Şimdi Ara

honda cr-v 1.6 i-dtec (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.762
Cevap
30
Favori
168.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ugurozer

quote:

Orijinalden alıntı: drmehmetefe

Siparisler alinmaya baslandi executive kaporasi icin cagirdilar araclar kasim 1.hafta gelecekmis. 5000 kapora istediler 95 96000 civari olacak diyor bayi ne dersiniz? Baz fiyat 82 civari duyumu almislar

honda hastasıyım özellikle 1,6 i-dec motora bitiyorum ancak 95-96 bin bu aracav ermek için enayi olmak gerek.

executive 2,0 tam otomatik araçlar 90 bin tl ye satılıyor üzerine prinsin en baba lpg sistemi vsi 2650 koy 93 bin tl ye çok daha komforlu otomatik ve güçlü bir araç kullanma şansı varken amaç ne olabilir?

Tork ne olacak ?
  • Güray Bey le iletişime gecmeye gerek yok . Honda.com.tr bize ulaşın bölümünden mesaj atabilirsiniz. 1-2 ay önce fiyat, donanım, tarih belirsizliği ile ilgili mesaj atmıştım 10 gün sonra planlamadan aranmıştım. Bu sabah ise 2.0 otomatik 4*4 %80lik vergi dilimindeki executive araç 97 bine satılırken, 1.6 dizel manuel 4*2 %40 lık vergi dilimindeki lifestyle arac nasıl oluyorda 92bine satılıyor aklım karıştı açıklama yaparsanız sevinirim diye mesaj attım. Umarım fiyatlar netleşmemiştir ve dikkate alırlar.
  • Hala bazı arkadaşlar "vergi dilimi şöyle, o yüzden şu fiyata çıkması gerekir" diye yorum yapıyorlar. Bu iş arz-talep meselesidir. Diğer markalarda da durum aynıdır. BMW veya Mercedes'in 1.6 araçlarına bakın. Türkiye'nin gerçeği bu. 2.0 benzinli bir araca talep az olduğu için Honda yıllardır rakiplerine göre makul fiyattan sattı CR-V'yi. Hala da rakiplerinden ucuza satıyor. RAV-4'ün, Forester'in falan fiyatına bakın. Bir de bu aracı Qashqai ile falan karşılaştıranlar sanırım iki araca da hiç binmeyenler .
  • Arkadaşlar bir yanlış anlaşılma var.Ben bu fiyat politikasına karşıyım.Siz olaya biraz duygusal yaklaşıyorsunuz hayal kırıklı var evet ama ortada bir gerçek var.Maalesef çok talep talebe bağlı olarakta bayilerin işgüzarlığı var.Bu sadece honda değil tüm firmalar için geçerli.

Gönül isterki 70 binden başlasın ama bu fiyattan piyasaya girmeyeceği çok öncesinden belliydi zaten daha başlığın ilk zamanlarında ben mesajımda da söylemiştim.Araçlara sürekli zam var biri diğerine bakıp bu araç bu kadar ederse benimki hayli eder deyip aracın ederine değil piyasaya göre fiyatlar belirleniyor dolayısıyla talep oldukça da fiyatlar sürekli yükseliyor.

Ben sıfır araba almaktan vazgeçtim.İkinci el temiz 2.4 lpg li accord bakıyorum Gerçi ikinci ellerde uçtuya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rosea -- 22 Ekim 2013; 10:27:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fearmemex

quote:

quote:

Siparisler alinmaya baslandi executive kaporasi icin cagirdilar araclar kasim 1.hafta gelecekmis. 5000 kapora istediler 95 96000 civari olacak diyor bayi ne dersiniz? Baz fiyat 82 civari duyumu almislar

honda hastasıyım özellikle 1,6 i-dec motora bitiyorum ancak 95-96 bin bu aracav ermek için enayi olmak gerek.

executive 2,0 tam otomatik araçlar 90 bin tl ye satılıyor üzerine prinsin en baba lpg sistemi vsi 2650 koy 93 bin tl ye çok daha komforlu otomatik ve güçlü bir araç kullanma şansı varken amaç ne olabilir?

Tork ne olacak ?

torkla iş bitmiyor ne yazıkki, benzinli araç 2000 devirden 6500 devire kadar hatrı sayılır bir tork verebiliyorken dizelde daha yuksek olan tork ne yazıkki 4000 devirde bitmiş oluyor... genel performansa lag surelerine komfora bakıldığında tam otomatik 150 hp bir araç daha keyifli oluyor sonuçta...

• Merhaba,
    Bu tabiki arz talep meselesi kabul. Arabayı 300.000 e de satabilirler. Ama firmanın pazarlama müdürü çıkıp otoshow da net bi şekilde vergi avantajından dolayı çok rekabetçi bir fiyata çıkacağız diye anons edip insanları beklentiye sokuyor ve arabamda sorunlar olmasına rağmen aracımı satmayıp bunun gelmesini bekliyorsam bunun da hakkını aramam gayet doğal.
    Daha da öteside 1,5 ay evvel honda bayisine 87000 tl executive CRV dizel için kapora bıraktıktan sonra bu modelin gelmeyeceğini ve bir alt modelinde 93000 e geleceğini söylemeleri ne kadar etik. pahalı satacaz desinler satsınlar eyvallah. Ama sağda solda ucuza (ucuz denilen rakamda 70-80. 000 li rakamlar) satacağız diyip talep toplayıp sonra üzerine bindirmeleri etik değil.
    Burada herkesin serzenişte bulunduğu nokta bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rosea

Arkadaşlar bir yanlış anlaşılma var.Ben bu fiyat politikasına karşıyım.Siz olaya biraz duygusal yaklaşıyorsunuz hayal kırıklı var evet ama ortada bir gerçek var.Maalesef çok talep talebe bağlı olarakta bayilerin işgüzarlığı var.Bu sadece honda değil tüm firmalar için geçerli.

Gönül isterki 70 binden başlasın ama bu fiyattan piyasaya girmeyeceği çok öncesinden belliydi zaten daha başlığın ilk zamanlarında ben mesajımda da söylemiştim.Araçlara sürekli zam var biri diğerine bakıp bu araç bu kadar ederse benimki hayli eder deyip aracın ederine değil piyasaya göre fiyatlar belirleniyor dolayısıyla talep oldukça da fiyatlar sürekli yükseliyor.

Ben sıfır araba almaktan vazgeçtim.İkinci el temiz 2.4 lpg li accord bakıyorum Gerçi ikinci ellerde uçtuya

Valla kardeş aylardır bekledik , adamlar vaatlerde bulundular. Ayrıca sadece talep var diye fahiş fiyat uygulamak etik değil. Bunu diğer firmalar yapsa neyse de hondayi daha ilkeli bir firma bilirdik eskiden. Ben Mayıs ayından beri bekliyorum , şimdi gidip inadına vw alacam. Honda bu kafayla günden günden güne Mazda Mitsubishi gibi bir duruma düşer , milletimiz o kadar da enayi değil..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fearmemex

quote:

quote:

Tork ne olacak ?

torkla iş bitmiyor ne yazıkki, benzinli araç 2000 devirden 6500 devire kadar hatrı sayılır bir tork verebiliyorken dizelde daha yuksek olan tork ne yazıkki 4000 devirde bitmiş oluyor... genel performansa lag surelerine komfora bakıldığında tam otomatik 150 hp bir araç daha keyifli oluyor sonuçta...

Şahsa göre değişir

• öncelikle herkese merhaba...

fiyat konusunda herkesin tepkili olduğunu görmekteyiz...bende önümüzdeki sene için alma planları yapıyordum...
    fiyatlar tahminlerin ötesinde lakin gerçek şu ki ''ALMAZSINIZ OLUR BİTER''...neticede segmentinde tek araç değil gider başka marka alırız o da pahalı ise ikinci el...
    aldığım araba işimi görsün beklentilerimi karşılasın yeter....para bendeyse düdüğü de ben çalarım...onlar bize muhtaç sayın forumun güzel üyeleri...talep etmezsek tıpış tıpış o fiyatları aşağı çekmek zorundalar...keyifleri bilir...yeter ki biz bilinçli tüketici olalım vesselam...
  • CRV deki yüksek fiyatı serbest piyasa koşullarıyla açıklayan arkadaşın demek istediği Milleti Yolunacak Kaz olarak görmesinden ileri geliyor anlaşılan. Bu tip düşünceyle uğraşmak yerine dün gidip VW Passat Exclusive 1.6 TDI siparişimi verdim. 2013 CRV de 1 müsteriniz daha azaldı. hadi hayırlı olsun.
    Bu kadar beklenti oluşturduktan sonra talepler gelince milleti kaz gibi yolamazsınız. Yoldurmazlar. Artık millet uyanmaya başladı. Civic HB modelindeki hüsranı CRV de de görürsünüz yakında, ondan sonrada Satış müdürlerinizi bi tur daha değiştirirsiniz artık. Honda - Japonya'ya da konuyla ilgili mail attım. Memleketteki durumdan haberdar olmalarında fayda var. Şimdi düşünme sırası Honda TR'de...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar13

CRV deki yüksek fiyatı serbest piyasa koşullarıyla açıklayan arkadaşın demek istediği Milleti Yolunacak Kaz olarak görmesinden ileri geliyor anlaşılan. Bu tip düşünceyle uğraşmak yerine dün gidip VW Passat Exclusive 1.6 TDI siparişimi verdim. 2013 CRV de 1 müsteriniz daha azaldı. hadi hayırlı olsun.
    Bu kadar beklenti oluşturduktan sonra talepler gelince milleti kaz gibi yolamazsınız. Yoldurmazlar. Artık millet uyanmaya başladı. Civic HB modelindeki hüsranı CRV de de görürsünüz yakında, ondan sonrada Satış müdürlerinizi bi tur daha değiştirirsiniz artık. Honda - Japonya'ya da konuyla ilgili mail attım. Memleketteki durumdan haberdar olmalarında fayda var. Şimdi düşünme sırası Honda TR'de...

Helal olsun.
    biraz adam olurlar belki. aynı hareketi (passat exclusive1.6 dizel) bende yapmayı planlıyorum ama önce bu haftasonu bayiye gidip fiyatları net söylemelerini ve herhangi bir indirim yapıp yapmayacaklarını öğrenmek istiyorum.
    akabinde bende VW e yöneleceğim. passatlarda sıra var mı?

• barancir B kullanıcısına yanıt
    CRV için 82-86-92 fiyatları kesin gibi. İndirim olayınada girmiyorlar, hatta daha önce verilen hediyeleri bile ekstra olarak ekliyorlar şuan. Bu konuda satış müdürlerini SELAMlıyorum. :)

Passatları Standart 3 ay sonrasına sıra veriyorlar. Ama Bunu sipariş edipte vazgeçen yada kredisi onaylanmayanlar olabiliyor dediler, öyle bir durumda haber verecekler. Çok acelem yok. Ayrıca VW grubu Aralık-Ocak 2014 arasında kampanyaları olacakmış...
  • quote:

CRV deki yüksek fiyatı serbest piyasa koşullarıyla açıklayan arkadaşın demek istediği Milleti Yolunacak Kaz olarak görmesinden ileri geliyor anlaşılan. Bu tip düşünceyle uğraşmak yerine dün gidip VW Passat Exclusive 1.6 TDI siparişimi verdim. 2013 CRV de 1 müsteriniz daha azaldı. hadi hayırlı olsun.

Zaten bu şekilde vatandaş davranırsa Milleti Yolunacak Kaz yerine koymazlar koyamazlar.Ama bu tepkiyi bu sitedeki insanlar yapıyor.Dışarıda yine insannlar aynı mantıkla devam edecek.Ben sıfır araç bile almıyorum sırf bu zihniyetten dolayı.

2.el araç almayı düşünüyorum ama maalesef bu zamlar 2. ele de yansıyor

• Honda crv yerine opel zafira gibi alternatifleri düşünen arkadaşlara inanması çok zor. zira opel zafira gibi bir tipi beğenebilmek kolay iş değil. ama şahsi fikir şahsi zevk saygı duymak gerek elbette
  • quote:

Orijinalden alıntı: barancir

Merhaba,
    bizi bu beklentiye sokan Honda pazarlama müdürü Güray Yücel. aşağıda da adamın röportajı var.
    Bu adamı mail bombardımanına tutalım derim. Hani söz vermiştin nerede fiyat avantajı. bu kadar kişiyi beklentiye sokmanın hesabını ver diyelim. bu adamın mailini bulabilecek varmıdır?

http://www.youtube.com/watch?v=WQ0fx0rZwtE

Hocam ben bu videoyu görmedim , basından takip etmiştim. Videodaki tipi görseydim beklemezdim o kadar açık söylüyorum.

• ithalat belgemizde honda olsaydi bu aractan denemek icin birkac tane getirirdim. aracin fiyatlari belli olsun bakalim hesaplicam kac paraya cekiyorlar araci
  • quote:

Orijinalden alıntı: barancir

quote:

Helal olsun.
    biraz adam olurlar belki. aynı hareketi (passat exclusive1.6 dizel) bende yapmayı planlıyorum ama önce bu haftasonu bayiye gidip fiyatları net söylemelerini ve herhangi bir indirim yapıp yapmayacaklarını öğrenmek istiyorum.
    akabinde bende VW e yöneleceğim. passatlarda sıra var mı?

değerli üye ve üye olmadan dışarıdan bu forumu takip eden arkadaşlar,

Açıkcası yeni crv benzinli halihazırda iki paket olarak satılıyor.
    bu paketlerin dışında başka paketler ile yeni crv 1.6 dizel satmak istiyorlarsa; haklı olarak da tüketici yeni crv benzinli paketlerdeki daha az donımdan dolayı fiyatlarda ciddi bir düşme veya alçaklık beklentisi içine girmektedir. Eğer tüketiciyi yanıltmak veya beklenti içine sokmak istemiyorsa honda tr, bu durumda yeni crv leri de satsın yeni crv benzinli donanımı ile de görelim. dizel crv ler için aygı donanım paketleri açıklamasın.
    Desinki lifestyle bu fiyat diğeri bu fiyat, bizde ona göre düşük fiyat beklentisi içine girmeyelim.
    Yanlış anlaşılmasın ama şu an buradaki tartışmaların tek sebebi ve müsebbibi HONDA TR nin uygulamak istediği fiyat ve satış politikasının insanlarda büyük beklentiler oluşturacak şekilde oluşturulmasıdır.
    honda türkiye yeni crv benzinli donanım paketi ile crv 1.6 dizel'ide satsın ki bizde hayal kırılıklığına ugramayalım ve bu donanıma görede gidelim kapora verelim. Açıkcası ben honda türkiye yeni crv benzinli donanımın dışındaki bir donanımla dizel crv nin satışa sunulacağını öğrendiğim an araçtan soğumuştum.

yukarıda ki arkadaşların yaptığı gibi bende passat sırasına kayıt yaptıracağım. Yaşasın kral PASSAT, kıralı kıral yapan honda tr gibi firmalardır sonucunu çıkarabilir miyiz? sanırım evet .............

• Premium 2.0 benzinli 4x4 otomatik crv 95700 TL , %80 ötv , ötvsiz fiyatı 53166 liradır. Eğer 1.6 ötvsi olan %40 olsaydı ötv 74433 lira olacaktı. Bu motor benzinli ancak araç da 4X4 ve OTOMATİK VİTES . 1.6 dizelin manuel ve 4x2 olması negatif etken , dizel olması ise pozitif etken olarak birbirini nötrlerse 1.6 dizel Premium CRV nin hakkı 74433 liradır . En boşunu bırakın premium dizeli bile 75 civarı olmalı benzinli model fiyatlarına göre , bunu kafadan sıkmıyorum hondanın bizzat kendisini referans alıyorum, gerisi kazıktan başka bişey değildir . Mayıs ayında 1.5 ay beklemek kaydıyla istediğim golfü alabiliyordum , şimdi çok pişmanım. O zaman golf 65 bindi , hem fiyatlar 4bin arttı hem bunca zaman boşu boşuna beklemiş oldum Hondayı diğer firmalardan daha ilkeli sanıyordum ama hepsi aynı mokun yeşiliymiş , golf için bayileri aramaya başladım ama şimdi baharınki kadar kolay değil almak , 2014 diyorlar teslim için iyice pişman oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: d/r

öncelikle herkese merhaba...

fiyat konusunda herkesin tepkili olduğunu görmekteyiz...bende önümüzdeki sene için alma planları yapıyordum...
    fiyatlar tahminlerin ötesinde lakin gerçek şu ki ''ALMAZSINIZ OLUR BİTER''...neticede segmentinde tek araç değil gider başka marka alırız o da pahalı ise ikinci el...
    aldığım araba işimi görsün beklentilerimi karşılasın yeter....para bendeyse düdüğü de ben çalarım...onlar bize muhtaç sayın forumun güzel üyeleri...talep etmezsek tıpış tıpış o fiyatları aşağı çekmek zorundalar...keyifleri bilir...yeter ki biz bilinçli tüketici olalım vesselam...

Hocam çok mantıklı bi yaklaşımdasınız keşke herkez sizin gibi düşünse bilinçli davransak istediğimizi elde ederiz .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

Premium 2.0 benzinli 4x4 otomatik crv 95700 TL , %80 ötv , ötvsiz fiyatı 53166 liradır. Eğer 1.6 ötvsi olan %40 olsaydı ötv 74433 lira olacaktı. Bu motor benzinli ancak araç da 4X4 ve OTOMATİK VİTES . 1.6 dizelin manuel ve 4x2 olması negatif etken , dizel olması ise pozitif etken olarak birbirini nötrlerse 1.6 dizel Premium CRV nin hakkı 74433 liradır . En boşunu bırakın premium dizeli bile 75 civarı olmalı benzinli model fiyatlarına göre , bunu kafadan sıkmıyorum hondanın bizzat kendisini referans alıyorum, gerisi kazıktan başka bişey değildir . Mayıs ayında 1.5 ay beklemek kaydıyla istediğim golfü alabiliyordum , şimdi çok pişmanım. O zaman golf 65 bindi , hem fiyatlar 4bin arttı hem bunca zaman boşu boşuna beklemiş oldum Hondayı diğer firmalardan daha ilkeli sanıyordum ama hepsi aynı mokun yeşiliymiş , golf için bayileri aramaya başladım ama şimdi baharınki kadar kolay değil almak , 2014 diyorlar teslim için iyice pişman oldum

Bu kadar beklemişsiniz yıl sonu indirimlerini bekleyin bari. Golf dışında alternatifleri düşünebilirsiniz. VW bu kadar satıyorken sırf pazarlama stratejisi olarak milleti sıraya koyuyorlar bu bile almamak için bir sebep. Bu arada beklemenin sonu yok ama bu sene emisyona göre vergi Şubat ayında gelir mi bilmiyorum ama gelirse alternatifler çoğalır. :). 2.2 dizel Mazda 3 yada Mazda 6 alınablir üstelik yakıt tüketimi makul tam otomatik vites ile. Başka bir sürü alternatif çıkar zaten SUV olarak Subaru vs vs.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.