Şimdi Ara

honda cr-v 1.6 i-dtec (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.762
Cevap
30
Favori
168.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ali-tokur

quote:

Orijinalden alıntı: umut_oem

http://www.youtube.com/watch?v=PTFJKn4NsE0

http://www.youtube.com/watch?v=ULnsZo7DPu8

tabi videolar ingilizce degil ama , 1.6 dtec lifestyle boyle bisi

değerli arkadaşım
    verdiğin ilk linkte aracı tanıtan kişide bu aracı anladığım kadarı ile QQ, sportage ve hundai ile karşılaştırıyor ))))))
    Lütfen dikkatli bir şekilde dinle ve izle sende anlayacaksınki dizel crv bu sınıfta bir araç olarak kabul ediliyor.

degerli arkadasim sen hala ordamisin , yukarida bir arkadas link paylasmisti ben ona yardimci olsun diye 1.6 dtec in direk linklerini paylastim. hala siniftan bahsediyorsun , her yazimda yazmaktan biktim evt siniflari ayni kabul ediliyor buna bir dedigim yok , ben kendi fikrimi soyluyorum , ama sen anlamamakta israr ediyosun, isi inada bindiriyorsun , burda tartismak yersiz, isteyen istedigi arabayi, begendigi arabayi alir , ben sadece kendi gorusumu soyledim , official zaten konusmadim.

• bu mallar dizel e otomatik koymamış
    yine 3008 alcaz demekki,

yaw yıllarca dizeli yok diye alamadık honda yı
    mallar dizeli yaptı şimdide otomatiği yok
    bu devirde otomatik şeçeneksiz arabamı olur
    bu gidişle nasip olmayacak hondaya binmek
  • Biraz önce bayiden kataloğ aldım dream premium elegance olarak 3 tipte araç var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elegance : benzinli lifestyle özelliklerinin aynısını içeriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: tasbas38

Elegance : benzinli lifestyle özelliklerinin aynısını içeriyor

peki fiyat konusunda bilginiz var mi ???
  • Damla daki satış personeli 79-86 arası dedi
    Kayseri bayii 82-92 arası dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: tasbas38

Damla daki satış personeli 79-86 arası dedi
    Kayseri bayii 82-92 arası dedi

anladim evt siz damla dan fiyat almistiniz hatirladim. Kesin fiyatlari beklemekde fayda var , her bayi farkli fiyat veriyor veya hic vermiyor. Zaten belli olmasina az kaldi , 92 nedir ya lifestyle icin , boyle olursa honda nin iisi cokk zor.
  • Evet işleri zor ama hala ürün fiyat ilişkisini bilmeyenler hala çok ucuz buluyorlar dream hiç bir özelliği olmayan boş bir araç ama hala 79 tl fiyat isteniyor yazık alınabilir özellikli araç premium ve elegance onlarda fiyat bakımından yüksek ve düz vitesli maalesef ben vazgeçtim alternatif arıyorum

• bu fiyatlara gerçekten anlamsız olur. honda umarım fiyatları açıklarken aklıyla hareket eder. yoksa iyiden iyiye batırır kendini. ideal fiyatlama ingiltere ve almayada neyse o olmalıdır. türk insanını aptal yerine koymasınlar artık
  • izmir bayinden özellikleri istedim mail attılar...
    en alt donanımda hiç bir şey yok desek yeridir en üst donanım da eh şöyle böyle.....
    bize ne patlar arkadaşlar altarnetif...zafira 1.6 dizel nasıl inceleyen varmı ???
    yada citröen c4 picasso...????
    bu saatten sonra yeni arayışa giricem görüşlerinizi alabilirmiyim ?????
  • fuatauf F kullanıcısına yanıt
    Ben bir yıl bu aracı bekledim bir ay önce böyle olacağını öğrendiğim için vazgeçtim passat aldım çıktım.iyi araç tavsiye ederim ama burada vw alanları dövüyorlar ona göre .bence opel almaya niyetiniz varsa insignia 1.6 dizeli bekleyin veya qq yeni kasa veya bu segmentte 3008 makyajlı kasayı bekleyin derim. En iyisine binmeniz dileği ile...

• YENİ FORESTER AWD 2.0L CVT Elegance Lineartronic 95.883 TL
    alıp lpg taktırsam nasıl olur sizce ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatauf

izmir bayinden özellikleri istedim mail attılar...
    en alt donanımda hiç bir şey yok desek yeridir en üst donanım da eh şöyle böyle.....
    bize ne patlar arkadaşlar altarnetif...zafira 1.6 dizel nasıl inceleyen varmı ???
    yada citröen c4 picasso...????
    bu saatten sonra yeni arayışa giricem görüşlerinizi alabilirmiyim ?????

citroen i ben cok begendim ozellikleir felanda cok guzel duruyor. ama tabi yakindan gormedim. Honda crv nin ozelliklerini bizimlede paylasabilirseniz seviniriz.
  • crv 1.6 dizele 90.000 vericeme
    crv 2.0 life stil alıp lpg takmak veya subaru 2.0 elegance alıp lpg takmak..... bu ikisinidüşündüğümde subaru daha mantıklı gibi geliyor lütfen yardım......
  • quote:

YENİ FORESTER AWD 2.0L CVT Elegance Lineartronic 95.883 TL
    alıp lpg taktırsam nasıl olur sizce ????

subaru yu aslinda cok begeniyorlar , bi kac test video suda izlemistim. bir tanidikda honda benzinliye lpg vardi hic tatmin edici degildi , ama subaru nasil olur bilemiyorum, ayrica vergi dezavantajida da var , hani fiyati dusuk olsa en azindan 75-80 bin ? alternatif olabilirdi diye dusunuyorum.
  • valla 90.000 lira verip karşılığında boş bir araba alıcama subaru ya 96.000 veririm 3.000 de lpg yıllık vergisi nikatlanıcaz artık ama karşılığında 10 numara araba kullanıcam karşılaştırdığımda cr-v 2.0 dan çok daha ekonomik yakıt olarak..... taş gibi araba
  • quote:

valla 90.000 lira verip karşılığında boş bir araba alıcama subaru ya 96.000 veririm 3.000 de lpg yıllık vergisi nikatlanıcaz artık ama karşılığında 10 numara araba kullanıcam karşılaştırdığımda cr-v 2.0 dan çok daha ekonomik yakıt olarak..... taş gibi araba

olabilir dogru souluyosunuz subaru cok guzel araba, ama tup konusunda tereddutlerim var , o kadar para verip de tuplu kullanmak ben tercih etmem , ama bir yandan da honda ile karsilastirirsak 1.6 dizel ne kadar perfonmance gosterir oda tartisilir :-)
  • Katalogdaki özellikleri

honda cr-v 1.6 i-dtec honda cr-v 1.6 i-dtec

• quote:

crv 1.6 dizele 90.000 vericeme
    crv 2.0 life stil alıp lpg takmak veya subaru 2.0 elegance alıp lpg takmak..... bu ikisinidüşündüğümde subaru daha mantıklı gibi geliyor lütfen yardım......

Hocam aynı kafadayız.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.