Şimdi Ara

Honda Civic - Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Haftasonu aracıma yolda saga sola satasan balicinin teki elindeki bali cektigi poseti vurarak bali bulastırdı. Yıkattım cıkmadı. Servisi aradım onlar da kolay kolay cıkacagını sanmıyorum boyatmak gerekir dedi. Bende boyatmaktan yana degilim.

Basına daha once boyle bir olay gelmis olan varsa yardımlarını bekliyorum.

Tesekkurler

• gazyağı ile silip cila attıktan sonra gececeğini sanıyorum
  • sentetik tiner değilde selilozik tiner ile yavaşça ve nazikçe silmeyi deneyin.
    çok bastırmayın boyaya zarar verebilir. nazikçeden kastım bali bulaşan bölgeyi selilozik tiner ile yumuşatarak silerek çıkartmanız

kolay gelsin geçmiş olsun
  • Yok ya olur mu boyatmak falan.

gazyağı, tiner , benzin dene. Olmadı pasta cila al biraz, çıkar. Ama tiner ve benzin denersen çok sürme sadece sorunlu kısıma .

Bunlar da olmazsa sonax, auto king gibi yerlere götür, oralarda bu iş için özel solüsyonlar var onlar kesin halleder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkvan -- 26 Ocak 2009; 16:04:49 >
  • Herkese onerileri icin tesekkurler. Gaz yagı ile baslıyorum bu aksam :)
    olmadı sonax yapıcam.

Anlasılır gibi degil islek caddenin ortasında balicinin teki saga sola satasıyor insanların mallarına zarar verıyor ve kimse birsey diyemiyor. Elinde daha farklı,kesici delici aletler de olabilirdi. Araba da annem babam ve kardesim de vardı. Bize zarar da verebilirdi. Gercekten İstanbulda guvelik artık cok buyuk sorun.
  • dostum bence tiner filan sakın sürme arabaya pasta ile çıkar onu dene kesin çıkar pastayı dairesel hareketler ile uygula ben çok kere kullandım sonuç çok iyi ama unutma dairesel haketler ile uygula çok bastırma netice itibarıyla pasta ince bir çıkarıcıdır ince bir tabaka halince alır...
  • gazyagı denememden vazmıgeceyim ?
    sıkıntı yaratırmı?
    n0ormalde suruldugunde parlatıyor kaportayı ama.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda Civic mi Toyota corolla mı?
    20 yıl önce açıldı
    Civic vs corolla
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gaz yağının parlatma dışında bir etkisi olmaz ben herp kendi arabalarımı kendim yıkar kendim boya koruma ürünlerini uygularım bu tür durumlarda tutle wax'ın kaliteli bir pastasını al onunla uygula...ardından da cila uygula ki boyanın o kısmındaki boya koruyucu malzemeyi kaplasın ve tam koruma sağlasın.

geçmiş olsun....
  • bence hiç gazyağı ile silmeye çalışıp kendini tehlikeye atma,bir pasta cila at,düzelir diye düşünüyorum..
  • mazot yada benzin al azcıcık, dök beze. usul usul bastırarak sil, geçer bu şekilde
  • Tekrar tesekkurler gecmis olsun dilekleriniz icin. Ancak arabanın rengi siyah oldugundan dun ne olur ne olmaz diye dusunerek kendim ugrasma fikrinden vazgectim. Goturecem bi kuafore. sanırım o cektikleri baliye tutkal felan da koyuyolar. Sonra almayalım boyayı komple.

Herkese tekrardan tesekkur ederim.

Muhterem
  • öncelikle gazyağı bulabilirsen onu kullan bulamassan tinerle yumaşat önce sonra tinerle temizle aracın boyasına zarar vermez.ben bazen çıkmayan lekelere tiner vuruyorum bir zararını görmedim şimdiye kadar kuruyunca uygulanan bölge biraz solgun gözükebilir onada hazır cila veya parlatıcı sürersen düzelir.sırf bali bulaştı diye boyatmak çok saçma olur.bırakırsan zamanla kendiside çıkar ama uzun sürebilir.
  • ya tiner kullan dediğinize inanamıyorum ya tiner boya çıkartmak için kullanılır ve kesinlikle boyayı inceltir çıkarır adamalr bu iş için pasta icat etmiş sizin yaptığınız ben paslanmaz çelikten balta kullanmam illakide taş balta kullanıp kesmek için vurup vurduğum nesneyi parçalayacağım demekten başka bişi değil
  • ya sonucu cok merak edıyorum, bilgilendirirsen sevinirim
  • 1. Servis para kazanmak için yalan söylemiş.Boyatmaya gerek yok.
    2. si tiner kullanılmaz diye bir kaide yok. Ama bilmeden de kullanmaya gerek yok.
    3. sü herhangi bir usta halledebilir.
  • Siz servislere bakmayın.
    Ben tamponun köşesinde ki bir eğilme için gittim yok boyamamız gerekir vs. dediler.
    Kapıda da sıkıntı vardı kapıyıda tamamen boyamamız lazım dediler.
    Dedim o zaman vereyim bütün aracı boyayın...
    Gittim şirketin araçlarının gittiği kaportacıya birini sadece lokal boya ile birini de boyasız bir şekilde halletti..:

Ne görseler hemen boyayalım abi diyorlar ki bunu yapan da Türkiye'de en iyi servislerden biri olduğu söylenen hatta Ankara'da çok tutulan TOYAN...
    Ben artık adımımı atmam oraya gerçi o da ayrı..

Geçmiş olsun tekrardan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent-- -- 27 Ocak 2009; 18:34:31 >
  • geçmiş olsun en iyisini yapmışsın
    quote:

Orjinalden alıntı: Msenel

Tekrar tesekkurler gecmis olsun dilekleriniz icin. Ancak arabanın rengi siyah oldugundan dun ne olur ne olmaz diye dusunerek kendim ugrasma fikrinden vazgectim. Goturecem bi kuafore. sanırım o cektikleri baliye tutkal felan da koyuyolar. Sonra almayalım boyayı komple.

Herkese tekrardan tesekkur ederim.

Muhterem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.