Şimdi Ara

Honda Civic mi Passat mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
25.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bugün iki aracıda inceledim Honda civic le test sürüşü de yaptım. Passat trendine 1.4 dsg ile arasında kaldım bende Honda da kredi kampanyası yok passat da var. Ama passata daha yakınım şuan DSg ye rağmen araba benim diyor 😬
  • Ben olsam kesinlikle civic alırım, şanzumana bisey olacak mi acaba derdi yok, dizel motoru çok verimli, sıfır araç ayrıca kasası da bence gayet güzel
  • Passat'ı düz vites olarak düşünseniz sınıf farkından dolayı bende Passat diyebilirdim ama dsg şanzıman kadar kötü bir şanzıman zor üretilir. Ne zaman yolda kalacağı belli değil, dur kalk trafikte sürekli yarım debriyaj yapar sanki arkadan iple çekiliyormuş hissi ile araba kullanırsınız saçma sapan bir şanzıman.

Yıllık 15 bin km için dizel motora da ihtiyacınız yok daha ucuza Rs ya da sport plus alıp keyfinize bakın. Hem daha donanımlı bir aracınız olur hemde dpf tıkandı derdiniz olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acil Stop -- 30 Aralık 2018; 21:53:55 >
  • Passat sahibiyim ve civic çok kullandım. Bir kere sıklet farkı var. Passat’ın konforu ve genişliği, kalitesi civic’e uzak mevzular bunlar. Tsi motor az yakar. Bir dizel gibi değildir ama bir atmosferik gibi de illallah dedirtmez. Civic’in sıfır ve dizel olması dışında artısı yok. İyi de bu rakama sıfır passat tsi sattılar iki aydır. Şimdi 2. El almak???
  • Ben normalde böyle tercihlerde üst segment olandan yana oyumu kullanırım ancak trend passat çok boş. Bildiğim kadarı ile trendde cc ve otomatik klima bile yok.
  • hiç bir arabanın fanboyu olmadan tarafsız görüşüm.ikisinide kullanmış biri olarak passat.
  • Passatı çok aşağılayan, hakaret eden oldu bu forumda. Ama ciddi ciddi civicle kıyaslanacak kadar olmamıştı. Passata hakarettir bu
  • ..
  • bu araçları aldıktan sonra arıza çıktığında ödeyecek gücün varsa passat alınır . Malzeme kalitesi yalıtımı konforu iyidir ama otomatik alırsan dsg sıkıntısı manuel alırsan 90k dan sonra enjektör şakırdama sesi vs kalibrasyon yapılması gerekir . Son paramı arabaya vereceğim dersen bence sıfır araca yönel derim .
  • Yeni kasa insignia alın.
    İkisinden daha (garantili) olur.
  • Ben de bir Civic sever olsam da bu kıyaslamada Passat derim.
  • civic daha dogru tercih olur. hem dizel hem de sınıfında geniş bir araç. bu kadar büyük paraları 2. el arac alırken kısmen riske gireceksiniz. Iyi bir sıfır arac alabiliyorken sıfır arac daha mantıklı. Dsg olayi da basli basina risk konusu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.