Şimdi Ara

honda cr-v 1.6 i-dtec (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.762
Cevap
30
Favori
168.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ererdur

Şu fiyatları ve donanımları görünce iyiki beklememişim diyorum kendime.passat konusuna gelince vw genelde exclusive modelini getirdikten bir yıl sonra yeni kasa çıkarır ancak mevcut yeni kasada şuankinden çok çok farklı olmaz.çünkü vw keskin dönüşler pek yapmıyor.

evet crv işi yatar , insignianın fiyatları da bomba , millet saydırıyor forumlarda :D

sonra da diyorlar ki vw niye tutuluyor... niye tutulmasın kardeşim işte arkadaş yazmış , arabayı alıyorsun ama yeni kasa çıkar da benimki elde patlar mı demiyorsun , ayrıca aracın değerini koruyor. teknoloji desen en yenilikçi onlar. TR distosu doğuş değil de tüketici haklarına saygılı başka firma olaydı Türkiyede vwden başka araba satılmazdı.

passat sırasına biz de geçeceğiz anlaşılan.

• arkadaş honda diyorsa yapar. Dizel'e 0 tecrübe ile 120ps 300 Torq yaptılar. Çogu marka yıllardır dizel yapıyor hatta ilk motorları bile dizel olmasına ragmen 1.5 110 1.6 105 gibi güç üretirken honda 1.6 120 ayrıca o motor ayırır gider..
  • a3 sedana kadar mercedes b serisi var 4binde 0 gibisini 70e satıyor adamlar 0 fiyatları da uçuk değil

www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-koluman-istanbuldan-b180-sport-gece-pakt-duz-vites-141309281/detay

ix35 vs ona keza 82den çıkarsa satacağını sanmam
  • Yeni Qashqai bir çıksın tekrar süt dökmüş kediye dönerler. Şimdi köpeksiz köyde değneksiz geziyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

quote:

Orijinalden alıntı: rosea

Arkadaşlar bir yanlış anlaşılma var.Ben bu fiyat politikasına karşıyım.Siz olaya biraz duygusal yaklaşıyorsunuz hayal kırıklı var evet ama ortada bir gerçek var.Maalesef çok talep talebe bağlı olarakta bayilerin işgüzarlığı var.Bu sadece honda değil tüm firmalar için geçerli.

Gönül isterki 70 binden başlasın ama bu fiyattan piyasaya girmeyeceği çok öncesinden belliydi zaten daha başlığın ilk zamanlarında ben mesajımda da söylemiştim.Araçlara sürekli zam var biri diğerine bakıp bu araç bu kadar ederse benimki hayli eder deyip aracın ederine değil piyasaya göre fiyatlar belirleniyor dolayısıyla talep oldukça da fiyatlar sürekli yükseliyor.

Ben sıfır araba almaktan vazgeçtim.İkinci el temiz 2.4 lpg li accord bakıyorum Gerçi ikinci ellerde uçtuya

Valla kardeş aylardır bekledik , adamlar vaatlerde bulundular. Ayrıca sadece talep var diye fahiş fiyat uygulamak etik değil. Bunu diğer firmalar yapsa neyse de hondayi daha ilkeli bir firma bilirdik eskiden. Ben Mayıs ayından beri bekliyorum , şimdi gidip inadına vw alacam. Honda bu kafayla günden günden güne Mazda Mitsubishi gibi bir duruma düşer , milletimiz o kadar da enayi değil..

Aynen hocam biz de almayız olur biter.Ben de kaç aydır bekliyorum ama adamlar sözünde durmayacak ortada, bunun bi karşılığı olmalı...gider her kuruşun hakkını veren forester alırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: drnero

Arkadaşlar dün yazdığım mesajı çok iyi okumamışsınız galiba..fiyatlar belli, hem de kesin fiyatlar..ben bişekilde öğrendim, hala fiyatlar netleşsin de falan da filan da muhabbetlerini bırakalım..

Dream : 80.000

Premium : 85.000

Elegance : 92600 küsür, küsüratını unuttum fiyatlarının duyunca asabım bozuldu da:(

FİYATLAR KESİN OLARAK bunlardır..merakla bekleyenlere birkez daha duyurulur!!!!

gördüğüm kadarıyla çok güzel bi tepki var, aynen devam..bende Honda Tr'ye memnuniyetsizliğimi bildirdim, henüz dönmediler..hiçbir araçalternatifsiz değildir.o kadar bekledik, biraz daha bekleriz,,enayi değiliz..2014 başında yeni kasa Qashqai de gelecek..sedan sevenlere de önerim passat exclusive veya 2014 ilkyarısında gelmesi yüksek ihtimal olan 1.6 dizel makyajlı İnsignia...ben şahsen bunları görmeden araç almamaya karar verdim..gördüğüm kadarıyla benim gibi düşünen de çok, anamızdan SUV la doğmadık..sedana devam ederiz olur biter...

NOT: TOYOTA RAV4 2.0 DİZEL 124 PS/310 TORK 4X2 ELEGANT (İsteyen bakabilir donanımı CRV premiumdan daha üstün)--> 94200 tl..Toyota bu araçtan para kazanıyor değil mi..Honda da 93bin lik araçtan kazanacak..ÖTV farkı nereye gitti???? Honda TR nin cebine...böyle fırsatçılık Honda tarihinde görülmüş değildir...

Bu arada aklıma gelmişken hani Honda yetkilileri bu aracın rakibi yok felan diyor ya...gerçekten FİYAT OLARAK RAKİBİ YOK...onu kastedşyorlar heralde:))

Banada ordü ates bu fiyatlari verdi bende deri koltuklu 18 jantli 0 x1 e 95000 verdim. 3 yil tum bakimlarda ucretsiz.borusan istinye araci orduya kadarda ucretsiz getirme jestini de yapti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gralcan

quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

quote:

Orijinalden alıntı: rosea

Arkadaşlar bir yanlış anlaşılma var.Ben bu fiyat politikasına karşıyım.Siz olaya biraz duygusal yaklaşıyorsunuz hayal kırıklı var evet ama ortada bir gerçek var.Maalesef çok talep talebe bağlı olarakta bayilerin işgüzarlığı var.Bu sadece honda değil tüm firmalar için geçerli.

Gönül isterki 70 binden başlasın ama bu fiyattan piyasaya girmeyeceği çok öncesinden belliydi zaten daha başlığın ilk zamanlarında ben mesajımda da söylemiştim.Araçlara sürekli zam var biri diğerine bakıp bu araç bu kadar ederse benimki hayli eder deyip aracın ederine değil piyasaya göre fiyatlar belirleniyor dolayısıyla talep oldukça da fiyatlar sürekli yükseliyor.

Ben sıfır araba almaktan vazgeçtim.İkinci el temiz 2.4 lpg li accord bakıyorum Gerçi ikinci ellerde uçtuya

Valla kardeş aylardır bekledik , adamlar vaatlerde bulundular. Ayrıca sadece talep var diye fahiş fiyat uygulamak etik değil. Bunu diğer firmalar yapsa neyse de hondayi daha ilkeli bir firma bilirdik eskiden. Ben Mayıs ayından beri bekliyorum , şimdi gidip inadına vw alacam. Honda bu kafayla günden günden güne Mazda Mitsubishi gibi bir duruma düşer , milletimiz o kadar da enayi değil..

Aynen hocam biz de almayız olur biter.Ben de kaç aydır bekliyorum ama adamlar sözünde durmayacak ortada, bunun bi karşılığı olmalı...gider her kuruşun hakkını veren forester alırım.

Ben de aylardır bu aracı bekliyordum, 80-90 fiyat bandı resmen kazıklama, bunun için vazgeçtim almaktan, zafira tourer, forester, cx-5 hangisi olursa artık
    Honda Türkiye'ye de protesto mesajı attım. herkes tepkisini iletsin bence

• quote:

Orijinalden alıntı: drmehmetefe

quote:

Arkadaşlar dün yazdığım mesajı çok iyi okumamışsınız galiba..fiyatlar belli, hem de kesin fiyatlar..ben bişekilde öğrendim, hala fiyatlar netleşsin de falan da filan da muhabbetlerini bırakalım..

Dream : 80.000

Premium : 85.000

Elegance : 92600 küsür, küsüratını unuttum fiyatlarının duyunca asabım bozuldu da:(

FİYATLAR KESİN OLARAK bunlardır..merakla bekleyenlere birkez daha duyurulur!!!!

gördüğüm kadarıyla çok güzel bi tepki var, aynen devam..bende Honda Tr'ye memnuniyetsizliğimi bildirdim, henüz dönmediler..hiçbir araçalternatifsiz değildir.o kadar bekledik, biraz daha bekleriz,,enayi değiliz..2014 başında yeni kasa Qashqai de gelecek..sedan sevenlere de önerim passat exclusive veya 2014 ilkyarısında gelmesi yüksek ihtimal olan 1.6 dizel makyajlı İnsignia...ben şahsen bunları görmeden araç almamaya karar verdim..gördüğüm kadarıyla benim gibi düşünen de çok, anamızdan SUV la doğmadık..sedana devam ederiz olur biter...

NOT: TOYOTA RAV4 2.0 DİZEL 124 PS/310 TORK 4X2 ELEGANT (İsteyen bakabilir donanımı CRV premiumdan daha üstün)--> 94200 tl..Toyota bu araçtan para kazanıyor değil mi..Honda da 93bin lik araçtan kazanacak..ÖTV farkı nereye gitti???? Honda TR nin cebine...böyle fırsatçılık Honda tarihinde görülmüş değildir...

Bu arada aklıma gelmişken hani Honda yetkilileri bu aracın rakibi yok felan diyor ya...gerçekten FİYAT OLARAK RAKİBİ YOK...onu kastedşyorlar heralde:))

Banada ordü ates bu fiyatlari verdi bende deri koltuklu 18 jantli 0 x1 e 95000 verdim. 3 yil tum bakimlarda ucretsiz.borusan istinye araci orduya kadarda ucretsiz getirme jestini de yapti.

drmehmetefe bmw x1 e 95bin? liste fiyatı 106bin . iyi fiyata ayarlamışsınız

• Iyi fiyat

• Fiyatlar bayiye göre değişiyor anlaşılan. Honda- Bursa: Dream: 83, Premium: 87 Elegance:93. Honda-Denizli: 85-95 aralığı, Honda-Çiftkurtlar (ist): 81-93. Bu aralıklardan anlaşıldığı üzere her bayi yada satış temsilcisi mevcut fiyatın üstüne biraz daha ekleme yapıyor. Sanki fiyat düşükmüş gibi. :)
    2 kasım da gerçek fiyatları açıklayacaklarmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar13

Fiyatlar bayiye göre değişiyor anlaşılan. Honda- Bursa: Dream: 83, Premium: 87 Elegance:93. Honda-Denizli: 85-95 aralığı, Honda-Çiftkurtlar (ist): 81-93. Bu aralıklardan anlaşıldığı üzere her bayi yada satış temsilcisi mevcut fiyatın üstüne biraz daha ekleme yapıyor. Sanki fiyat düşükmüş gibi. :)

Ben Urfa ve Diyarbakırla görüştüm 75-90 arası olacak dediler fiyatlara . Herkes bişey diyor , umarım 70 başlangıç fiyatı olur da biz de CRVden vazgeçmek zorunda kalmayız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar13

Fiyatlar bayiye göre değişiyor anlaşılan. Honda- Bursa: Dream: 83, Premium: 87 Elegance:93. Honda-Denizli: 85-95 aralığı, Honda-Çiftkurtlar (ist): 81-93. Bu aralıklardan anlaşıldığı üzere her bayi yada satış temsilcisi mevcut fiyatın üstüne biraz daha ekleme yapıyor. Sanki fiyat düşükmüş gibi. :)

Türkiye çakal bayi listesinde denizli honda sadıkoğlunu bir numaraya yazıyoruz o zaman :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: chncnyhn

Yeni Qashqai bir çıksın tekrar süt dökmüş kediye dönerler. Şimdi köpeksiz köyde değneksiz geziyorlar.

Yeni Nissan Qashqai 2014de geliyor. 1.2 turbo benzinli seçeneği de olacak. Sadece tork sebebiyle dizel isteyenler için ciddi bir seçenek olur. 2014 otomotivin altın yılı olacak gibi.

honda cr-v 1.6 i-dtec
  • EfeHoroz kullanıcısına yanıt
    Çakal olsa yine iyi bir de ukala satış temsilcileri var..müdürleri izindeymiş yoksa şikayet edecektim..Honda öncelikle satış temsilcilerine biraz müşteriyle nasıl konuşulur onu öğretsin, bir de arabalar hakkında biraz bilgi versinler be kardeşim..adamların hiçbirşeyden haberi yok..Denizlideki arkadaşa sordum neden fiyat bu kadar yüksek diye, benzinliye yakın fiyatlar diye, adam bana ne demesin, o fiyata benzinli mi var benzinlisi 107 bin tl diyor..doğru da o EXECUTİVE modeli arkadaşım,,siz bize 93 000 e lifestyle'ı paketlemeye çalışıyorsunuz..biz hiç arabadan anlamıyoruz, donanımları bilmiyoruz, salağız ya...YEDİK!!! Benzinlisi otomatik ve 4x4 ama dediğimde de bir de demez mi git benzinliyi al o zaman diye..bu ne terbiyesizlik,bu ne kendini bilmezliktir..Hondaya böyle insanları şikayet etmekten çekinmeyin arkadaşlar, biraz müşteriyle ilgili insanlar koysunlar oraya..bunların çoğu paraya doymuş, doydukça da ukalalaşmakta, malesef ülkemizin acı gerçekleri bunlar..cin olmadan adam çarpmaya kalkıyorlar, yok öyle..

Honda bu fiyat ve donanımla Nissan Qashqainin 10 da 1 i kadar satsın..öpsün başlına koysun..

Getir executiveyi iste o fiyatı eyvallah..

Deri direksiyon bile olmayan bir SUV araca 80.000 tl???? (83 isteyenler de varmış gördüğüm kadarıyla)..YUH ARTIK!!!

Nissan aşığı değilim(aksine Honda civic kullanıyorum şu anda) ama beğenmediğiniz Qashqainin donanım yelpazesine bir bakın derim..ayrıca o cihazdaki 1.6 dizel sınıfının en iyisi, Honda çok da şişmesin 1.6 dizelin en iyisini yaptık felan diye..Mercedes yeni C serisinde bu 1.6 dci'yi kullanacakmış onu da söylemeden geçmeyeyim..bilgilerinize..

• fiyatlar kesinleşti.
    3 donanım olarak çıkıyor
    baz donanım 81 bin, orta donanım 87 000 ve en üst donanım 93 bin tl den satışa sunurluyor.

passat ta yer ayırtıyorum bu hafta sonu.
  • ali-tokur A kullanıcısına yanıt
    Yani olması gerekenden 12şer bin fazla ? Bilgi nereden ?
  • @drmehmetefe Hocam BMW 1.8 motor mu? Kaç ly yakıyor gerçekte? Kasasının ne zaman değişmesi bekleniyor?
  • quote:

ARKADAŞIM ACELE ETME...YENİ KASA QASHQAİ GELİYOR..

AKŞAM GAZETESİNDEKİ BİR HABERDEN ALINTI, TARİH 21 EKİM 2013...

Yollara ilk kez 2007 yılında çıkan Nissan’nın kompakt SUV’u Qashqai yenilenmek için gün sayıyor.

Frankfurt Otomobil Fuarı’nda tanıtılan X-Trail ile birlikte ilk kez Renault-Nissan ortak ürünü CMF platformunu kullanacak yeni Qashqai, bu yılın sonunda piyasada olacak.

biz acele etmiyoruz ama Nissan acele etsin önce civic bekledim Crv geliyor dediler bekledim ama bekleyecek sabır da kalmadı. Bir an önce açıklanması bu ortamda Nissan lehine olur.Ortada bu kadar memnuniyetsiz tüketici var ikrn ilk f/p ürününü sunan kazanır.
    Frankfurt fuarında gösterime sunulacak denmişti. Ama youtube a düşen bir video yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tek_Türk -- 23 Ekim 2013; 16:50:46 >

• Az once marmara honda ile konuştum. Fiyatlar kesinleşti indirim olmaz lansman icin kampanyali fiyatmis. Yuksek buldugumu söyleyince gel kaparonu al o zaman dediler. Ben honda kadar ukala satış temsilcisi olan marka gormedim. Ve her bayi aynı. Cok maaş veriyorlar galiba.
    Satmak gibi bir dertleri de yok. İster al ister alma umrumuz degil modundalar.
    Passat dışında önerisi olan var mı?

• Honda aldı başını gidiyor,iyi değerler.Hem performans,hem ekonomi böyle bir araca göre çok iyi.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.