Şimdi Ara

honda cr-v 1.6 i-dtec (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.762
Cevap
30
Favori
168.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mitsubishi outlander da 90dan falan girse crv yerine tercih edilirdi fakat 105-115 arası girecek gibi görünüyor sunroof hariç full araç

crv de denilenler gibi 70(baz)-90(full) gelirse iyi tercih edilebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MassiveDynamic -- 29 Eylül 2013; 12:01:28 >
  • Herkese selamlar 2003 model cr-v aracım var.Istanbulda iyi bir ozel servis varmı avrupa yakasında

Şanzıman ve motor yağı ne kullanılıyor bilgisi olan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sabah Jazz'ın şanzıman takozunu değiştirtmek için Honda Park'a uğradım. Tamir esnasında da araçları inceledim, özellikle de yeni CRV'yi. Araç söylendiği kadar hoş olmuş. Dışardan baya heybetli duruyor. İçi kaliteli görünüyor.

Kapıların açılıp kapanması gayet tok. İncelediğim modeli lüks olan değildi, ama emin olun bir çok araçtan daha elit ve eksiksiz donanıma sahip. Diğer lüks donanımda gerçekten ihtiyaç duyulmayan, ekstra güzel özellikler var.

Kokpit ve kapıların üst kısmı yumuşak dokulu plastik ama torpido gözü ve alt kısımlar sert plastik (görüntüsü kötü değil ama). Bacağın torpidoya temas eden kısmına yumuşak süsü verilmiş ama o kadar da yumuşak olmayan bir ped var, yine de iş görüyor. Usb, aux, elektrik soket yeri vs bağlantılar var. Eşya gözü bolca mevcut.

Koltuklar yarı deri yarı kadifemsi kumaş kaplı ki, tam benim istediğim şekilde, gayet güzel ve rahatlar. Arka koltuklar oldukça ferah ve tamamen düz bir zemine sahip. Koltukların katlanma fonksiyonelliğini söylemeye gerek bile yok, Jazz, Civic HB vs den biliyoruz. Kafa mesafesi yeterince mevcut ama insan böyle büyük bir araçta daha fazlasını arıyor (boyum 183 cm). Lüks donanımdaki cam tavan bunda olmamasına rağmen sanki cam tavan varmış gibi tavan döşemesi kullanmışlar girintili çıkıntılı, bu da kenarlara doğru kafa mesafesini azaltıyor gereksiz yere.

Bagaj oldukça büyük, stepnesi ince tip.

Kısaca kalitesi ve donanımları oldukça iyi. fiyatı da uygun olursa harika olur.

• 1.6 dizel civic bile 65 milyar bu araç nasıl 70bin olsun arkadaşlar...

En alt donanım 80k dan gelir kimse de almaz..
  • Suzuki s Cross fiyatları açıklanmış.
    Vites Tipi Yakıt Tipi Motor Gücü Çekiş Sistemi Tavsiye Edilen Kampanyalı Fiyat (TL)
    1.6 DDIS GL + MT Düz Dizel 120 HP 4x2 72.900
    1.6 DDIS GL + MT 4X4 Düz Dizel 120 HP 4x4 79.200

Alternatif olabilir mi?
  • 1.6 dizel 4*2 crv baz fiyat 78K-79K full fiyat 95K olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tek_Türk

Suzuki s Cross fiyatları açıklanmış.
    Vites Tipi Yakıt Tipi Motor Gücü Çekiş Sistemi Tavsiye Edilen Kampanyalı Fiyat (TL)

Alternatif olabilir mi?

Mümkün değil olamaz hocam; s cross CRV'nin yanında ufacık kalır.Arka diz mesafesi falan başarılı değil o aracın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tek_Türk

Suzuki s Cross fiyatları açıklanmış.

Alternatif olabilir mi?

Onun fiyatları 50 den başlıyor , dizel de 60 küsür. Crv 10 bin pahali olur, ayrıca küçük büyük farketmez iki araç da aynı sınıf..

• yeni crv'yi yolda bir kaç kez gördüm ve çok hoşuma gitti. aracı qq, spo, ix35 gibi araçlarla kıyaslamak bence haksızlık. çok daha prestijli duruyor. dizel fiyatı 80'in altına düşerse süper satış yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L-E

yeni crv'yi yolda bir kaç kez gördüm ve çok hoşuma gitti. aracı qq, spo, ix35 gibi araçlarla kıyaslamak bence haksızlık. çok daha prestijli duruyor. dizel fiyatı 80'in altına düşerse süper satış yapar.

Neden haksızlık? Hepsi de small suv değil mi? 5 10 cm uzun diye başka sınıf mi oldu? O zaman Diğer segmentlerde de aynı şey geçerli , misal yeni Corolla d sınıfı olur biraz büyük diye kıyas olmayacaksa..

• quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

quote:

Orijinalden alıntı: L-E

yeni crv'yi yolda bir kaç kez gördüm ve çok hoşuma gitti. aracı qq, spo, ix35 gibi araçlarla kıyaslamak bence haksızlık. çok daha prestijli duruyor. dizel fiyatı 80'in altına düşerse süper satış yapar.

Neden haksızlık? Hepsi de small suv değil mi? 5 10 cm uzun diye başka sınıf mi oldu? O zaman Diğer segmentlerde de aynı şey geçerli , misal yeni Corolla d sınıfı olur biraz büyük diye kıyas olmayacaksa..

daha premium hissi verdiğinden bahsetmek istedim. sınıf tartışmalarına gerek yok, herkes biliyor hangi sınıfta olduğunu.
  • Siparisler alinmaya baslandi executive kaporasi icin cagirdilar araclar kasim 1.hafta gelecekmis. 5000 kapora istediler 95 96000 civari olacak diyor bayi ne dersiniz? Baz fiyat 82 civari duyumu almislar

• quote:

Orijinalden alıntı: drmehmetefe

Siparisler alinmaya baslandi executive kaporasi icin cagirdilar araclar kasim 1.hafta gelecekmis. 5000 kapora istediler 95 96000 civari olacak diyor bayi ne dersiniz? Baz fiyat 82 civari duyumu almislar

honda hastasıyım özellikle 1,6 i-dec motora bitiyorum ancak 95-96 bin bu aracav ermek için enayi olmak gerek.

executive 2,0 tam otomatik araçlar 90 bin tl ye satılıyor üzerine prinsin en baba lpg sistemi vsi 2650 koy 93 bin tl ye çok daha komforlu otomatik ve güçlü bir araç kullanma şansı varken amaç ne olabilir?
  • Ulkede sorunsuz dizel otomatik yok

• quote:

Siparisler alinmaya baslandi executive kaporasi icin cagirdilar araclar kasim 1.hafta gelecekmis. 5000 kapora istediler 95 96000 civari olacak diyor bayi ne dersiniz? Baz fiyat 82 civari duyumu almislar

Göz göre göre kazık yemeyin , aylardır bu aracı bekliyorum o fiyatlarla gelirse kesinlikle almam. Kimse de almasın ..

• 90.000 ve üzeri almam başka altermatiflere bakarım lpg takarım falan bir şekilde arkadaşın dediği gibi otomatik güçlü güzel bir araç alırım. 2.000 - 3.000 farl veririm ama enayi gibi gidip cr-v 1.6 almam.......
  • drmehmetefe D kullanıcısına yanıt
    acaba hangi bayiden size boyle bi bilgi geldi ?? ayrica executive model ilk partilerde gelmiyecek lifestyle agirlikli olucak diye okmustum forumlarda. Executive icin beklemek gerektigini duymustum ??
  • quote:

acaba hangi bayiden size boyle bi bilgi geldi ?? ayrica executive model ilk partilerde gelmiyecek lifestyle agirlikli olucak diye okmustum forumlarda. Executive icin beklemek gerektigini duymustum ??
  • umut_oem U kullanıcısına yanıt
    95 96000 bu arac icin fahiş fiyattir. Ötv farkı kadar honda kar koyuyor demek olur ki honda o beklediği satislar bu fiyatlarla cikamaz. Ben 10000 fazla verir honda alirim derken gider baska arac alirim benzin param cebimde kalır a donerim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • honda ingiltere sitesine göre fahiş olmayabilir. onlarda %40 ötv varmı yokmu bilmiyorum ama türkiyede executivenin(çünkü ingiltere de executive için 1.6 dizeli yok) bir alt modelini TL ye çevirdiğimiz zaman(sunroof, elektrikli ve hafızalı sürücü koltuğu, deri koltuk, anahtarsız giriş ve çalışma gibi özellikler hariç diğer tüm özellikleri execurive özelliği)

26880£
    1£=3,24TL ise 26880x3,24=87091TL

bu fiyat dediğim executivenin bir alt modeli için ingiltere fiyatı. sunroof, elektrikli ve hafızalı sürücü koltuğu, deri koltuk, anahtarsız giriş ve çalışma gibi özellikler hariç diğer tüm özellikleri execurive özellikler eklenip 95 bine satmaları bence normal.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.