Şimdi Ara

HONDA civic MİTSUBİSHİ lancer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
1
Favori
4.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha öncede farklı arabaları kıyaslama yapmıstım ama fuara gidince bu iki aracı kıyaslama ihtiyacı duydum
    1-) honda civic elegance 40.900 ytl yüksek donanımlısı
    2-)mitsubishi lancer 1.5 invite m/t 34.854 ytl bi kaç eksiği var
    arabaların donanım konfor vs. gibi özellikleriyle kıyaslayarak yardımcı olabilirmisiniz..

• Benim tercihim Honda Civic olurdu:)

• quote:

Orijinalden alıntı: cezapuanı

Benim tercihim Honda Civic olurdu:)

3
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eski Günler

3

Alıntıları Göster
    3 ?
    quote:

Orjinalden alıntı: speed need

3
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKTolga

3 ?
    quote:

Orjinalden alıntı: speed need

3

Alıntıları Göster
    çok zor bir tercih.

ben aşkımdan yana kullanıyorum tercihimi.lancer 1.5 manuel yay+jant
  • quote:

Orijinalden alıntı: EIRP

çok zor bir tercih.

ben aşkımdan yana kullanıyorum tercihimi.lancer 1.5 manuel yay+jant

Alıntıları Göster

temsili resimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKTolga -- 22 Ekim 2008; 2:02:57 >
  • quote:

temsili resimdir

Alıntıları Göster
    kesinlikle civic...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    honda crv -toyota rav4
    14 yıl önce açıldı
    Ford Kuga seat ateca honda crv
    2 yıl önce açıldı
    Toyota corolla
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cezapuanı

Benim tercihim Honda Civic olurdu:)

valla imkanin varsa 3-5 vergiyide dert etmem diyorsan 1.8 lancer al derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunberber

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

Katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Messerschmitt BF109

quote:

Katılıyorum.

Alıntıları Göster
    Lancer 1.8

• quote:

Orijinalden alıntı: Messerschmitt BF109

quote:

Katılıyorum.

Alıntıları Göster
    fiyat: lancer
    iç mekan: civic
    motor sorunsuzluk: eşitlik
    performans: civic
    tasarım: tamamen kişisel ama iki araçta çok şık
    servis: honda biraz daha yaygın olabilir
    güvenlik civic 4 yıldızlı
    lancer daha ncapa girmedi ama 9 havayastığı ile ncap harici kurumların yaptığı testler ümit verici.
    44 bine lancer 1.8
    performans ve donanım yönünden civicin önüne geçer. sadece vergi dezavantajı olur. birazda yakıt tüketimi ama kulakçıklardan vites değiştirerek sürüş zevkli olsa gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: kkma

fiyat: lancer
    iç mekan: civic
    motor sorunsuzluk: eşitlik
    performans: civic
    tasarım: tamamen kişisel ama iki araçta çok şık
    servis: honda biraz daha yaygın olabilir
    güvenlik civic 4 yıldızlı
    lancer daha ncapa girmedi ama 9 havayastığı ile ncap harici kurumların yaptığı testler ümit verici.
    44 bine lancer 1.8
    performans ve donanım yönünden civicin önüne geçer. sadece vergi dezavantajı olur. birazda yakıt tüketimi ama kulakçıklardan vites değiştirerek sürüş zevkli olsa gerek.

Alıntıları Göster
    bencede 1.8 lancer düşünülebilir olmadı 1.5 alınır. kalan parayla bikaç aksesuar alınıp çok güzel bir araba çıkarılabilir ortaya

• quote:

Orijinalden alıntı: Diferansiyeli kırarsın!

bencede 1.8 lancer düşünülebilir olmadı 1.5 alınır. kalan parayla bikaç aksesuar alınıp çok güzel bir araba çıkarılabilir ortaya

Alıntıları Göster
    önerileriniz için teşekkür ederim ama 1.8 seceneğinde manuel vites seçeneği yok ben otomatik düşünmüyorum ve secenekler arasında 1.5 invite var .. invite ile kıyaslarsak daha makbule geçer..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKTolga -- 22 Ekim 2008; 14:41:19 >

• quote:

önerileriniz için teşekkür ederim ama 1.8 seceneğinde manuel vites seçeneği yok ben otomatik düşünmüyorum ve secenekler arasında 1.5 invite var .. invite ile kıyaslarsak daha makbule geçer..

Alıntıları Göster
    6 bin az bir fark değil ancak:
    lancer da sunroof, ön sisler, cruise control yok..civic te var..

premıum civic 38bin ve lancerdan daha donanımlı..(ESP hariç)

civic 125 ps,152 nm..
    lancer 109 ps,143 nm..

iç dizayn olarak da civic iyi lancerdan..

• quote:

Orijinalden alıntı: toz-koparan

6 bin az bir fark değil ancak:
    lancer da sunroof, ön sisler, cruise control yok..civic te var..

premıum civic 38bin ve lancerdan daha donanımlı..(ESP hariç)

civic 125 ps,152 nm..
    lancer 109 ps,143 nm..

iç dizayn olarak da civic iyi lancerdan..

Alıntıları Göster
    yorumun için teşekkür ederim hondada bana daha yatkın geliyor keşke hondadaki donanım lancerın içinde olsaydı yada hondanın dış görünüm lancer gibi olsaydı 2 aracın yerden yükseklikleri nedir acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKTolga -- 22 Ekim 2008; 15:50:28 >

• quote:

yorumun için teşekkür ederim hondada bana daha yatkın geliyor keşke hondadaki donanım lancerın içinde olsaydı yada hondanın dış görünüm lancer gibi olsaydı 2 aracın yerden yükseklikleri nedir acaba ?

Alıntıları Göster
    lancer biraz daha mod için tercih edilebilir ben alsam o arabayı direk yay+jant yapardım cünkü alet dehset güzel. ama civic'inde iç tasarımı(gösterge dısında) güzel. lancer biraz daha agır basıyor benim zevkime göre. hatta belki seneye almayı bile düşünüyorum

• quote:

Alıntıları Göster
    civic her yönden üstün ama aradaki fiyat farkına değecek bir üstünlüğü yok,

lancer çok daha mantıklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

civic her yönden üstün ama aradaki fiyat farkına değecek bir üstünlüğü yok,

lancer çok daha mantıklı.

Alıntıları Göster
    yorumlarınız için teşekkür ederim bu araçlardan 2inden 1 ine sahip olan varsa onlarında yorumunu alabilirmyiz..
  • quote:

yorumlarınız için teşekkür ederim bu araçlardan 2inden 1 ine sahip olan varsa onlarında yorumunu alabilirmyiz..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: KKTolga

sahip değilim ama sık sık kullanıyorum yorumlarim...

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TheGate

quote:

Orjinalden alıntı: eczem
    cıvıc in neyinden şikayet ediyolarmışk ??i ben şikayet eden birisini göremedim 2-3 kişi dışında tabi

benim duyduklarım başlıca

- otomatik vitesli modellerde rakip modeller ile kıyaslamalı olarak yüksek yakıt tüketim değerleri
    - kaporta veya iç döşemelerde kalite sorunları (döşemenin ve işçiliğin düşük kalitede olması gibi)
    - boya ile ilgili kolay kalkma veya belli yerlerde yalıtım malzemesi ve işçiliği kalite sorunları
    - motor sesi nedeniyle düşük sürüş konforu

gibi şikayetleri bende çok sayıda forumlarda okumaktayım

1) alakasi yok adam gibi kullaninca izmir ici 9lt yi gecmiyor.
    2) evet bazi hatalari var kapi fitilleri ve camlari yari acikken bazen ses yapmasi gibi ama 6 yil garantili araç kafama takmam sahsen her seferinde gider yaptiririm her aracta olabilecek seyler.doşeme üst modelde kadife kimse buna kalitesiz diyemez bence...
    3) evet boyasi gercekten zayif en kücük taslarda bile iz yapiyor..
    4) motor sesi nerdeyse düsük devirlerde aracin calisip calismadiği bile belli olmuyor. sadece bağirtirssan 5500 devirden sonra vtec devreye girince evet ses aliyor. ki zaten honda kullanicisi bu sesi duymak ister cok güzel haz verir kendisi , ama yol sesini almasi cidden kötü...

süspansiyon gercekten cok basarili ama derin cukurlarda 5 kisi bindiğinde arka amortisorler vurma yapiyor. yol tutus oldukca basarili esp cok iyi topluyor salinimlarda.

nerden biliyorsun dersen otomatik full olani 2000-3000 km kullandim simdiye kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunberber

quote:

Orjinalden alıntı: KKTolga

sahip değilim ama sık sık kullanıyorum yorumlarim...

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TheGate

quote:

Orjinalden alıntı: eczem
    cıvıc in neyinden şikayet ediyolarmışk ??i ben şikayet eden birisini göremedim 2-3 kişi dışında tabi

benim duyduklarım başlıca

- otomatik vitesli modellerde rakip modeller ile kıyaslamalı olarak yüksek yakıt tüketim değerleri
    - kaporta veya iç döşemelerde kalite sorunları (döşemenin ve işçiliğin düşük kalitede olması gibi)
    - boya ile ilgili kolay kalkma veya belli yerlerde yalıtım malzemesi ve işçiliği kalite sorunları
    - motor sesi nedeniyle düşük sürüş konforu

gibi şikayetleri bende çok sayıda forumlarda okumaktayım

1) alakasi yok adam gibi kullaninca izmir ici 9lt yi gecmiyor.
    2) evet bazi hatalari var kapi fitilleri ve camlari yari acikken bazen ses yapmasi gibi ama 6 yil garantili araç kafama takmam sahsen her seferinde gider yaptiririm her aracta olabilecek seyler.doşeme üst modelde kadife kimse buna kalitesiz diyemez bence...
    3) evet boyasi gercekten zayif en kücük taslarda bile iz yapiyor..
    4) motor sesi nerdeyse düsük devirlerde aracin calisip calismadiği bile belli olmuyor. sadece bağirtirssan 5500 devirden sonra vtec devreye girince evet ses aliyor. ki zaten honda kullanicisi bu sesi duymak ister cok güzel haz verir kendisi , ama yol sesini almasi cidden kötü...

süspansiyon gercekten cok basarili ama derin cukurlarda 5 kisi bindiğinde arka amortisorler vurma yapiyor. yol tutus oldukca basarili esp cok iyi topluyor salinimlarda.

nerden biliyorsun dersen otomatik full olani 2000-3000 km kullandim simdiye kadar

Alıntıları Göster
    Lancer dıştan güzelde içine oturunca kullanılan malzeme yüzünden araç kendini çok ucuz hissettiriyor. Civic ise dıştan da içten de çok güzel.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.