Şimdi Ara

Honda civic mi Toyota corollamı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet honda biraz spor görünüyor ama motor bakımından aynılar hatta corolla daha avantajlı kalıte ve doluluk anlamında da corolla üstün ama hında da yakışıklı zaten bu yüzden soruyorum diğer konularda da sizn yorumlarınızı alıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • honda alırdım. direksiyon daha net ve cc mevcut. hemde daha spor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can çelik

bulunabiliyor aslında ama temizden kastımız nedir yani hasarsız anlamındamı? yoksa iç temizliği özenli kullanılmışlığı mı
    Bakımlı motor-mekanik anlamında diyo.Zira apaçi vitekçi vutuucular 5-6 bin devir kullanıcılar motoru haşat ediyi demek istemiş yoksa iç dış kozmetiği zaten her türlü sıfır gibi olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LPG ile kullanacaksanız civic alın derim. Bu konuda belki de en sorunsuz araçlardan biridir. Ama benzinli kullanacaksanız ikisi de birbirinin aynısı sayılır. Hangisinin görünümü hoşunuza gidiyorsa onu alın. 4 yıllık accord kullanıcısı olarak ne zaman civice binsem (son kasa hariç) ilk dikkatimi çeken şey malzeme kalitesizliği oluyor. Corolla da civic ayarında.

• RuSH86 R kullanıcısına yanıt
    malzemeler evet yeterince kaliteli değil hissiyatları vs ama uzun ömürlüler ve yıpranmıyorlar kolay kolay biraz dediklerim çelişiyor gibi ama anladınız siz hocam

• Can çelik C kullanıcısına yanıt
    Bence accordlara da baksanız iyi olur. 2010 civicle aynı fiyata 1-2 yıl daha yaşlı accord alınır ama konfor, donanım ve performans olarak civicden de corolladan da iyi. İleride satması da çok sorun olmaz çünkü ülkemizde Honda severler bol miktarda mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RuSH86 -- 15 Mart 2019; 22:11:27 >
  • RuSH86 R kullanıcısına yanıt
    accort 6 silindirli bir motora sahip1.6 litre motor accorta hafif kalıyor 2.0 da büyük vergisi yakıtı vs sıkıntı oluyor onun dışında km de biraz fazla oluyor

• Ben civic alırdım .2007 yılına göre iyi bi araba yapmışlar.içi dengi araçlara göre daha teknolojik vr modern

• 1.5 yıl bu kasa civic manuel kullandım. Gitmez etmez diyenlere kulak asma araba rampada da klima açıkken de gayet güzel gidiyor. Otomatikleri zaten çok başarılı.
    Eleştireceğim noktalar araba yere yakın olduğu için içeri iyi ses alır, bagajı corollaya göre küçüktür ve bana corolla daha konforlu gelmişti. Ama tip motor lpg şanzıman elektronik aksam vs gayet iyidir.
    Donanım olarak elegans tatmin eder ayrıca.
    2008 premium manuel 122binde bagaj değişik harici hatasız hasar kaydı 3.5 olan civicimi 2 hafta önce 55bin liraya sattım.

• honda evet gidiyor ama biraz yokuşta devirlenemiyor vites düşürmeden sürdüğüm için söylüyorum 2si de yol sesi alıyor hondada elegans biraz daha boş sanki bana böyle geliyor araştırın isterseniz sorunsuzluklarına da laf yok zaten buna rağmen honda nedenini hiç bilmediğim şekilde piyasası çok fazla para yani bu bakımdan da değerlendirelim toyota fiyat performansı yeterli düzeyde karşılıyor

• 4.5 yıl auris 1.6vvt-i elegant kullandım. Her şeyiyle çok memnundum. Konforu, donanımı gayet yeterliydi. Lpg li kullanıma çok uygun , sorunsuz denecek kadar iyiydi. Performans olarak atmosferik olması sebebiyle pek beğenilmese de , benim için yeterliydi. Bence yıllarca bakımları yapılıp binilecek araba. Şimdi ki arabam punto evo 1.4 , aurisimi nasıl özlüyorum anlatamam. 🙂
    Civic hiç kullanmadım bilmiyorum yorum yapamam.

• Real Walker R kullanıcısına yanıt
    evet motor yetersiz kalmıyor aslında iş görüyor ama böyle ani hızlanmalara müsait değil auristen puntoya geçmek de kötü olmuş bu arada yani fiat pek kullanım arabası değil de ticari araç markası olarak görüyorum ben şahsen fiatın hiçbir arabasına ailem ile binmek için almam ama sana da hayırlı olsun

• Bu kasa corrollalar bildiğim kadarıyla Japon. Civic yerli. Civiclerin kaporta, boya ve döşemeleri daha zayıf.

Toyota daha güçlü. Diz havayastigi var. Esp makyaj öncesi opsiyondu bildiğim kadariyla. Honda da orta donanımdan itibaren standart.

Bence daha sık görünen bir araç istiyorsanız civic alın. Daha sağlam bir araç istiyorsanız corrolla bakın.

• Hali hazırda 2011 Civic kullanıyorum. Şikayetçi olduğum noktalar yol sesi almasi , uzun yolda 6. Vitesin olmaması, arkaya iki kişi oturunca amortisörun küt küt vurması. Alırken corollaya da bakmistim kapak jant ve ESP olmadığı için hoşuma gitmedi hız sabitleyici var mıydı hatırlamıyorum.

• Lawyer066 L kullanıcısına yanıt
    evet hız sabitleyici var corollada bazı modellerde 6. vites de var hatta elegant modellerde esp var yanlış görmüş olabilirsiniz be de corollanın amertisörü da yumuşaktır ama siz biraz daha sportif bir araba istediğiniz için almış olabilirsiniz honda

• Schrödinger Kedisi kullanıcısına yanıt
    kesinlikle doğru elektronik olarak fazla bir aksamı yok zaten yeni corolladada bir sorun yok yeni homdada da (göçük sorunu dışında)motorları atmosferik canavarlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Can çelik

accort 6 silindirli bir motora sahip1.6 litre motor accorta hafif kalıyor 2.0 da büyük vergisi yakıtı vs sıkıntı oluyor onun dışında km de biraz fazla oluyor
    1.6 accordlar çok eski. Ben o kadar eski modelleri söylemedim. 2002 den sonra minimum 2.0 lt motorla geldi ülkemize.

2010 civic fiyatına temiz 2007-2008 accord bulabilirsiniz. 2.0 lt motoru var. Performans ve konfor olarak civicle arada çok fark var. Yakıtı fazla yakar, ama civic de az yakmıyor. Aralarında 1 lt fark ya var ya yok. Yaklaşık 100 bin km 2006 model 2.0 lt accord kullandım. Şuanki yakıt fiyatlarıyla İstanbul şehiriçi km de 40 kuruş civarı lpg yakıyor. Benzer kullanımla civic, corolla, elantra vb atmosferik 1.6 lt araçlar 35 kuruş civarında yakıyor. Benzinle kullanmak isterseniz 1.6 lt ve üzeri tüm atmosferik araçlar fazla yakıyor. Ya küçük motorlu atmosferik almanız lazım, ya da turbolu araç bakmanız lazım.

• Sıfır km için sorulsaydı f/p olarak kesinlikle civic derdim. Yeni civic yeni corollaya oranla daha fazla donanımı daha uygun fiyata sunuyor.

Ancak bu eski kasalar için sorulunca corolla daha mantıklı duruyor. Maalesef eski kasa civicler (kullanıcı kesimi yüzünden) çok hor kullanılan araçlar. Ben güvenip o kasa civic almazdım.

Yine de tercih sizin...
  • zulu1616 kullanıcısına yanıt
    cıvıcı de düzgün kullanan kesim var ama corolla daga üstün görünüyor

• Net honda civic. Bende de 2011 i var. Size sadece şunu diyeyim ben o aracı yeni civic e bile değişmem. Ön görüş rahatlık 10 numara arka yaşam mahali başarılı. Tek sıkıntı alçak ve izolasyon problemi ne yazık ki içeri iyi ses alır. Ama sorunsuz dur bakımdab bakıma sürersiniz lpg varsa da 10lt civarı şehir içi 7lt civarı şehir dışı yakarsınız. (+2lt benzin)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.