Şimdi Ara

Honda civic mi Toyota corollamı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    peki corollayı test ettinizmi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konfor ve sağlamlık olarak Corolla daha iyidir. Cıvıc bana hep apaçi işi geliyor.
  • Can çelik C kullanıcısına yanıt
    Corollaya da baktım lakin ben oto vites araç arıyordum. Cvt 2.elde en güvenilir şanzumandır. Ayrıca o kasa civic bana göre muhteşem. Corolla bana açıkçası her zaman basit gelmiştir. Hatta yeni corolla bile bana yetersiz geldi. Şöyle söylüyüm size 2011 elegans vardı bende satmak zorunda kalıp 2 yıl sonra gene aynı araçtan aldım. Seçim sizin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baktığımda kesinlikle Honda çok daha güzel görünüyor. Fakat hondanın önceki kullanıcı tipi çok önemli. Eğer düzgün efendi ve nispeten yaşı yüksek biriyse sahibi, alınabilir. Aksi halde her türlü corolla.
  • Şöyle düşün en boş paketine 2 hava yastıgı koyan dünya devleri ve karşısında en boş paketine dahi 4-6 hava yastıgı koyan bir toyota. Uzun lafın kısası toyotadan gerisi yalan paran yetiyorsa

• Hondanın vitekci vututucu apaçi kitlesi yüzünden temiz Civic bulmanız zor olabilir.
  • Honda

• Can çelik C kullanıcısına yanıt
    Ani hızlanma yı vites düşürerek hallediyordum. Kimisi o motor sesi , yüksek devir çevirmekten haz almıyor ama benim çok hoşuna gidiyor. Punto konusuna gelecek olursam. Daha önce insanlardan duyuyordun fiat şöyle fiat böyle diye. Abartıyorlar sanıyordum ama doğruymuş. Alt takımlar çok zayıf, yakıt fena değil, motor çok cansız ve araba hiç güven vermiyor. Bir daha fiat mı allah korusun. Toyota forever. Punto yu satıp , 2011-2012 1.6 elegant auris e dönmeyi ciddi ciddi düşünüyorum

• İkisi de değil

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.