Bildirim
Honda civic mi Toyota corollamı
Russell Hobbs tost makinesi [3'ü 1 arada: 17888-56 masa üstü ızgara, açık ızgara plakaları, panini ve sandviç makinesi, temas ızgarası, aynı anda her iki taraftan] paslanmaz çelik, yapışmaz kaplamalı plakalar : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B008MZKS5C
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Honda'nın en kral kasası bu, hangisi temizse onu al hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Motor teknolojilerinin prensipler aynı isimlerinden anladığım kadarıyla, değişken sübab olayı.
2 Araçta da performans olacağını sanmıyorum atmosferik araçlar ara hızlanmalar vasat, yüklü bir şekilde yokuş çıkması diğerlerine nazaran çok kötü.(bunları söyleme sebebim 2 sinin de 3 aşağı 5 yukarı aynı performansa sahip olacak olması)Yüksek devir çevirirken ikisiyle de rahatça gidersin orası ayrı.
2 Aracı da kullanmadım sadece kağıt üzerindeki bilgilerini biliyorum. -
evliysen corolla bekarsan honda :D -
12 yıllık corolla kullanıcısı olarak ben corolla diyorum. Motor teknolojisinden bahsetmeye çok gerek yok. İkisininde performansı ve yakıtı hemen hemen aynı. Civic motoru sorunsuz mudur bilmem. Sonuçta düz 1,6 benzinli motor. Ben corollanın 2005 1,6 modelini kullandım 12 sene. Çok şükür hiç bir sorun olmadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen atmosferik motorlar gerçekten düşük devirlerde cansız ama toyota ve honda devir seven arabalardır yüksek devirlerde iyi giderler ama yokuşta gerçekten vites düşürmek çok kötü çünkü devirsiz çıkmıyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
2 motor da eski teknoloji ve uzun zamanların ürünü olması/ arıza çıkaracak aksamının az olması sebebiyle uzun yıllar kullanılabilecek motorlar.Bence 2 araçta da motordan yana hiçbir sıkıntı çıkmayacaktır(Bakımlarının yağının vaktinde yapıldığını, değiştirildiğini varsayıyorum)quote:
Orijinalden alıntı: kerotobil
12 yıllık corolla kullanıcısı olarak ben corolla diyorum. Motor teknolojisinden bahsetmeye çok gerek yok. İkisininde performansı ve yakıtı hemen hemen aynı. Civic motoru sorunsuz mudur bilmem. Sonuçta düz 1,6 benzinli motor. Ben corollanın 2005 1,6 modelini kullandım 12 sene. Çok şükür hiç bir sorun olmadı. -
hocam şimdi en kral kasası bu yakışıklı diyosun ama elegant yani en fulü olmasına rağmen çok boş bir araba farkettiyseniz dijital kliması bile tek taraflı
Hocam, son senenin aracı veya sıfır değilse, kriterin sadece aracın temizliği olsun, çünkü bu ülkede temiz ikinci el bulmak çok zor, donanımı konforu geç yani.quote:
Orijinalden alıntı: Can çelik
hocam şimdi en kral kasası bu yakışıklı diyosun ama elegant yani en fulü olmasına rağmen çok boş bir araba farkettiyseniz dijital kliması bile tek taraflı
Araç seni rezil eder mi etmez mi ona bak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aynı şartlar söz komusu ise corolla al daha iyidir.
A3 sedan al hocam
audinin en para etmez kasası a3 ve sedanı felandır hıcam gerçekten ben bir audi hayranı olarak bunu söylüyorum bindim sürdüm gerçekten de biraz daha kalitesiz kalıyor sunıfındaki diyer rakiplerine göre
Daha yeni q5 sattım hocam 2010 model benzinliydi, aile için a3 sedan düşünüyodum ekonomik olsun anlamında ama dediklerini dikkate alcam kullanıp bi bakayım madem bi günlüğüne bi yerde
aynen hocam a3 diğer audilere göre düşük yani diğer audileri de sürerseniz anlayacakdınızdır eminim ki
Kesinlikle corolla arkadaşa aldırdım astra h kasayla beraber sanayiye çay içmeye kanka edinmeye gitmekten beraber pikniğe gölde balık tutmaya gidiyık .Arkadaşlarımız azaldı o ayrı.Honda da öyledir ama toyota bambaşka
Civic'in bu kasası iyi ancak temizi bulunabilir mi kullanıcı kitlesine bakınca pek sanmıyorum.. -
Corolla
bulunabiliyor aslında ama temizden kastımız nedir yani hasarsız anlamındamı? yoksa iç temizliği özenli kullanılmışlığı mı
Corolla biraz daha emekli dayı işi.. civic spor duruyor.
Şimdi şöyle ki ikiside atmosferik ama çok kötü performansa sahip değildir. 0-100 leri 10 saniye civarında bence bu makul bir süre. Civic daha sert bir araçtır, direksiyonu biraz daha hislidir. Daha şıktır. Lpg uyumu falan sorunsuzdur. Corolla daha konforludur, biraz daha hor kullanılmaya müsaittir. Ön takımları vs. Motor olarak birbirine çok yakın araçlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Corolla
|
evliysen corolla bekarsan honda :D
|
12 yıllık corolla kullanıcısı olarak ben corolla diyorum. Motor teknolojisinden bahsetmeye çok gerek yok. İkisininde performansı ve yakıtı hemen hemen aynı. Civic motoru sorunsuz mudur bilmem. Sonuçta düz 1,6 benzinli motor. Ben corollanın 2005 1,6 modelini kullandım 12 sene. Çok şükür hiç bir sorun olmadı.
|
aynı şartlar söz komusu ise corolla al daha iyidir.
|
Hondanın vitekci vututucu apaçi kitlesi yüzünden temiz Civic bulmanız zor olabilir.
|
Benzer içerikler
- inci akü yorumları
- servo fren kısıtlı ne demek
- batumda oto yedek parça fiyatları
- rizline paspas yorum
- asperox araba boyasına zarar verir mi
- skoda fiyat listesi 2024
- yeni renault 5
- 2021 dacia duster
- silence s04
- c5 aircross 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X