Şimdi Ara

Honda Civic LPG İlginc problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar aracımı lpg taktırmak için oldukça uzman bir bayiye verdim.

Prince marka lpgyi takamıyorum diyor. Başka marka denedi ondada aynı problem var diyor.

Nadiren bazi araçlarda geri tepme silkeleme yapıyor diyor yaklaşık 5 gündür aracım orada.

Takamassam kiti söküp geri vericem dedi şahıs.

Şahsın uzmanlığından şüphem yok bir arkadasımda ona taktırdı.

Acaba problem ne olabilir ? Bujisinden egrsine boğaz kelebeğine herşeyine baktık. Yüzlerce arabayada lpg taktık ilk kez böyle bir durum var diyor.

Acaba sorun ne olabilir ???

Varmı böyle bir şey duyan gören ??

Not : Bayi ismi istemeyin olsada olmasada bayi ismi vermem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemalnalga30 -- 18 Şubat 2013; 11:49:10 >

• araç kaç model ve kaç km de?
  • Elimizde Lpg takılması açısından çok komplike bir teknoloji barındırmayan bir araç var.

Sıralı sistemler 12 yıldır ülkemizde binlerce araca takıldı.

Aynı şekilde binlerce Honda Civic araca da lpg takıldı.

Prins de bu ülkede yıllardan beri var olan büyük bir lpg üreticisi.

En yaygın hizmet ve servis ağlarından birisine de sahip.

Geriye montajı yapan, daha doğrusu yapamayan şahsın uzmanlığını sorgulamak dışında bir seçenek kalmıyor maalesef arkadaşım.

http://www.memduhusta.com/montaj_honda.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurozer

araç kaç model ve kaç km de?

2010 50 binde hocam
  • prince en kralıdır. Prınce taksaymıssınız ıyıdı.
  • civiclerde 2001 modelden bu yana lpg de gaz pedalına hafifçe dokunarak gidilecek durumlarda belirli bir km sonrası bu kelkinme diye tabir edilen durum ne yazıkki var, ustanız belliki aracı çok iyi dinleyen titiz birisi, bu inceden silkemele herkesin farkedeceği türden dahi olmuyor belki size verse birşey yok ya ustam gayet iyi diyeceksiniz. Bunun çözümünü ben olayım birkaç arkadaşım olsun kimse bulamadı daha doğrusu kaynağı nedir bilinmiyor, benim düşüncem araçtaki toleranslar benzine gore o kadar hassas ayarlanmışki lpg ye geçen aracındaki sft -lft dalgalanmaları ve ecu nun mükemmel değeri bulamaması buna sebep oluyor,,,,, çok iyi bir yol ayarı ile bunu minimuma indirebilir ancak yok edemez... yok edebilirse lütfen burada çözümü bizimle paylaşın (tabiki benim bahsettiğim çok ince silkeleme durumu ise)
  • muhtemelen hocam arkadasımın ustalığından şüphem yok ama beklemek can sıkıcı biraz. bakalım ne olacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiesta'ya lpg
    12 yıl önce açıldı
    Chevrolet Cruze Stop Etme Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.