arada şu kapı gergi demiri içindeki plastik dirençleri hala değiştiremedim. Her arabaya binişte kapı üzerime geliyor, özellikle eğimli bir yere park edince.
Bizim araçların far lambası H1 model. Belki birisine lazım olur. Geçenlerde aradım bulamadım internette bilgi. Patlayan ampulü kendim değiştirdim, ama baya zor. Eli yatkın olmayan hiç bulaşmasın. Ben bu tarz işleri sevdiğim için kendim uğraşıyorum. Değiştirmek eli yatkın biri için kolay olabilir, fakat ömründe lamba değiştirmemiş birisi için epey zor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carousal -- 4 Ekim 2023; 2:21:20 >
-
Arkadaşlar merhaba. 370 bin liraya 2003 modelini buldum. Otomatik. Alınır mı dersiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekspertiz yapmadan alma kardeşim ağır hasarlı olabilir.
10 gün önce 460₺ bin e sattım 230 bin km 2004 LPG li kazasız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arkadaşalr merhaba 2005 civic hb 1.6 otomatik sahibiyim.
radyatör kapağı kaç bar olmalı 0.9 mu yoksa 1.1 mi ? hararet yükselmesi var da.kapağı değişeceğim.
-
burada aracın kullanım kılavuzu var belki yardımcı olur
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X