Şimdi Ara

honda cr-v 1.6 i-dtec (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.762
Cevap
30
Favori
168.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serkaf

honda ingiltere sitesine göre fahiş olmayabilir. onlarda %40 ötv varmı yokmu bilmiyorum ama türkiyede executivenin(çünkü ingiltere de executive için 1.6 dizeli yok) bir alt modelini TL ye çevirdiğimiz zaman(sunroof, elektrikli ve hafızalı sürücü koltuğu, deri koltuk, anahtarsız giriş ve çalışma gibi özellikler hariç diğer tüm özellikleri execurive özelliği)

26880£
    1£=3,24TL ise 26880x3,24=87091TL

bu fiyat dediğim executivenin bir alt modeli için ingiltere fiyatı. sunroof, elektrikli ve hafızalı sürücü koltuğu, deri koltuk, anahtarsız giriş ve çalışma gibi özellikler hariç diğer tüm özellikleri execurive özellikler eklenip 95 bine satmaları bence normal.

1.6 motor ve altindaki motorlar icin Ingiltere ile Turkiye Fiyatlari yaklasik ayni.

• 95 bine çıkarsa çıkmadan yalan olur. Honda da avucunu yalar .
  • AYNEN SİZE KATILIYORUM.......
  • Rakipleri Nissan, Suzuki modelleri baz fiyat 50-55 binlerdeyken..

CRV'nin 4x2 modeline utanmadan 90 bin derlerse.... Bayilerde teşhir olarak sergilemeye uzuuun süre devam ederler..

Baz versiyon 68-70 binlerde olabilir ama en dolusu 86-87 bini aşmamalı ki Nissan qashqai'nin saltanatını zorlasın..

Yoksa sadece konuşulduğu ile kalır burada..
  • umut_oem U kullanıcısına yanıt
    bora ile gorusuyordum ama ordudan alicam. cogu life gelicekmis 82 civari ama lifelarin ici siyah. Cift renk icin executive almak gerekiyormus.yoksa 10000 donanim icin vermezdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben aydın da honda bayine gittim fiyat vermiyorlar.....
    kesin bilen varmı.......??
  • HONDA 2.0 MOTORU ZORLANA ZORLANA KALKIYOKEN DİZEL 1.6 NASIL HAREKET ETTİRECEKLER AKLIM ALMIYOR...
  • quote:

Orijinalden alıntı: drmehmetefe

bora ile gorusuyordum ama ordudan alicam. cogu life gelicekmis 82 civari ama lifelarin ici siyah. Cift renk icin executive almak gerekiyormus.yoksa 10000 donanim icin vermezdim

evt bende istanbuldan bu bilgiyi almistim lifestyle agirlikli olcakmis. lifestyle 82 , executive 95-96 bin diyorsunuz. arada 14 bin tl bana cok gibi geliyor. Ama tabi siyah ici bej de cok iyi. Peki kasim ilk hafta executive garantisi veriyorlarmi , ben 2014 de executive ler gelicek diye duymustum.
  • Almanya fiyatları ekstra %19 vergi var sadece liste fiyatında ;

1.6 i-DTEC 2WD Comfort = 26.000 Euro.

1.6 i-DTEC 2WD Elegance = 28.000 Euro.

1.6 i-DTEC 2WD Lifestyle =31.000 Euro.

bizde ; %40 ötv + %18 kdv var.

Ancak %80 ötv +%18 kdv ekiyle 2.0 benzinli ful bir crv 110.000 tl ise burada bir iş var demektir

Çünkü crv modelinin 2.0 ful versiyonu hiç vergi olmasa gelişi 50.000 tl türkiyeye.

1.6 dizelin vergiler dahil en dolusu 80-85.000 tl olmalı bu hesapla ve 4x4 aktarma yok otomatik vites yok bunlar gerçek maliyet demek.

Bende sordum fiyat tam bilgi vermiyorlar ne hikmetse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NİTROUS666 -- 3 Ekim 2013; 22:59:26 >

• Bilemiyorum 92 bin full versiyon pahalı be hocam hadi 2.0 dizel otomatik performans delisi olsa hak eder ama bekleyip görelim bakalım

• quote:

Siparisler alinmaya baslandi executive kaporasi icin cagirdilar araclar kasim 1.hafta gelecekmis. 5000 kapora istediler 95 96000 civari olacak diyor bayi ne dersiniz? Baz fiyat 82 civari duyumu almislar

Milleti paramatik sanıyor bunlar, hemen paraları sayacak ve sıraya geçecekler....

Ne güzel düşler bunlar...
    Plazalarından bir çıksalarda gerçeklere uyansalar.... Kim girer sıraya! Şu anda herkes beklemede kalacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tek_Türk -- 3 Ekim 2013; 23:45:37 >
  • tek_Türk kullanıcısına yanıt
    donanım seviyesini bilmem ama mutlaka 70-75 bandında bir versiyon olmalı , yoksa honda tepe başağı gitmeye devam eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

donanım seviyesini bilmem ama mutlaka 70-75 bandında bir versiyon olmalı , yoksa honda tepe başağı gitmeye devam eder.

illa birileri kazık atmak zorunda değil!
    Ne Honda tüketiciye kazık atsın, ne de tüketici Honda'ya!
    İngiltere, Almanya değeri ne ise Türkiye'de de aynı olmalı.

Steve, Hans Honda'yı değerinde alsın, Türker'e gelince katmerli kazık!
    Ayıptır, yazıktır!
  • umut_oem U kullanıcısına yanıt
    Saticinin dedigi 4. Hafta gelecek kasimin ilk haftalarinda teslim edecebiz. Executive sinirli sayida o yuzden onemli olan araci cekebilmemiz dedi. Ayrica 2014 modeli beklersen fiyat 3 4000 artabilir dedi. Bilerekmi soyluyor ufuruyormu bilemedim soyleyip isime gelmezse gelen arac satilinca kaporami alirim demeyi dusunuyorum

• quote:

Saticinin dedigi 4. Hafta gelecek kasimin ilk haftalarinda teslim edecebiz. Executive sinirli sayida o yuzden onemli olan araci cekebilmemiz dedi. Ayrica 2014 modeli beklersen fiyat 3 4000 artabilir dedi. Bilerekmi soyluyor ufuruyormu bilemedim soyleyip isime gelmezse gelen arac satilinca kaporami alirim demeyi dusunuyorum

Ben Istanbul birkac bayiye sordum ama fiyat belli degil diyorlar. 2014 de fiyatlar artabilir evet yuksek ihtimal. Hic bir bayii kesin fiyat vermezken ordu nasil verebiliyor bende anlamadim.
  • Amerikaya gidip dizel 1.6 motorlu arabaya 90 bin lira verdim deseniz adamlar hayatının şokunu yaşar herhalde, sonrada kıçıyla gülerler..

Benzin vergi bilmem ne sürekli söyleniyor herkes ama hala gidip hangi SUV crossover araç alsam diye düşünüyo, almayın kardeşim SUV filan neyin sevdasıdır bu? yok arka ayak mesafesiymiş, bagaj hacmiymiş bütün sülaleyi taşıyo sanki hergün bir yere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgun77

Amerikaya gidip dizel 1.6 motorlu arabaya 90 bin lira verdim deseniz adamlar hayatının şokunu yaşar herhalde, sonrada kıçıyla gülerler..

Benzin vergi bilmem ne sürekli söyleniyor herkes ama hala gidip hangi SUV crossover araç alsam diye düşünüyo, almayın kardeşim SUV filan neyin sevdasıdır bu? yok arka ayak mesafesiymiş, bagaj hacmiymiş bütün sülaleyi taşıyo sanki hergün bir yere.

Kesinlikle haklısınız. Fakat bagaj hacmi benim icin önemli bir kriter. Hergün lazım olmuyor fakat olunca da iyi ki varmış diyorum.

• Dun bir arkadasim superbe 85000 vermis butun arabalar ucmus aracta ayri ihtiyaclari karsiliyor, kiyaslanmaz ama performansi yeterli gibi geldi crvde cok uzmez bence bide otomatik olaydi ah!

• opek zafira 1.6 dizeller gelmiş fiyatlat uygun hondaya bakmam artık......
  • Zafira Tourer 1.6 DTH 136 HP Dizel MT Enjoy 70.100
    Zafira Tourer 1.6 DTH 136 HP Dizel MT Enjoy Active Prestij 74.000
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.