|
Bildirim
Yahu bir suru aracta olan bir sey nasil kullanici hatasi oluyor ? Hem bunlardan henuz sifir km olanlar da var ...vatandas bilincli avukatlar insafli olsa da millet hakkini arayabilse yargi onunde..
|
Geçen yaz sonu gibi bende gittim hondaya.
Test sürüşü yaptım, aracıda özellikle tasarım anlamında beğendim ( otomatik vites hariç) pazarlığımı yaptım. Biraz daha düşüneyim öyle alırım diyerekten sonra bu mevzudan haberim oldu. Facebooktaki gruba falan girdim ne oluyor ne bitiyor. Arabada bugüne kadar gördüğüm göçük haricinde kopartada ayrı hatalar var. İç malzemede deri koltuk, direksiyon, multimedya ekranı gibi hatalarıda mevcut bazı araçlarında. İnternette var paylaşanlar. Gelgelelim facebook grubunun ismi değişti team falan oldu. Millet bu olayı değil artık yeni araba alanların arabalarını paylaştığı diğerlerininde oo hayırlı olsun süper makina vb. gibi cümlelerle alkış tuttuğu yer haline geldi. Honda şimdi niye sahip çıksınki arabalara. Sorun olduğunu bile bile gidip alanlar var. Olay tamamen komedi. |
O kadar parayı enayi gibi sen bayılsan tabi ki de memnun olursun |
Almış adam; memnun taklidi tapmaktan başka ne yapsın?
|
Ülkemizde maalesef bilinçli tüketici sayısı çok az bazı kesim var futbol takımı tutar gibi marka tutuyor.. Be kardeşim bu adam sana kârdan pay mı veriyor bu kafada olan 3 arkadasım gitti benim göçük sorunu olsun kapı trim aralık sorunu bagaj sorunu kaput dalgalanma sorununu multimedya ekran sorununu dile getirmeme rağmen aldı Honda’yı üçününde aracında sorunlar oluşmaya başlayınca mahkemeye vereceğim vs demeye başladılar ama bilinçli kesim öyle değil gene 12-13 kişiye sorunları anlattım ve araç alırken Honda’ya uğramadılar bile.
|
Bir zamanların kaliteli hondası kalitesizlik abidesi haline geldi. Hayır inkar etmeseler amenna ama bir de inkar ediyorlar. Bariz belli, showroomda duran araçta bile var. Kağıttan kartondan yapmışlar sanırım, kalkıp çolukla çocukla nasıl güvenli seyahat edebilir sahipleri bilemiyorum. Opel astra, renault megane en iyi alternatifler. Egea bile belki daha saglamdir yeni civic ten ??
|
Avrupada olsaydi simdiye devlet olaya el atmis,Honda tum arac sahiplerinden ozur dilemis,hasari karsilamis hatta her arac sahibine tazminat odemisti simdiye.Herkes hakettigini gorur diye bosuna demiyorlar maalesef
|
Açıkçası bu arabada fabrika çıkış LPG olmasa yüzüne bakan olmaz. Akraba, eş, dost kimi görsem (özellikle 40 yaş üstü) arabanın fabrika çıkış LPG'sine tapıyorlar, hiç test sürüşü vs yapmadan direk 100 Bin küsür TL'yi veriyorlar. Anlatıyorsun vs ama nafile! Japonlar sağlam, göçme olayları sahte diyerek geçiştiriyorlar.
Tamam malum fiyatlar dolayısıyla LPG benide cezbediyor ama bu kadarda cahillikte fazla. |
Honda zaten uzun süredir yenilikçi teknoloji ortaya koyamayan bir firma. Bu olaylar ile de sabit kullanıcı kitlesini kaybediyor. Şahsen civic almayı düşünen bütün çevreme bu konuları gösteriyorum, direk kafadan eliyorlar . FD6 ve FB7 aktif kullanıyorum, FC5 ilk çıktığında ciddi ilgilendim ama bu konuları okudukça kafadan sildim. Ciddi müşteri kaybediyor, zaten sıfır faiz kampanyaları da bunun göstergesi .
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|