Bildirim
honda cr-v 1.6 i-dtec (20. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
benim aradığım özellikler şunlar(hepsini yazmıyorum):
far sensörü(karanlıkta,tünelde otomatik yanan farlar)
yağmur sensörü(çok önemli değil)
bluetooth
usb
virajlarda dönen farlar
bi-xenon farlar(uzunlarda da beyaz ışık olsun)
elektrikli koltuk(olmazsa olmaz değil)
gündüz led farlar(olmazsa olmaz değil)
tam otomatik hava kontrollü klima
konsolda geniş ekran
cam tavan
6'lı cd değiştirici
camların anahtardan açılıp kapanması
cruise control
elektrikli park freni
kör nokta uyarı sistemi
bunların hangileri olacak acaba bu araçta?
güvenlik vs. zaten hondaya güvenim tam.
bir de ses izolasyonu iyi midir ve süspansiyonlar nasıldır tümseklerde falan çok rahatsız ediyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interestedintech33 -- 13 Ekim 2013; 4:03:22 > -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: tasbas38
quote:
Orijinalden alıntı: interestedintech33
benim aradığım özellikler şunlar(hepsini yazmıyorum):
far sensörü(karanlıkta,tünelde otomatik yanan farlar)
yağmur sensörü(çok önemli değil)
bluetooth
usb
virajlarda dönen farlar
bi-xenon farlar(uzunlarda da beyaz ışık olsun)
elektrikli koltuk(olmazsa olmaz değil)
gündüz led farlar(olmazsa olmaz değil)
tam otomatik hava kontrollü klima
konsolda geniş ekran
cam tavan
6'lı cd değiştirici
camların anahtardan açılıp kapanması
cruise control
elektrikli park freni
kör nokta uyarı sistemi
bunların hangileri olacak acaba bu araçta?
güvenlik vs. zaten hondaya güvenim tam.
bir de ses izolasyonu iyi midir ve süspansiyonlar nasıldır tümseklerde falan çok rahatsız ediyor mu?
Tüm özellikleri
Devamı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Paylaşım için teşekkürler. Dizel SUV piyasası boş olduğu için bi piyasa yoklaması yapacaklardır muhtemelen. Ama nereden para kazandığı belli olmayan vatandaşlarım hemen sıraya girerek bayilerin yüzünü kara çıkartmaz diye düşünüyorum. Herkes çalışarak para kazanmıyor ki üçe beşe baksın. Yeni mi, dizel mi. Hem de jip. Tamamdır. Gir kredi sırasına :) -
MERHABA ARKADAŞLAR
FORUMA YENİ ÜYE OLDUM YAKLAŞIK 6 AYDIR BU ARACI BEKLİYORDUM
ARACIMI SATTIM AÇIKLANACAK FİYATA GÖRE 15-20BİN EKSİĞİM VAR KREDİ KULLANACAĞIM
HERKEZ GİBİ EXECUTİVE OLSUN COK İSTİYODUM OLMADI NASİPSE ESKİŞEHİR UFUK HONDAYA
SIRA YAZILDIM BEYAZ FULL DİYE NOT EDİLDİ İLK SIRALARDAYMIŞIM MERAK ETMEYİN İLK
PARTİDEN ALACAKSINIZ DEDİLER FİYAT İÇİNDE ASLINDA BELLİ AMA DÖVİZDEKİ HAREKETLİLİKTEN
VS BAYRAMDAN SONRA İLAN EDECEĞİZ DEDİLER.
AFYONDA İKAMET EDİYORUM ARKADAŞLARIN EDİNDİĞİ BROŞÜRÜ ALAMADIM E-BROŞÜR OLARAK SUNMAMIŞLAR
ELİNDE BROŞÜR OLAN ARKADAŞLARDAN RİCAM RENK KONUSUNDA FARK VARMI?
BİRDE SUSTALI KONTAK ANAHTARI NASIL BİR ŞEY FOTOSU VARMI?
HERKEZE ŞİMDİDEN HAYIRLI BAYRAMLAR DİLERİM... -
-
-
Premium ve elegance modelinin iç görüntüsü fark sadece direksiyonun sol alt kısmındaki bluetooth hands free telefon tuşları ve econ tuşunun altındaki ön arka park sensör iptal tuşu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bu sınıfta Bi araçta deri direksiyon simidinin standart olmayışı rahatsız edici umarım fiyat uygun olur en azından
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
İLGİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
BEYAZ OLMAZSA BU YENİ RENK BRONZ TERCİH EDECEĞİM
YOUTUBE DE TEST SIRASINDA GÖRMÜŞTÜM -
AZ ÖNCE BAYİ İLE KONUŞTUM.
ONLARDA 81 DEN BAŞLAR 93 E KADAR ÇIKAR DİYORLAR. FİYATLAR AY SONU NETLEŞECEKMİŞ. -
bu aracı almayı ciddi düşünenler için bir önerim var. Madem honda satış müdürü geçen yıl vergi avantajı ile gelecek yıl crv yi uygun fiyatla getireceğiz dedi ve beklentiye soktu. Bu durumu honda merkez e ingilizce yazalım. Honda türkiyenin satış politikalarının honda nın türkiye satışlarını vurduğunu ve araçların yayılmasını engellediğini iletelim. En etkili yaoılabilecek şey bu olacaktır. hatta ingiltere fiyatları ile türkiye fiyatlarının modeller arası karşılaştırmalarını da ekleyelim ki kaçacak nokta kalmasın.
bana bayi executive modelini 87 ye beklediklerini iletmişti ama şimdi lifestyla için 93 bekliyoruz diyorlar. bir şeyler yapmalı... -
Bence fiyatlardaki etken bayilerin aracın fiyatını yüksek tutup müşterilerin nabzını yoklamasıyla oluşan bir durum neden mi dersiniz ilk gelen crv lerin lansmanında dizellerin gelecegi bilgisini verirlerken tahmini fiyat 90-100 tl aralığı olur diye konuşup müşteri tepkilerini bilinçli bir şekilde ölçüyorlardı ve bu bilgileri genel merkezlerine iletiyorlar ve fiyat aralığı oluşturuyorlardı hatırlayın 90-100 tl arası diye birçok bayii fiyat tahmin ediyordu hatta bir bayi çalışanı Honda Türkiye nin bayi sahiplerinden ne kadara satabilirsiniz diye fiyat tahmini aldığını söylemişti.Beni Honda Türkiye planlama dan arayıp araç hakkındaki bilgileri nereden aldığım bile sorulmuştu hatta fiyat aralığı olarak ne kadar bir beklentim olduğu soruldu bende 70 tl alt versiyon 80 tl en üst versiyon arası fiyat verdiğimde bu fiyatı neye göre verdiğimi sordular bende internetten İngiltere donanım fiyatlarını takip ettiğimi belirtmiştim 2 Kasım'da bayilerde olacağını söylemiştiler kendileri fiyat vermedi ama bende demiştim ki eğer fiyatlar çok aşırı çıkar ise Honda yine hüsrana uğrar ve son sıralarda nal toplar demiştim.Günümüz şartların da kimse kendini alternatifsiz zannetmesin ve tüketici ile dalga geçmesin tepkiler ekonomik olarak çok sert olur.Çok umutla çıkardıkları yeni civic gibi ilk başlarda sıra yazıp fiyatlarda 100 tl bile indirim yapmazken şimdi fiyatları ciddi oranda düşürüyorlar sonuç ne hala çok satmıyor ithal jetta bile yok satıyor.Bir kaç yıl önce Honda müşterisini aldatmıyorki indirim yapsın algısı vardı şimdi ne oldu birde müşteriye tepeden bakma huyları vardı neymiş efendim bizim müşterilerimiz elit insanlar iyi güzel de elit insan olunca aldatılmak mı gerekiyor.Firma tanıtımında *toplum tarafından varlığını sürdürmesi istenen bir marka olmak* algısı acaba müşteri beklentilerinden geçmiyor mu diye sormak lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben Elazığ Honda bayisinin müdürü ile konuştum 1 hafta kadar önce, bana 75 bin liradan başlayıp 85 e kadar çıkıcak dedi, donanım seviyesine göre dilerim fiyatı bu şekilde olur üstü bence fazla olur çünkü..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X