Şimdi Ara

honda cr-v 1.6 i-dtec (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.762
Cevap
30
Favori
168.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: johnkoot

Konu açıldığından beri sürekli bir fiyat tahmini var, sayfalar dolusu "fiyatlar şöyle olmalı, böyle olmalı" yorumları...
    Gelse de kurtulsak, hatta ucuz olsa da alsak...

Aslında ucuz olmasını ve diğer araçlarla olan fiyat ve donanım farkını burada sürekli konuşuyoruz. Bu bakımdan dizel crv yi yeni çıkan yeni crv ile hem fiyat hem de donanım olarak karşılaştırmayı ihmal ediyoruz. Şimdi yeni crv 2.0 motorlarda üç sınıf donanım öngörülmüş.
    Honda Türkiye distiribitörünün bu üç sınıf donanımdan farklı bir donanım sunması halinde insanlar haklı olarak neden böyle bir donanım farkına gidildiğini sorgulayacak. Özellikle bayilere kapora bırakan ve benim gibi bayide crv 2.0 araçları inceleyip beğenenler, 1.6 dizel crv yi bu donanımda, bu işcilikte ve bu şıklıkta bulamayınca araçtan soğuyacak ve alternatif araçlara bakacaklardır.

Benim tavsiyem parasından çok mevcut piyasada halihazırda satışı olan crv 2.0 araçların donanımı ile bu dizel 1.6 crv lerin aynı donanımla satışa sunulmasının gerekliliğini tartışmamız ve buna göre de bir fiyat politikası hakkında fikir yürütmemiz gerekmektedir.

eğer Honda Türkiye distiribitörü daha önceki sayfalarda bir paylaşımcının buraya eklediği gibi donanımlarda bir farklılaşmaya giderse bu distiribitörün hakkında iyi niyetli düşünceler değişebilir.

son olarak honda merkez firmasına ingilizce bir mesaj gönderme konusunda yukarıda yazan sayın paylaşımcı, eğer ingilizce bir metin hazırlarsa honda merkeze gönderilmek üzere o metnin üzerinde küçük değişiklikler yapmak koşulu ile bende o metni honda merkeze göndermekten büyük memnuniyet duyacağım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali-tokur -- 20 Ekim 2013; 12:32:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tek_Türk

quote:

Orijinalden alıntı: EfeHoroz

bayi boşline crv 80 diyor. yatar bu iş. seneye yeni qq , tiguan vs. çıkıyor.

Yahu bu bayiler üfürüyor, hala inanıyorsunuz.
    İngiltere sitesinde;
    Honda civic Hb ES modeli
    20,780 GBP diyor 66,117 TL'ye karşılık geliyor. 66,500 TL'den Türkiye'de satışta.
    Düz hesap düz mantık. Aynı sitede CRV için
    21,735 GBP diyor 69,155 TL'ye karşılık geliyor.
    Fiyatın bu civarda olacağını cümle alem biliyor. Bayilerin haberi yok. Ya da çok kazanç istiyorlar. Şişiriyorlar.

Fiyattan çok boyutlara kafayı taktım ben. Bir tık daha küçük boyutlarda opsiyonu olsa daha iyi olurdu. Daha önceki mesajlarımda belirtmiştim. Trafik ve kapalı garajda parketmek sorun olacak gibi. Malesef gelişmiş ülkelerdeki gibi geniş caddelerimiz ve sokaklarımız yok.
    QQ makyajlı kasa 2-3 aya kadar kendini gösterir.

Sayın tek_Türk,

İngilterede satışa sunulan dizel crv lerin motor hacmi ve donanımı konusunda da bir fikir verebilir misiniz?

Mümkünse konuya ilişkin bir link verirseniz daha memnun oluruz.

Selamlar,

Ali TOKUR

• Merhaba,
    Ali Bey in isteğine binaen ben aşağıdaki gibi bir mail hazırladım.

Dear Honda,
    We want to share our concerns about CR-V 1,6 diesel prices in Turkey. From the beginning of the last Autoshow Turkey this car was announced by the sales manager of Honda Turkey and it was told that this car will be sold with a compatitive price according to the 2.0 CR-V versions with the help of the tax benefits. As a result of this announcement many automobile buyerslike me are waiting for the car. Since diesel CR-V is imported from England, we are comparing the prices with UK and the prices in Turkey for the other Honda models are really so close. As a consumer we were hoping to buy the new CR-V with the similar prices as UK with the help of tax benefits in Turkey.
    At the beginning Honda dealers announced a predictive price which was very close to the expectations and many of us give prepayments for the car. After they recognize the demand they are always increasing the price.
    The same scenario had seen on civic diesel and the sale records show us that it is not good to pay more money for a car than it deserves.
    As an example I am giving the tax rates and prices of the cars:
    Honda CR-V 2.0 A/T Lifestyle tax rate %80 price 50.000 USD
    Honda CR-V 1.6 M/T Lifestyle tax rate %37 expected price 49.000 USD

This show us that Honda Turkey is getting too much profit for this car which will result loss of market share again on CR-V.
    For you information and action.

Best Regards

• Merhaba,
    Bu mesajı yazdık ama gönderecek bir mail bulamadım. :)
    muhattap bulabilen var ise paylaşabilirmi.
    Teşekkürler
  • Arkadaşlar fiyat ne zaman açıklanacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali-tokur

İngilterede satışa sunulan dizel crv lerin motor hacmi ve donanımı konusunda da bir fikir verebilir misiniz?

Selamlar,

Ali TOKUR

Memnuniyetle

http://www.honda.co.uk/cars/cr-v/fullspecification/
    bu linkte baz donanım çıkıyor. Menüden diğer donanımları ve fiyatlarını da görebiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barancir

Merhaba,
    Ali Bey in isteğine binaen ben aşağıdaki gibi bir mail hazırladım.

Dear Honda,
    We want to share our concerns about CR-V 1,6 diesel prices in Turkey. From the beginning of the last Autoshow Turkey this car was announced by the sales manager of Honda Turkey and it was told that this car will be sold with a compatitive price according to the 2.0 CR-V versions with the help of the tax benefits. As a result of this announcement many automobile buyerslike me are waiting for the car. Since diesel CR-V is imported from England, we are comparing the prices with UK and the prices in Turkey for the other Honda models are really so close. As a consumer we were hoping to buy the new CR-V with the similar prices as UK with the help of tax benefits in Turkey.
    At the beginning Honda dealers announced a predictive price which was very close to the expectations and many of us give prepayments for the car. After they recognize the demand they are always increasing the price.
    The same scenario had seen on civic diesel and the sale records show us that it is not good to pay more money for a car than it deserves.

This show us that Honda Turkey is getting too much profit for this car which will result loss of market share again on CR-V.

Best Regards

emegine saglik kardesim , gercekten clear bir mail olmus.

• quote:

Orijinalden alıntı: tek_Türk

quote:

Orijinalden alıntı: ali-tokur

Selamlar,

Ali TOKUR

Memnuniyetle

http://www.honda.co.uk/cars/cr-v/fullspecification/
    bu linkte baz donanım çıkıyor. Menüden diğer donanımları ve fiyatlarını da görebiliyorsunuz.

link için çok teşekkür ediyorum.
    İncelediğim kadarı ile ingilterede dizel versiyon olarak 1.6 motor da tek bir donanım seviyesi bulunmaktadır. ve bu araç 17 inç lastik boyutu dışında fulle yakın bir donanıma sahiptir.

Şimdi bir bayinin satış temsilcisi 5 kadar müşteri adayından ön kapora aldığını söyledi. Bayinin tüm müşterisimi diye sordum bu 5 adet kaporo için satış temsilcisine hayır sadece ben 5 adet kapora aldım dedi.

Bu araca ilgi oldukça fazla olduğu kesin ve herkes bu aracı merak ettiği için bayiye ugruyor ve bayiden crv benzilli lifestyle donanımlı bir arabayı görüp çok beğenerek bayiden çıkıyor. Bu durumda kapora verenler gelecek olan dizelin en üst donanımlısına ve en yüksek fiyatlısına kapora verdiklerinin farkında olmalıdırlar.

lifestyle donanımlı 4*4 benzinli 2.0 motora 96 bin katalog fiyatı biçmişler bu pazarlıkla 94 000 liraya çok rahat alınır.
    bu durumda lifestyle donanımlı 4*2 dizel 1.6 crv için ne kadar fiyat biçmelidirler merak ediyorum. bu konuda bir fikir yürütmekte zolanıyorum o yüzden sizin fikirlerinizi öğrenmek istiyorum bu konuda.

Değerli barancir,
    İlgin için çok teşekkür ediyorum.
    güzel bir ingilizce mail veya mektup kaleme almışsın.
    bu metni her arkadaş ister mektup olarak isterse de fax veya mail olarak ilgili yere iletmelidirki; Honda Türkiye distiribitörünün bu anlamda satış ve fiyat politikasını tüketici aleyhine oluşturmasının önüne geçilmelidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali-tokur -- 20 Ekim 2013; 18:23:11 >

• merhaba,
    Rica ederim.
    Ben mail adresi bulamadım ama bu yazıyı honda global ve honda türkiye facebook sayfalarında paylaştım.
    sizde paylaşabilirsiniz.
  • tahmini en baz fiyat formülü ;

1.6 130 hp lik tekna donanım dizel Qashqai 83 bin tl ise tekna donanımını crv nin lifestyle donanımına göre kıyaslayın.Crv nin yeni kasa oluşunu ve bence en az 1 gömlek te üstün olduğunu hesab ederek kafanızda bir fiyat oluşturun

ben 84-87 bin arası diyorum
  • Dün camkıran hondaya gittim. Fiyatlar belli dediler. Dream premium elegance sırayla 82,86,92 dediler kendileri.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 85 bin ve üzeri satamaz
  • Bunlar Almaya CRV fiyatları
    .0 i-VTEC 2WD Super bleifrei E10 (95 ROZ) 114 kW/155 PS 6-Gang-Schaltgetriebe 22.990,00 € Info - Energielabel: D Details >>
    Kraftstoffverbrauch/
    CO2-Emissionen**
    Kraftstoffverbrauch Honda CR-V in l/100 km: innerorts 8,9; außerorts 6,2; kombiniert 7,2. CO2-Emission in g/km: 168. (Alle Werte gemessen nach 1999/94/EG)
    2.0 i-VTEC 4WD Super bleifrei E10 (95 ROZ) 114 kW/155 PS 6-Gang-Schaltgetriebe 24.990,00 €
    2.0 i-VTEC 4WD AT Super bleifrei E10 (95 ROZ) 114 kW/155 PS 5-Gang-Automatikgetriebe 26.890,00 €
    Comfort KRAFTSTOFF LEISTUNG GETRIEBE PREIS ¹
    2.0 i-VTEC 2WD Super bleifrei E10 (95 ROZ) 114 kW/155 PS 6-Gang-Schaltgetriebe 24.775,00 €
    2.0 i-VTEC 4WD Super bleifrei E10 (95 ROZ) 114 kW/155 PS 6-Gang-Schaltgetriebe 26.775,00 €
    2.0 i-VTEC 4WD AT Super bleifrei E10 (95 ROZ) 114 kW/155 PS 5-Gang-Automatikgetriebe 28.675,00 €
    1.6 i-DTEC 2WD Diesel 88 kW/120 PS 6-Gang-Schaltgetriebe 25.990,00 €
    2.2 i-DTEC 4WD Diesel 110 kW/150 PS 6-Gang-Schaltgetriebe 29.325,00 €
    2.2 i-DTEC 4WD AT Diesel 110 kW/150 PS 5-Gang-Automatikgetriebe 31.225,00 €
    Elegance KRAFTSTOFF LEISTUNG GETRIEBE PREIS ¹
    2.0 i-VTEC 2WD Super bleifrei E10 (95 ROZ) 114 kW/155 PS 6-Gang-Schaltgetriebe 27.180,00 €
    2.0 i-VTEC 4WD Super bleifrei E10 (95 ROZ) 114 kW/155 PS 6-Gang-Schaltgetriebe 29.180,00 €
    2.0 i-VTEC 4WD AT Super bleifrei E10 (95 ROZ) 114 kW/155 PS 5-Gang-Automatikgetriebe 31.080,00 €
    1.6 i-DTEC 2WD Diesel 88 kW/120 PS 6-Gang-Schaltgetriebe 28.395,00 €
    2.2 i-DTEC 4WD Diesel 110 kW/150 PS 6-Gang-Schaltgetriebe 31.730,00 €
    2.2 i-DTEC 4WD AT Diesel 110 kW/150 PS 5-Gang-Automatikgetriebe 33.630,00 €
    Lifestyle KRAFTSTOFF LEISTUNG GETRIEBE PREIS ¹
    2.0 i-VTEC 4WD Super bleifrei E10 (95 ROZ) 114 kW/155 PS 6-Gang-Schaltgetriebe 32.180,00 €
    2.0 i-VTEC 4WD AT Super bleifrei E10 (95 ROZ) 114 kW/155 PS 5-Gang-Automatikgetriebe 34.080,00 €
    1.6 i-DTEC 2WD Diesel 88 kW/120 PS 6-Gang-Schaltgetriebe 31.395,00 €
    2.2 i-DTEC 4WD Diesel 110 kW/150 PS 6-Gang-Schaltgetriebe 34.730,00 €
    2.2 i-DTEC 4WD AT Diesel 110 kW/150 PS 5-Gang-Automatikgetriebe 36.630,00 €
    Executive KRAFTSTOFF LEISTUNG GETRIEBE PREIS ¹
    2.0 i-VTEC 4WD Super bleifrei E10 (95 ROZ) 114 kW/155 PS 6-Gang-Schaltgetriebe 35.255,00 €
    2.0 i-VTEC 4WD AT Super bleifrei E10 (95 ROZ) 114 kW/155 PS 5-Gang-Automatikgetriebe 37.155,00 €
    2.2 i-DTEC 4WD Diesel 110 kW/150 PS 6-Gang-Schaltgetriebe 37.805,00 €
    2.2 i-DTEC 4WD AT Diesel 110 kW/150 PS 5-Gang-Automatikgetriebe 39.705,00 €

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serklay -- 20 Ekim 2013; 20:19:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rosea

tahmini en baz fiyat formülü ;

1.6 130 hp lik tekna donanım dizel Qashqai 83 bin tl ise tekna donanımını crv nin lifestyle donanımına göre kıyaslayın.Crv nin yeni kasa oluşunu ve bence en az 1 gömlek te üstün olduğunu hesab ederek kafanızda bir fiyat oluşturun

ben 84-87 bin arası diyorum

Qashqai 83 bin mi, amanın nolmuş fiyatlar böle.

• +81 03-3402-1101 fax nosu
    mail bulamadım fax çektim.....

Dear Honda,

Best Regards amadım fax çektim..........

• quote:

Orijinalden alıntı: sahin181

Dün camkıran hondaya gittim. Fiyatlar belli dediler. Dream premium elegance sırayla 82,86,92 dediler kendileri.

Fiyatlar mantıklı ve satar da
  • Aynı donanımda 2000 motor otomatik araç ile 1600motor manuel arasında 3000 tl fark var. Honda hayat onda.

• quote:

Aynı donanımda 2000 motor otomatik araç ile 1600motor manuel arasında 3000 tl fark var. Honda hayat onda.

Birisin ÖTV si %40 digerinin ki %80 ama fiyat farkı 3000 tl demektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahin181

quote:

Aynı donanımda 2000 motor otomatik araç ile 1600motor manuel arasında 3000 tl fark var. Honda hayat onda.

Birisin ÖTV si %40 digerinin ki %80 ama fiyat farkı 3000 tl demektir.

sayın sahin181 size göre olması gereken fiyat farkı ne kadar olmalıdır bu şartlarda???????
  • Fark türkiye şartlarında 1.6 dizel çılgınlığı

Avrupada vergilendirme sistemi ve bizde yakıtın cebimizi yakması araç motor tercihinde farklılık göstermekte.Bunu hepimiz biliyoruz.Buna bağlı olarakta talebe göre fiyatlandırma uygulanacak.Bu yüzden bazı arkadaşların avrupadaki fiyatlara göre kıyas yapmaları boşuna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rosea -- 20 Ekim 2013; 22:29:24 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.