Şimdi Ara

honda cr-v 1.6 i-dtec (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.762
Cevap
30
Favori
168.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Honda boradaki satici da en fulune 90 100 arasi dedi lansman indirimi olasiligi ve doviz nedeni ile zan altinda kalmak istemiyorlar benzinli modeller gibi lansman araclarinda ucretsiz ekstra aksesuarlar gelse super olur. Bide executive diye ingilteredeki en full araci getirirlerse o parayi asla vermem kimse vermez. Fiyati 2000 motorla kiyaslamamak lazim bmw de bile ki en tutulan modeli 3.20 d ye vergisiz fiyatta kiyak cekiliyor. Kaldiki hanima alicaz lpgye asla ikna olmaz ocagima incir agacini diker. Insallah rekabet icin son anda bir indirim yaparlar arac piyasada yayilsin diye yoksa 2013 hedefi 1000 araci 1.5 ayda biraz zor satarlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zafira iyiymis almanya fiyatina gore cok iyi hatta. ancak bu kasa araclar ne kadar kullanisli olsada alisamadim.sizin adiniza sevindim

• Zafira fiyatı iyi demeden önce opsiyon listesine de bir bakın derim. Sınıfındaki rakiplerinde standart donanımda olan birçok şeyi pakete sokmuşlar. Panoramik ön cam 2500, navigasyon 2200, park paketi 2800, FlexFix 2500, aydınlatma paketi 2800 vs diye gidiyor. Audi opsiyon listesinden farkı yok. Üşenmedim hesapladım. Tüm opsiyonları alırsan 1.6 dizel manuel aracın fiyatı 91.346 TL yapıyor (jantlar hariç!).
  • quote:

Orijinalden alıntı: drmehmetefe

Honda boradaki satici da en fulune 90 100 arasi dedi lansman indirimi olasiligi ve doviz nedeni ile zan altinda kalmak istemiyorlar benzinli modeller gibi lansman araclarinda ucretsiz ekstra aksesuarlar gelse super olur. Bide executive diye ingilteredeki en full araci getirirlerse o parayi asla vermem kimse vermez. Fiyati 2000 motorla kiyaslamamak lazim bmw de bile ki en tutulan modeli 3.20 d ye vergisiz fiyatta kiyak cekiliyor. Kaldiki hanima alicaz lpgye asla ikna olmaz ocagima incir agacini diker. Insallah rekabet icin son anda bir indirim yaparlar arac piyasada yayilsin diye yoksa 2013 hedefi 1000 araci 1.5 ayda biraz zor satarlar

Yine bu forumda bi arkadasin yazmasina gore benzinli model lansman araclarla birlikte yanlis hatirlamiyorsam 2-3 bin degerinde aksesuarlar vermis Honda. Benim gorsutugum bayiler , executive ve lifestyle modellerini gelecegi ve donanimlarinin ayni olacaklarini soylediler , ama executive in gec gelme olasiligi var demislerdi. Dediginiz gibi zaten 2.0 motor kadar pahali olursa yanlis bir politika olur ve basarisiz olurlar. Inceledigim kadariyla UK de 6 model var ve dusukten yuksege dogru S , S-T, SE, SE-T, SR VE EX olarak siniflandiriyorlar. Bunlarin sadece EX modelinde 1.6 dtec secenegi yok. Ama bence boyle kiyas yapmamak gerekir, donanimlar tamamiyle farkli olabiliyor ulkeden ulkeye degisebiliyor. UK ye gore en donanimlisi 1. DTEC MODELINDE SR.

SE-T modeline EK OLARAK SR(LIFESTYLE) MODELINDE BU OZELLIKLER VAR :

18" alloy wheels ( 18 ALASIM JANTLAR )

Front heated seats ( ON ISITMALI KOLTUKLAR )

Highbeam Support System (HSS) ( UZUN FAR DESTEK SISTEMI )

Driver and passenger seat power ( SURUCU VE YOLCU BEL DESTEGI )

Lumbar support ( BEL DESTEGI )

Passenger seat height adjust ( YOLCU KOLTUGU YUKSEKLIK AYARI )

Half alcantara, half leather upholstery with ( ALACANRTA YARIM DERI DOSEME )

Bi-HID headlights with headlight washers ( B-HID FARLAR VE FAR YIKAMA )

Active Cornering Lights (ACL) ( AKTIF VIRAJ AYDINLATMALARI )

DAB radio premium audio - MP3 compatible with sub-woofer

Ambient lighting ( CEVRE -ORTAM AYDINLARTMASI )

Privacy glass ( KARARTILMIS CAMLAR )

Roof rails ( TAVAN RAYLARI )

SR MODELINE EK OLARAK EX (EXECUTIVE) MODELINDE ( AMA BU MODEL 1.6 DTEC OLARAK UK DE YOK ) :

Leather upholstery with heated front seats ( ISITMALI ON KOLTUKLAR VE DERI DOSEME )

HDD satellite navigation

Smart keyless entry and start ( AKILLI ANAHTARSIZ GIRIS VE CALISTIRMA )

Panoramic glass roof ( PANAROMIK CAM TAVAN )

Driver seat power adjust ( OTOMATIK SURUCU KOLTUK AYARI )

Driver memory seat ( HAFIZALI SURUCU KOLTUGU )

Power tailgate ( OTOMATIK ACILABILEN BAGAJ KAPAGI )

Alloy door step garnish ( ALASIMLI KAPI CITASI )

http://www.honda.co.uk/cars/cr-v/car-builder/

Yani honda bu executive i getirmezde, executive model diye UK deki SR modelini getirirse cok sacma birsey yapmis olurl. bu seferde lifestyle yerine SE-T modelini getirmek zorunda. ki ben SR( lifestle konumundaki ) modelinde yazdigim ozellikler SE-T ye ek olanlar. eger boyle birsey olursa lifestyle modelinde yukardaki ozellilerden hicbiri olmaz dusunun javtlar bile 17 ve hicbir kayda deger ozellik olmadan olur. SONUC OLARAK UK YE GORE DEGERLENDIRMEMEK GEREKTIGINI VE TR MODELLERININ BENZINLI MODELLERDEKI DONANIMLARIN AYNISINA SAHIP OLACAGINI DUSUNUYORUM. EGERKI OLMAZSA 95 BINE LIFESTYLE MODELINI SATMAK NEDIR YA ???

Bu arada bu yazimi Londra dan yaziyorum.

• http://www.honda.com.tr/SeriesPrices.aspx?series=yenicrv

bizim lifestyle gitmis premium olmus :-)
  • yeni citroen c4 picasso 74.000 araba ful görüşlerinizi beklitorum........
    1,6 dizel otomatik
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatauf

Zafira Tourer 1.6 DTH 136 HP Dizel MT Enjoy 70.100
    Zafira Tourer 1.6 DTH 136 HP Dizel MT Enjoy Active Prestij 74.000

yakıt tüketimi hakkında herhangi bir bilgi var mı?
    Sitesinde bilgi verilmemiş.
  • 100km/4.1 diyor gazete reklamlarında...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatauf

yeni citroen c4 picasso 74.000 araba ful görüşlerinizi beklitorum........
    1,6 dizel otomatik

Metalik Boya Tüm Yeni C4 Picasso'lar 950
    Bi-Xenon Farlar Tüm Yeni C4 Picasso’lar 1.900
    Teknoloji Paket Tüm Yeni C4 Picasso’lar 3.300
    Güvenlik Paketi Tüm Yeni C4 Picasso’lar 2.000
    Cam Tavan Tüm Yeni C4 Picasso’lar 2.000

arac 74.000 + 10.150 = 84.150 olarak full oluyor.

Ama araba benimde hosuma gitti acikcasi ic ve dis tasarimi cok guzel. Heleki bu paketleri alinca hem guvenlik hemde teknoloji on plana cikiyor.Ama aracin citroen olmasi biraz dusunduruyor.

http://www.youtube.com/watch?v=zB5mmspeT9o

• Ben istinya borusandan 0km x1 turkiye paket + 2 opsiyon 95000 aldim bu gun ( crvye gore dar benzinli otomatik ) hayirlisi artik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drmehmetefe -- 5 Ekim 2013; 14:48:33 >
  • quote:

Ben istinya borusandan 0km x1 turkiye paket + 2 opsiyon 95000 aldim bu gun ( crvye gore dar benzinli otomatik ) hayirlisi artik

liste fiyatina gore iyi bir fiyat almissiniz bence 95 bin , opsiyonlar nedir ? arabayi aldinizmi yoksa fiyat mi bu sekil ?
  • Bugün bir bayiyi aradım daha önce executive gelecek demişlerdi. Hatta ex için sipariş bile alıyorLardı.Bugün executive in gelmeyeceğini onlar da teyit etti. Bildiğimiz lifestyle ve 2 donanım daha gelecekmiş. Fiyat konusu hala netleşmemiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CRV max torku 2000 devirden sonra vermeye başalıyor , 2000 devire kadar ölü eşşek gibi yığılacaktır. 1.6 dizel baz versiyon 70binlere yakın olmalı ki bence imkansız. Honda eski atmosferik motorlu tipsiz yeni civiclere 60bin tlye yakın fiyat çekiyor. Dizel motorlarda almanların başarılarını gözardı etmeden Zafiraya bakın derim , çok tatlı bir araba. Geniş aile arabası , dizel ve Alman. 1.6 CDTI ECOTEC 136 HP
  • umut_oem U kullanıcısına yanıt
    Aldim deri ve 18 jant

• honda nın fiyatı çıksın...
    zafira 1.6 dizel
    citroen c4 picasso
    güçlü adaylar bakalım artık.............
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeHoroz

CRV max torku 2000 devirden sonra vermeye başalıyor , 2000 devire kadar ölü eşşek gibi yığılacaktır. 1.6 dizel baz versiyon 70binlere yakın olmalı ki bence imkansız. Honda eski atmosferik motorlu tipsiz yeni civiclere 60bin tlye yakın fiyat çekiyor. Dizel motorlarda almanların başarılarını gözardı etmeden Zafiraya bakın derim , çok tatlı bir araba. Geniş aile arabası , dizel ve Alman. 1.6 CDTI ECOTEC 136 HP

Kardeş önce motorun tork devir bandını incele , 1500 devirden itibaren 275 nm veriyor . Ki piyasadaki çoğu 1.6 dizelin max torkundan bile çok daha yüksek bir değer ( tdi max tork 250 mesela ) 275 nm tork 2750 devirden sonra azalmaya başlıyor . Civicin hızlanma , max hız , tüketim değerleri ortada bu da motorun iyi olduğunu gösterir, hatta daha iyi 1.6 dize bir iki tane var sadece... Cdti zaten müthiş değerler vermiş , ona laf yok..
    motor 1.6 olarak işini yapacaktır fazlasını beklemeyen için , honda ve 6 yıl garantiyi de arkasına alınca aracın motor olarak eleştirilecek yönü yok bence .
    Ama bahsedilen fiyatlar istenirse işte o zaman bu aracın yüzüne bakılmaz .

• Bence sırayla kia sportage 1.6 dizel, ix35 1.6 dizel, qashqai+2 1,6 dizel gelecek. Firmalar aynı anda getirmiyorlar yıllara bakarak edindiğim tecrübe. Şimdiki trend 1,6 dizel

• quote:

Aldim deri ve 18 jant

Hayirli olsun gule gule kullanin. BMW tabiki tartisilmaz . ama yakit tuketiminin yuksek olacagini dusunuyorum.
  • Zaten hanima aldim.2006 dizel polosu 70000de daha.arac gelsin onuda saticam boyasiz felan diye 25000e verirsem bana 70000 farka gelicek.dizel bmwler en az 110 120 fark gerektiriyor.cunku alti yuksek arac die tutturdu

• quote:

Zaten hanima aldim.2006 dizel polosu 70000de daha.arac gelsin onuda saticam boyasiz felan diye 25000e verirsem bana 70000 farka gelicek.dizel bmwler en az 110 120 fark gerektiriyor.cunku alti yuksek arac die tutturdu

:-) emir buyuk yerden olunca yapicak bisey yok alti mecbur yuksek olcak :-) , BMW her turlu iyi secim iciniz rahat olsun. Honda dan da kotu haberler gelmeye basladi zaten , executive gelmicek sanirim , ee lifestyle ada 90- 95 bin isticekler gibi , diger alt modelleride bildigin bos ozellikler. Yani honda cuvallicak gibi ama bakalim , beklemedeyiz heralde 1-2 haftaya fiyat ve donanimlari aciklarlar. olurda lansman icin kiyak bisi yaparlarsa dusunuruz yoksa Honda bizi kaybeder :-)
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.