Şimdi Ara

honda cr-v 1.6 i-dtec (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.762
Cevap
30
Favori
168.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bizim bayi de amma ketum yaaa hiç bilgi vermiyor......
    var mı kesin bilgisi olan fiyat ve donanımları hakkında ayrıntılı bilgi...????
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahin181

Confort sport ve life özelliklerini nereden buluruz nette varm mı?

http://www.honda.de/automobile/modelle_cr-v_modellvergleich.php?tset=a&mv1=1383&mv2=1384#breadcrumb

almanca ama....
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasbas38

Biraz önce Honda Damla dan aradılar comfort modeli 79.000 tl sport modeli 83.000 tl lifestyle 86.000 tl olacağını söylediler.Bayram dan sonra test araçlarının geleceğini isterseniz test edip karar verirsiniz ayrıca bu yıl executıve donanımlı araçların gelmeyecegini birde en yüksek donanımlı lifestyle modelinde cam tavan olmadığını belirttiler. Bu fiyatlandırma ile ve bu özellikler ile HONDA yine satışlardaki son sıralarını korumaya devam eder

banada fiyatlar pahali gibi geldi , ama ben hangi bayi ile gorussem daha fiyat belli degil biz sizi aricaz diyolar, sanirim honda damla fiyatlari kafadan atmiyor , demekki fiyatlar bu. peki arabayi ne zaman teslim edebiliyorlarmis bir bilginiz var mi ??
  • Lifestyle cok kotu executive sanki baska arac gibi alinmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aylar önce söyledik donanımdan kısmışlar diye honda maalesef geçirme yapmaya çalışıyor...

• dün ankara'dan görüştüğüm bir yetkili henüz fiyatların ve donanımın belli olmadığını Honda merkezin kendilerini 21 ve 22 Ekim tarihlerinde dizel crv ler ile ilgili olarak hizmet içi eğitime alacağını söyledi.

Fiyat ve donanım belli olmamasına rağmen, crc benzinlilerden donarım bakımından ayrı kategoriler oluştururlarsa (ki benzinli crv de donanım bakımından isim değişikliğine gitmişler) ve fiyatlar baz modeli 70 liranın üzerinde olursa bu durumda kimse manuel dizel crv almak istemeyebilir ve honda Türkiye yine bu sene çıkladığı hedeflerine ulaşamayabilir. bu durumda Honda dizel almayan veya alamayan tüketici, yaşasın kıral diye passat almak için sıraya girecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali-tokur

dün ankara'dan görüştüğüm bir yetkili henüz fiyatların ve donanımın belli olmadığını Honda merkezin kendilerini 21 ve 22 Ekim tarihlerinde dizel crv ler ile ilgili olarak hizmet içi eğitime alacağını söyledi.

Fiyat ve donanım belli olmamasına rağmen, crc benzinlilerden donarım bakımından ayrı kategoriler oluştururlarsa (ki benzinli crv de donanım bakımından isim değişikliğine gitmişler) ve fiyatlar baz modeli 70 liranın üzerinde olursa bu durumda kimse manuel dizel crv almak istemeyebilir ve honda Türkiye yine bu sene çıkladığı hedeflerine ulaşamayabilir. bu durumda Honda dizel almayan veya alamayan tüketici, yaşasın kıral diye passat almak için sıraya girecektir.

Aralıkocak gibi sıfır araba alacam , CRV liste başım 2. insignia . Honda Türkiyede başaşağı gidiyor , crv çıkış yapmak için son fırsatları olabilir. Eğer bizi enayi yerine koyup yurtdışında 68-70 binden başlayan aracı bize 80den yedirmeye çalışırlarsa avuçlarını yalarlar. İnsignia fiyatları da şimdiler yüksek geldi ,resmi açıklama olunca değerlendirecem . O da açıklanan fiyatlardan indirim yapmazsa 3. sırada golf var . Aslında golfü çoktan alırdım da fiyatının ederinden yüksek olması , doğuş grubu , sıra , vwnin ülkemize yatırımı olmaması gibi nedenlerle almadım .
    Ha diğer firmalar kazık politikası giderse gider vw alırım hiç değilse yediğim kazığın birazı 2. elde çıkar
    Kısacası bırakın honda düşünsün bize alternatif çok :)

• umut_oem U kullanıcısına yanıt
    malesef fiyatları bayağı pahalı,Honda Damla daki satış temsilcisi bir kaç gün önce fabrika ya toplantı ve tanıtım için gittiğini fiyatların bu şekilde olacagını öğrendiğini aktardı bayram sonu test aracının gelecegini bildirdi tanıtım lansmanı 2 Kasım da olacak mış herhengi bir değişiklik olmaz ise
  • wallace82 W kullanıcısına yanıt
    evet kapora vermiştim ve 10. sırayı yazmışlardı ama düz vites ve fiyatların ve donanımın beklediğim gibi çıkmaması beni düşündürüyor biraz daha bekleyip düz vitesin testini yapıp karar verecegim eğer crv olmaz ise bende PASSAT 1.4 COMFORT DSG düşünüyorum araç hakkında bilgisi olan var ise acil yorumları beklemekteyim
  • bence lifestyle modeli cam tavan,full deri koltuk,anahtarsız çalıştırma,bağaj kapağının kumanda ile açılması özelliği olmayan bir araç olur. sport modeli ise bunlara ilave olarak otomatik katlanmayan aynalar,krom kaplamalar.Comfort modeli ise geri görüş kamerası, otomatik katlanmayan aynalar,krom kaplamalar,far ve yağmur sensörsüz, ön sis far sız,Bi-Xenon farsız olur diye tahmin ediyorum bekleyip görecegiz.JAPONLAR da türkiye şartlarına uyum sağladılar ya söylenecek başka söz kalmadı.Basit bir marka olan KİA da bile çoğu özellikler standart olarak bulunuyor ama Honda da son zamanlar da Tofaş gibi olmaya başladı ilk çıkan araç güzel donanımlı sonrakiler boş.Neden derseniz 2012 ilk çıkan civic kullanıcısı olduğum için biliyorum 2013 ler de olmayan bazı basit ayrıntılar mesela ....
  • Cam tavan opsiyon olarak da olsa kesinlikle olmalı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 80 bine 1.6 dizel jeep fiyat olarak cok da deil
    Benzinlilerini bu fiyata satiyorlar hemde crv gibi de tam jeep deiller tek eksigi otomatik olmamasi

• quote:

Orijinalden alıntı: tasbas38

bence lifestyle modeli cam tavan,full deri koltuk,anahtarsız çalıştırma,bağaj kapağının kumanda ile açılması özelliği olmayan bir araç olur. sport modeli ise bunlara ilave olarak otomatik katlanmayan aynalar,krom kaplamalar.Comfort modeli ise geri görüş kamerası, otomatik katlanmayan aynalar,krom kaplamalar,far ve yağmur sensörsüz, ön sis far sız,Bi-Xenon farsız olur diye tahmin ediyorum bekleyip görecegiz.JAPONLAR da türkiye şartlarına uyum sağladılar ya söylenecek başka söz kalmadı.Basit bir marka olan KİA da bile çoğu özellikler standart olarak bulunuyor ama Honda da son zamanlar da Tofaş gibi olmaya başladı ilk çıkan araç güzel donanımlı sonrakiler boş.Neden derseniz 2012 ilk çıkan civic kullanıcısı olduğum için biliyorum 2013 ler de olmayan bazı basit ayrıntılar mesela ....

evet ozellikler aynen dediginiz gibi olcak ek olarak elektrikli koltuklarda olmayacak , ayrica dusuk modellerinde jant larin da degisik olacagini , lifestyle dan dusuklerin 17 olacagini dusunuyorum.

• manda kasa M kullanıcısına yanıt
    Crv 1.6 diesel 4*2 dir. 4*4 değil diğer araçlar sizin dediğiniz gibi 80.000 tl falan değil Kia sportage 1.6 otm bile 68.000 tl ki düz vitesleri daha ucuz

• manda kasa M kullanıcısına yanıt
    değerli arkadaşım normal şartlarda dizel bir araç ile benzinli araç arasındaki fiyat farkı 5 ile 10 bin arasındadır.
    Sen şimdi benzinli düz vites sportage ile 70 bin üzerinde olacak dizel honda crv arasındaki fiyat farkını göz önünde bulundurarak bu yazdıklarını tekrar düşün. ayrıca gelecek olan honda crv dizel 4*4 jeep değil, 4*2 SUV bir araç.

honda crv nin alternatifi passat comfort 1.6 dizel var benim kafamda. Başka arkadaşlarda alternatif söylerse memnun olurum.
    saygılar,
    ali tokur
  • ali-tokur A kullanıcısına yanıt
    benim alternatifim insignia , zamanınız varsa dizelini bekleyin .
  •  honda cr-v 1.6 i-dtec

Almanya sitesindeki fiyatlar yukarıda arkadaşlar.

Kıyaslamak gerekirse
    Tiguan Trend : 24725€
    Sport style : 26675€

Aksesuarlarda farklılık olmazsa 70000 tl'den giriş yapması muhtemel. Bu fiyatın altına veya üstüne gitmesi Honda TR'nin satış yapmak isteyip istememesi ile alakalı olur.
  • Crv ile spotage i nasil bir tutarsiniz
    Crv jep sinifi oteki suvcuk onu tiguan ile kiyaslayin

• ayışığından aradılar lansmana davetiye göndermek için. 80-90 arası olacak gibi bekliyoruz ama hala net değil dediler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: manda kasa

Crv ile spotage i nasil bir tutarsiniz
    Crv jep sinifi oteki suvcuk onu tiguan ile kiyaslayin

İkisi de aynı sınıf istediğin kaynağa bak .tüm dünyada aynı sınıf kabul ediliyor , kıyaslama yapılıyor. Small suv sınıfında oluyorlar.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.