Şimdi Ara

honda cr-v 1.6 i-dtec (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.762
Cevap
30
Favori
168.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet bende soğudum cr-v den ısındırmaları için en fulünü 80.000 tl den satmaları lazım........
  • En fullü değil de baz donanım fiyati çok önemli , 70 civarı olmalı. Ben premium alırım alırsam o da 75 falan olursa. Golf için görüşmeye gidecem hafta ici zaten ümidi kesmeye başladım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali-tokur A kullanıcısına yanıt
    otomatik vites, cam tavan gibi eksiklikleri can sıkıyor tabi. ama tam olarak alternatifleri ile de kıyaslayabilmek için fiyatların belli olmasını beklemek gerekecek. ona göre olmazsa yerine başka bir alternatif araç bakılabilir ya da acele edilmiyorsa honda urban suv beklenebilir, o da seneye çıkacak yanlış bilmiyorsam. 1.6 motor otomatik vites alternatif olarak benim ilk aklıma gelen crossover olarak qashqai ve subaru xv var, small suv olarak ta kia sportage 1.6 var galiba.
  • Kia Sportage sahibi olarak Honda Crv 1.6 ile yakından ilgileniyorum. Dizel olması, donanımları ve yuksek torku cazip geliyor. Tasarımını (iç ve dış) cok begeniyorum. Sportage da tasarımı ve donanımları cok iyi olmasına ragmen 2,5 yıl sonra bir değişim zamanı geldi diye düşünüyorum. 2 Kasımda lansmana çağırdılar. Bakalım donanım ve fiyat cazip olursa (en üst donanım maks 80-85 olmalı) ciddi düşünüyorum. Daha pahalı olursa kia ile yola devam. Ford Kuga 1.6 180 hp da çok iyi secenek ama çok yakıyor olması nedeniyle şimdilik uzak duruyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Executive gelmeyecekse deri koltuk, cam tavan, anahtarsiz giris ve calistirma olmayacak demektir. Cok onemli mi tartisilir ama sportageda alistigim ve sevdigim ozellikler (deri koltuk haric) o yuzden elegance da beni cok cezbetmez sanirim. Neyse gelsin de bir gorelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: fuatauf

evet bende soğudum cr-v den ısındırmaları için en fulünü 80.000 tl den satmaları lazım........

hocam en fulünün fiyatını konuşmak şu an için çok makul olmayabilir hem tüketici hem de distribütür hem de honda markası için.
    Ancak Crv en bazı için 70 bin ve altı fiyat koyarsa bu durumda çok fazla talep olacaktır. bu da arabanın tutulmasına ve çok fazla satılmasına imkan sağlayacaktır.
    En baz fiyatına göre de en full ve diğer ara donanımlı modellerin fiyatı ayarlanmalıdır.

Full alabilen kişinin emin olunki başka marka ve modellere de imkanı vardır. O yüzden fulünün fiyatını tartışmak ve konuşmak çok makul bir durum değil şu an için bence....
  • Ben kaparo yatırmıştım 1000 tl executive için. Ama o zaman makul fiyatlar telafuz ediyorlardı. Şimdi bayramdan sonra muhtemelen gidip paramı geri alacağım ve volvo s60 bakacağım. Başka opsiyon olarakda 2. El c180 olabilir. Sonuçta 90000 crv ye vereceğime gider mercedes alırım. Hiç değilse ilerde alacaklar için makul fiyatlara düşer belki.

• Volvo S60 a bakarsaniz alabilirsiniz :) Fiyati kallavi ama araba benim diyor. Super bir arac. Bir gun SUV dan sedana donus yaparsak ilk dusunecegim aractir.

• 2.0 motorlu Honda Cr v'nin mayıs ayında çıkmasına rağmen ben bu aracı 17.10.2013 günü ilk kez gördüm. Modeli bilgisayardan takip ettim. Çok sayıda fotoğrafına ve videosuna baktım. Araçtan bıkmaya başlamıştım. Artık güzel gözükmemeye başlamıştı diye düşünürken aracı bilgisayar dışında görme fırsatım oldu. Gördüğüm Cr v siyah renkteydi. Gerçekten çok dinamik, güçlü, etkileyici ve sportif gözüküyordu. Honda Cr v 'nin arkasından gelen WV Tiguan bu aracın yanında minicik ve güçsüz kalmıştı. Honda Cr v gerçekten harika bir araç. 1.6 dizel motoru ekim ayının sonlarında gelecek. Büyük bir merakla bekliyorum. Umarım fiyatta uçmazlar. Eğer fiyatı yüksek tutarlarsa Türkiye'de yeterli sayıda satması imkansız. Çünkü rakipleri yeni modeller çıkarmaya veya aynı modelleri yenilemeye başladı. Örneğin Mercedes GLA modelini çıkartacak, Nissan Qashqai ve X-trail modellerini yeniliyor. Qashqai 1.6 dizel otomatik vites gelebilir. Eğer Honda, Cr v'nin fiyatını yüksek yaparsa Qashqai'yi yine yollarda çok göreceğiz. Honda fiyatı arttırmasın Cr v'nin satışları patlar. Yeni kasayı beğenmeyen insanların Honda bayiine gidip modele bakmalarını öneririm. Gerçekte daha güzel durduğunu söyleyebilirim. Aracı gerçekten çok beğendim. Umarım fiyatı uygun gelir. 75.000 Tl'yi geçerse Honda'nın işi zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: umut_oem

quote:

Orijinalden alıntı: tasbas38

Damla daki satış personeli 79-86 arası dedi
    Kayseri bayii 82-92 arası dedi

anladim evt siz damla dan fiyat almistiniz hatirladim. Kesin fiyatlari beklemekde fayda var , her bayi farkli fiyat veriyor veya hic vermiyor. Zaten belli olmasina az kaldi , 92 nedir ya lifestyle icin , boyle olursa honda nin iisi cokk zor.

Honda 75 veya 80 'i geçerse satamaz. QQ'yi yenileniyo 1.6 dizel otomatik gelebilir .Mercedes'te GLA'yı getirecek. Honda'ya sesleniyorum :D DÜŞÜK FİYATTAN SAT DÜŞÜK ! :D
  • quote:

http://otomobilgunlugu.com/2013/08/18/mercedes-benz-gla/

guzel makine :-)

Büyük ihtimal içi dardır. Mercedes'in arka koltukları insanı boğuyor. A ve CLA gibi modeller örneğin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArabaAvı

quote:

Büyük ihtimal içi dardır. Mercedes'in arka koltukları insanı boğuyor. A ve CLA gibi modeller örneğin.

evet size katiliyorum , ama yinede guzel :-)
  • quote:

quote:

quote:

Honda CR-V hakkında ne düşünüyorsunuz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Honda Crv su durumda goze carpan yanlari ; 1.6 dizel , torku yuksek ( ama test etmek lazim ), genis , ferah , yakisikli. Ama sunu soylemem gerekirki , bu forum acildigindan beri biz hep konusuyorduk , benzinli executive donanimi getirmezler ve benzinli lifestyle donanimi 1.6 dizel in en full u olarak satmaya kalkarlar ve fiyatida 90 bin uzeri yapar hemde manul vites ki insanlar cogu trafikden cekiniyor.Bu sartlarda Honda nin isi var demistik. Son gunlerde de donanimin aciklanmasi ve fiyat hakkindaki soylentilerin bu duzeyde olmasi basta beni ve forumdan da goruldugu gibi diger arkadaslari honda crv den soguttu. Ve artik forumda honda degilde rakipleri ve alterbatifleri konusulmaya baslandi.Ama biz yinede su anda gercek fiyatlarin aciklanmasini bekliyoruz. Hani burda benim gordugum insanlarin hondaya bu fiyat politikasi yonunden sicak bakmadigi. Cunku honda pazarlama muduru bir video sunda fiyat yonunden cok comert olucaz diyodu , comertlikolcakmi gorcez bizde :-) insanlar 90 bin manuel honda ya verecegime mercedes bmw veya 70-75 bine full donanimli otomatik suv alirim diye dusunuyorlar.Ama ben araci gercekten begeniyorum , tasarimi guzel ve genis bir arac. Fiyatlarin aciklanmasini beklemekte fayda var.Tabi birde real de test etmek gerekir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Honda Crv su durumda goze carpan yanlari ; 1.6 dizel , torku yuksek ( ama test etmek lazim ), genis , ferah , yakisikli. Ama sunu soylemem gerekirki , bu forum acildigindan beri biz hep konusuyorduk , benzinli executive donanimi getirmezler ve benzinli lifestyle donanimi 1.6 dizel in en full u olarak satmaya kalkarlar ve fiyatida 90 bin uzeri yapar hemde manul vites ki insanlar cogu trafikden cekiniyor.Bu sartlarda Honda nin isi var demistik. Son gunlerde de donanimin aciklanmasi ve fiyat hakkindaki soylentilerin bu duzeyde olmasi basta beni ve forumdan da goruldugu gibi diger arkadaslari honda crv den soguttu. Ve artik forumda honda degilde rakipleri ve alterbatifleri konusulmaya baslandi.Ama biz yinede su anda gercek fiyatlarin aciklanmasini bekliyoruz. Hani burda benim gordugum insanlarin hondaya bu fiyat politikasi yonunden sicak bakmadigi. Cunku honda pazarlama muduru bir video sunda fiyat yonunden cok comert olucaz diyodu , comertlikolcakmi gorcez bizde :-) insanlar 90 bin manuel honda ya verecegime mercedes bmw veya 70-75 bine full donanimli otomatik suv alirim diye dusunuyorlar.Ama ben araci gercekten begeniyorum , tasarimi guzel ve genis bir arac. Fiyatlarin aciklanmasini beklemekte fayda var.Tabi birde real de test etmek gerekir.

Size tamamıyla katılıyorum. Fiyatta cömert davranırlarsa iyi olur :D

• Bahsettiğinşz paketin otomatik vitesli 2.0 motoru su an 95 bin TL. Yani 1.6 motora o fiyatı koyamazlar. Koyarlarsa tercih 2.0 olacagı için satamazlar. Ya 80-85 aralığı bir fiyat koymalılar ya da 2.0 fiyatlarını artırmalılar?

• bayi boşline crv 80 diyor. yatar bu iş. 1.6 dizel zafira 70bin tl ve donanım listesi oldukça kabarık , bayramdan son ilk iş zafiraya bakacam. o da olmadı beklerim , seneye yeni qq , tiguan vs. çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeHoroz

bayi boşline crv 80 diyor. yatar bu iş. seneye yeni qq , tiguan vs. çıkıyor.

Yahu bu bayiler üfürüyor, hala inanıyorsunuz.
    İngiltere sitesinde;
    Honda civic Hb ES modeli
    20,780 GBP diyor 66,117 TL'ye karşılık geliyor. 66,500 TL'den Türkiye'de satışta.
    Düz hesap düz mantık. Aynı sitede CRV için
    21,735 GBP diyor 69,155 TL'ye karşılık geliyor.
    Fiyatın bu civarda olacağını cümle alem biliyor. Bayilerin haberi yok. Ya da çok kazanç istiyorlar. Şişiriyorlar.

Fiyattan çok boyutlara kafayı taktım ben. Bir tık daha küçük boyutlarda opsiyonu olsa daha iyi olurdu. Daha önceki mesajlarımda belirtmiştim. Trafik ve kapalı garajda parketmek sorun olacak gibi. Malesef gelişmiş ülkelerdeki gibi geniş caddelerimiz ve sokaklarımız yok.
    QQ makyajlı kasa 2-3 aya kadar kendini gösterir.

• Konu açıldığından beri sürekli bir fiyat tahmini var, sayfalar dolusu "fiyatlar şöyle olmalı, böyle olmalı" yorumları...
    Gelse de kurtulsak, hatta ucuz olsa da alsak...

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.