Şimdi Ara

Honda Civic / Volvo S60 / Skoda SuperB (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. İkinci eli kafadan silmek mantıklı o halde.

• dsg ve de powersift ikiside kacinilmasi gereken sanzimanlar kumar gibi ne yapacaklari belli degil heleki eski dsg ler

sifir civic bence en ideali digerlerinin ne olacagi ne sorunlar cikarabilecegi belli olmuyor bu karsilastirmalarda biraz garip olmus ama kesinlikle sifir arac alin vede garantili kafaniz rahat olsun

• Asıl mesele ülkemizde ikinci ele ne kadar güvenilir?
  • ozturk29 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, hocam ben c segmenti d segmenti vs karşılaştırması yapmadım, bütçem bazında sıfır bunu ikinci el bunlara çıkabiliyorum demek istedim. Renault a hep soğuk olduğum için meganı sildim kafamdan. Bir arkadaşta yeni focus tanıtılacak dedi otomatik dizel olan paketlerine bakacağım civic in doluluğunda o rakamlara yakın olursa onuda değerlendireceğim.

• civic bakicaksanizda yeni sedan kasalarin ilk cikanlarinda arka direklerde gocuk problemi oluyor dikkar edin uc bes lira ucuz olacak diye yanilmayin

focus atomatik benzinli kullandim acikcasi yol tutusu haric bana pek tatmin edici gelmedi ama dizel otomatik nasil olur o torkla beraber bencede bakin derin

bu arada megane ile civic arasindaki karsilastirmalarda meganin daha iyi oldugunu soyluyorlar yinede bi test surusu yapin derim fikir acisindan

• ozturk29 kullanıcısına yanıt
    2018 kasa alacağım takip ettiğim kadar kullanıcılarda göçük konusunda son gelen kasalarda sorun yok gibi zayen ben f1 vitesli gelene talip olucam oda yeni gelen kasalar fabrikadan. Donanım ve gösteriş olarak megandan daha dolu ve fiyatı iyi olduğu için öncelik gördüm. Ama bakmak lazım yine de doğru söylüyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.