Şimdi Ara

HONDA civic MİTSUBİSHİ lancer (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
4.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: noqturno

Supremum hocamın verilerine göre, 0-100 de Sadece civic ve toyotadan biraz geride onun dışında oldukça iyi
    üstelik diğer tüm araçlardan daha az yakıyor. Bence rahatlıkla tercih edilebilir bir araç. İnşallah 1 sene sonra falan colt u satıp siyah lancer manuel vites alıcam. invite donanımlısını.
    Bu arada civic te gerçekten çok iyi bir araç. görüntüsüde oldukça güzel.
    Lakin etrafta çok çok fazla görmeye başladım. Bu da benim adıma eksi puan. Biraz farkımız olsun dimi ama

HONDA civic MİTSUBİSHİ lancer

resimdeki araç EVo X deilmi yoksa yanlışmı biliyorum

• mitsubishi lancer 1.5 alıp colt czt'nin turbosu uygulanabilir diye düşünüyordum ama sanırım biraz zor çünkü iki motor da 1.5 olmasına rağmen modelleri farklı. Lancer'daki mitsubishi'nin 5 kapılı colt'larda da kullandığı 4A91 kodlu model. Colt czt'de ise 4G15 kod adlı model kullanılıyor.. Bilen birisi varsa yardımcı olabilir umarım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: rabies

mitsubishi lancer 1.5 alıp colt czt'nin turbosu uygulanabilir diye düşünüyordum ama sanırım biraz zor çünkü iki motor da 1.5 olmasına rağmen modelleri farklı. Lancer'daki mitsubishi'nin 5 kapılı colt'larda da kullandığı 4A91 kodlu model. Colt czt'de ise 4G15 kod adlı model kullanılıyor.. Bilen birisi varsa yardımcı olabilir umarım...

aman ne yaptın aile arabası olarak kullanılcak turbo filan
  • quote:

Orjinalden alıntı: KKTolga

quote:

Orjinalden alıntı: rabies

mitsubishi lancer 1.5 alıp colt czt'nin turbosu uygulanabilir diye düşünüyordum ama sanırım biraz zor çünkü iki motor da 1.5 olmasına rağmen modelleri farklı. Lancer'daki mitsubishi'nin 5 kapılı colt'larda da kullandığı 4A91 kodlu model. Colt czt'de ise 4G15 kod adlı model kullanılıyor.. Bilen birisi varsa yardımcı olabilir umarım...

aman ne yaptın aile arabası olarak kullanılcak turbo filan

öyle çok çılgın bir modifiye durumu yok.. 150ps'e çıkıyor arabanın gücü, tork da sanırım 210nm oluyor. çok daha keyifli bir sürüş olur, amaç hızlı gitmek değil, daha çok tork için... Civic de aile arabası ama 125hp.

• evet birde bu araçları kullananlardan yorum alabilirmiyiz + ları - leri nelerdir.. gerçi lancer daha yeni
  • quote:

Orjinalden alıntı: cezapuanı

Benim tercihim Honda Civic olurdu:)

Aynen:)
  • köpek balığı diyeceğm ama iç malzeme çok kalitesiz...

honda diyorum...
  • hondayı seçenler neye göre seçtiler acaba dizayn malzeme kalitesi gibimi biraz açıklayıcı yazarsak
  • Honda CIVIC i : tasarımından, motorundan (125 beygir V-TEC), performansından, 6 yıl/150.000 km garantisinden, otomatik vitesteki üstünlüğünden, kalitesinden ve alırken baya bi indirim yaptıkları için tercih ettik

Umarım açıklayıcı olmuştur
  • teşekkür ederim açıkladıgın için
  • acaba hondanın kasa değiştirme gibi bir ihtimali varmı yakın zamanda yok yani honda civici alıp 1 sene sonra kasa değiştirirse kötü olur
  • quote:

acaba hondanın kasa değiştirme gibi bir ihtimali varmı yakın zamanda yok yani honda civici alıp 1 sene sonra kasa değiştirirse kötü olur

Bende merak ediyorum ne zaman geleceğini.Bizim 2008 CIVIC Premiumu makyajlı ELEGANCE ile değiştrimeyi düşünüyoruz
  • konuyu aydınlatabilecek olan varmı ? honda civic in kasa değiştirme ihtimali nedir ? değiştirirse tahminen ne zamana değiştirir ?
  • Ancak size makyajın nasıl olacağı hakkındaki konuyu verebilirim size
    http://forum.donanimhaber.com/m_25836116/mpage_1/key_//tm.htm#25836116
  • quote:

Orjinalden alıntı: eczem

Ancak size makyajın nasıl olacağı hakkındaki konuyu verebilirim size
    http://forum.donanimhaber.com/m_25836116/mpage_1/key_//tm.htm#25836116

peki bu makyajlı civicler tam olarak ne zamana cıkar yada cıkarmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKTolga -- 31 Ekim 2008; 1:41:51 >
  • quote:

HONDA civic MİTSUBİSHİ lancer

temsili resimdir

ikisi de ilk tercih olabilecek oto. fazla teknik detaya girmiyeyim. ben şahsen lancer derim. ikinci için civic güzel tercih.
    önceki modelleri kadar olmasa da bu lancerin de tipi fena değil.
  • acaba karar verebildiniz mi?
  • büyük ihtimalle civic aklımdaki ama her iki aracıda görüp test sürüşü yapmakta fayda var ilgilenen herkese teşekkür ederim..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.