Şimdi Ara

honda civic marşpiyel hasarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
5.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, 2007 honda civic aracım var. Karanlıkta sağa dönerken sağdan kaldırıma çarptım. (çok erken dönmüşüm?)Sağ arka tekerleğin 20 cm önünden başlayıp 30 cm boyunca devam eden 5 cm'lik bir çöküntü yaratan , kapının altında kalan ve kapıya uzanmayan bir hasar oluştu. 2 ay kadar öyle gezdim. Bugün Otoking'e gittim. ( Daha evvel bi 5-6 kez beleş iş yaptırdığımdan) Mini onarım'a girmez. Onarabiliriz ama 1000 tl falan tutar dediler. Anadolu sig. kaskom var. hasarsızlık kademem 3, oranım % 50. Kaskoma baktım, kasko ile onartırsam hasarsızlık 2 kademe(%20) iniyor.
    1- Arabam lpg'li ve servisi bir süredir bıraktım. Yine de serviste mi yaptırayım, Otoking'te mi?
    2- Onartayım mı yoksa marşpiyel tamamen değişsin mi?
    3- Hemen mi onartayım yoksa başka bi hasarımı bekleyeyim ?
    Önerileriniz olursa sevinirim. Teşekkür ederim.

• kaskonun sonuna doğru yaptır bence hocam nasılsa hasarsızlık gidecek
  • Bu hasar için 1000 TL çok fazla iyi bir serviste 300 civarına yapılabileceğini düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: muaffak

Arkadaşlar, 2007 honda civic aracım var. Karanlıkta sağa dönerken sağdan kaldırıma çarptım. (çok erken dönmüşüm?)Sağ arka tekerleğin 20 cm önünden başlayıp 30 cm boyunca devam eden 5 cm'lik bir çöküntü yaratan , kapının altında kalan ve kapıya uzanmayan bir hasar oluştu. 2 ay kadar öyle gezdim. Bugün Otoking'e gittim. ( Daha evvel bi 5-6 kez beleş iş yaptırdığımdan) Mini onarım'a girmez. Onarabiliriz ama 1000 tl falan tutar dediler. Anadolu sig. kaskom var. hasarsızlık kademem 3, oranım % 50. Kaskoma baktım, kasko ile onartırsam hasarsızlık 2 kademe(%20) iniyor.
    1- Arabam lpg'li ve servisi bir süredir bıraktım. Yine de serviste mi yaptırayım, Otoking'te mi?
    2- Onartayım mı yoksa marşpiyel tamamen değişsin mi?
    3- Hemen mi onartayım yoksa başka bi hasarımı bekleyeyim ?
    Önerileriniz olursa sevinirim. Teşekkür ederim.

geçmiş olsun sondan başlamak istiyorum,

hemen yaptırın başka hasar aynı yerden olursa sigorta ödemeyebilir, eski hasar belli olur,
    onarım yapılabiliyorsa onarım yapılsın, söz konusu parçanın değişimi için sökülüp takılan yerler değişim yapıldıktan sonra orjinali gibi olmayabilir,
    en iyisi yetkili ve sigorta şirketinin anlaşması olan bir servise bırakın tertemiz alın,

kaskoyu hasarsızlık indirimi için mi yatırdınız yoksa bu gibi durumlarda hasarınızı karşılasın diyemi, neye neden para verdiğinizi iyi düşünün ve verdiğiniz paranın karşılığını alın derim, saygılar

www.otohasaruzmani.com

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.