Şimdi Ara

HONDA civic MİTSUBİSHİ lancer (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
4.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    teşekkür ederim yorumun için.. 'etez' siz galiba sırf görünüşleri ile kıyaslama yapmışsınız/b]
  • bu araçlar hakkında şikayeti olan varmı bi boya sorunu yazılmıs ama lancer yeni honda hakkında ?
  • 0 km alınacaksa honda mantıklı olur. Ama 2. elinin daha ucuz olması nedeniyle ben 1-2 yıl sonra temiz bir ikinci el lancer almayı düşünüyorum. 0 km de alabilirim ama çok zarar ederim....
  • mıtsubıshı nın pperformansı dusuk (o tıpte bır arabaya o motor olmamıs)ıc malzeme kalıtesı vasat
    hondanın performansı daha yuksek ıcıde daha guzel bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: samurayjack

0 km alınacaksa honda mantıklı olur. Ama 2. elinin daha ucuz olması nedeniyle ben 1-2 yıl sonra temiz bir ikinci el lancer almayı düşünüyorum. 0 km de alabilirim ama çok zarar ederim....

yorumun için teşekkürler ama yeni lancer ın daha 2. el piyasası belli değil..
  • quote:

Orjinalden alıntı: yavuzazgin

mıtsubıshı nın pperformansı dusuk (o tıpte bır arabaya o motor olmamıs)ıc malzeme kalıtesı vasat

liste verilerine göre ne kadar güvenilirse onu bilmiyorumda kendi sınıfındaki araçlardan pek geri kalan bir yani oldugunu sanmıyorum.. birde şöyle düşünüyorum koskoca bir firma bir araba yapıyorsa ona göre motor tork vs şeyler düşünülerek yapılmıştır ve bazen şöyle yorumlar okuyorum araba gitmiyor bu düşünce katien farklı tarzlara hitap eden bir kelimedir birisi vardır 1.5 110 hp kesmez gitmiyor der birisi vardır gayet iyi der bana göre yeterli gibi duruyor daha test sürüşü yapmasamda yalnızca şuanki düşüncem öle ve bütün yazdıklarım kendi görürşümdür herkesin özgür düşüncesine saygılıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKTolga -- 24 Ekim 2008; 18:58:20 >

• bende zaten eski lancer gibi ikinci elinin iyi olmayacağını düşünerek yorum yaptım...bence aynı şekilde ikinci eli iyi olmayacak, aksini düşünmek için iyi bir neden yok bence....
  • Opel astra hb veya sedan spor paket + elegance paket bak.
  • quote:

bende zaten eski lancer gibi ikinci elinin iyi olmayacağını düşünerek yorum yaptım...bence aynı şekilde ikinci eli iyi olmayacak, aksini düşünmek için iyi bir neden yok bence....

düşüncene saygım var ama eski lancerla yeni lancer arasında daglar gibi bi fark var belki bu bir neden olabilir bellide olmaz
  • quote:

bende zaten eski lancer gibi ikinci elinin iyi olmayacağını düşünerek yorum yaptım...bence aynı şekilde ikinci eli iyi olmayacak, aksini düşünmek için iyi bir neden yok bence....

Bence yeni lancerın 2. eli iyi olcak çünkü eski lancerın evoyla uzaktan yakından alakası yoktu ama yeni lancer evonun kasasından yapılıyor bu bile bence yeterli bi sebeb
  • banada öle geliyo o yüzden dedim belli olmaz die çünkü eskiye göre şimdiki lancer cok daha oturaklı ve güzel olmus şahsi fikrim
  • Bu donanımlardaki araçlarda tercihim Civic olmakla birlikte

44.000 ytl değerindeki Lancer'ı tercih edebilirdim Civic yerine.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KKTolga

quote:

mıtsubıshı nın pperformansı dusuk (o tıpte bır arabaya o motor olmamıs)ıc malzeme kalıtesı vasat

liste verilerine göre ne kadar güvenilirse onu bilmiyorumda kendi sınıfındaki araçlardan pek geri kalan bir yani oldugunu sanmıyorum.. birde şöyle düşünüyorum koskoca bir firma bir araba yapıyorsa ona göre motor tork vs şeyler düşünülerek yapılmıştır ve bazen şöyle yorumlar okuyorum araba gitmiyor bu düşünce katien farklı tarzlara hitap eden bir kelimedir birisi vardır 1.5 110 hp kesmez gitmiyor der birisi vardır gayet iyi der bana göre yeterli gibi duruyor daha test sürüşü yapmasamda yalnızca şuanki düşüncem öle ve bütün yazdıklarım kendi görürşümdür herkesin özgür düşüncesine saygılıyım

Yeni Lancer 1.5 manuel vitesin elimde test verisi olan bir kaç modelle kıyaslamasını yapmıştım.
     HONDA civic MİTSUBİSHİ lancer

Piyasadaki atmosferik 1.6 motorların hemen hepsi 100-115 hp arasında Civic ve Corolla 125hp ve 124 hp motorları ile bu geleneği bozup başa oynadılar.
    Herhalde görünüşü sebebiyle herkes Lancer'dan sınıfının üzerinde bir performans bekliyor. Ancak 1.5 litrelik 109hp motoru ve ekonomi amaçlı şanzımanı Lancer'ın ancak sınıf ortalamalarını yakalayabilecek bir performans vermesini sağlayabiliyor.
    Yukarıdaki verileri incelerseniz rakipleri ile aşık atamayacak kadar yavaş olmadığını görürsünüz.
    Elimde test verileri olmayan Mazda3'te de 105 hp ve 105hp ve 145nm bir motor var.
    Yani bu sınıfta bu hacimdeki birçok aracın performansları birbirine gerçekten yakın.
    Bence test etmenizde fayda var.
    Bu arada 2009 Lancer araçlarda şikayet edilen eksoz sesi ve motor sesinin kabine gelmemesi için iyileştirmeler yapıldığını öğrendim.

• quote:

Orjinalden alıntı: supremum

quote:

Orjinalden alıntı: KKTolga

quote:

Yeni Lancer 1.5 manuel vitesin elimde test verisi olan bir kaç modelle kıyaslamasını yapmıştım.

Piyasadaki atmosferik 1.6 motorların hemen hepsi 100-115 hp arasında Civic ve Corolla 125hp ve 124 hp motorları ile bu geleneği bozup başa oynadılar.
    Herhalde görünüşü sebebiyle herkes Lancer'dan sınıfının üzerinde bir performans bekliyor. Ancak 1.5 litrelik 109hp motoru ve ekonomi amaçlı şanzımanı Lancer'ın ancak sınıf ortalamalarını yakalayabilecek bir performans vermesini sağlayabiliyor.
    Yukarıdaki verileri incelerseniz rakipleri ile aşık atamayacak kadar yavaş olmadığını görürsünüz.
    Elimde test verileri olmayan Mazda3'te de 105 hp ve 105hp ve 145nm bir motor var.
    Yani bu sınıfta bu hacimdeki birçok aracın performansları birbirine gerçekten yakın.
    Bence test etmenizde fayda var.
    Bu arada 2009 Lancer araçlarda şikayet edilen eksoz sesi ve motor sesinin kabine gelmemesi için iyileştirmeler yapıldığını öğrendim.

iyi güzelde abi arabadaki tip , yolu yarıp gıdıcekmıs gibi duruyor onun ıcn daha ıyı olmasını beklerdım performansın . autoshow test etmıstı performans ile goruntu arasında bır tezatlık var yani 1.8 olmalı alınan arac

• Supremum hocamın verilerine göre, 0-100 de Sadece civic ve toyotadan biraz geride onun dışında oldukça iyi
    üstelik diğer tüm araçlardan daha az yakıyor. Bence rahatlıkla tercih edilebilir bir araç. İnşallah 1 sene sonra falan colt u satıp siyah lancer manuel vites alıcam. invite donanımlısını.
    Bu arada civic te gerçekten çok iyi bir araç. görüntüsüde oldukça güzel.
    Lakin etrafta çok çok fazla görmeye başladım. Bu da benim adıma eksi puan. Biraz farkımız olsun dimi ama

• quote:

iyi güzelde abi arabadaki tip , yolu yarıp gıdıcekmıs gibi duruyor onun ıcn daha ıyı olmasını beklerdım performansın . autoshow test etmıstı performans ile goruntu arasında bır tezatlık var yani 1.8 olmalı alınan arac

Bende onu belirttim ya. Görünüşüne bakan bir kişi standart aile aracından çok daha performanslı olmasını bekliyor aracın.
    Ancak Lancer 1.5 in ulaşabileceği maksimum nokta sınıf standartları.
    Şu an Türkiye'de ne yazık ki sadece 1.5 ve 1.8 motor seçenekleri var. 1.8 motor seçeneğinde de otomatikten başka şansınız yok.
    İleride 1.8 manuel gelirse ciddi anlamda almayı düşünebileceğim bir araç.
    Yurt dışında bir çok yerde 1.5 motor seçeneği bile satılmıyor zaten. 1.8 manuel/otomatik ve 2.0 dizel versiyonları satılıyor.
    Bunun dışında 2.0 litre 235hp güce ve 343nm torka sahip Ralliart modeli ile Evo'nun bir alt modeli var.
    Görünüşünün hakkını veren Lancer'lar var ama ülkemiz motor hacmine göre vergi uygulaması ve Temsa'nın stratejileri insanlarımızı 1.5 Lancer'a mahkum ediyor.

• lancer alınıp az bir mod ile araç dehşet bir görünüme kavuşuyor.civic ise gerçekten iyi bir araç ama aradaki fiyat farkı fazla.ben olam lancer alırdım birazcık da oynama yapardım.
  • motor ve egzos sesi konusunda yalıtıma yönelik makyajlama olcak galiba???
  • önerileriniz için teşekkür ederim ama 1.8 seceneğinde manuel vites seçeneği yok ben otomatik düşünmüyorum ve secenekler arasında 1.5 invite var .. invite ile kıyaslarsak daha makbule geçer..
    quote:

Orjinalden alıntı: UrbanRacer

Bu donanımlardaki araçlarda tercihim Civic olmakla birlikte

44.000 ytl değerindeki Lancer'ı tercih edebilirdim Civic yerine.
  • herkese yorumları için cok cok teşekkür ederim bencede 2 araçta birbirinden güzel yönleri var yalnız invitede bir kaç donanım eksiği var o beni meşgul eden konu..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.